Årets första kräftor

Var gudomligt gott med kräftor. Kvällen har tillbringats med gossip girl och lite andra saker. Nu kollar jag på mitt sista avsnitt för kvällen sen släcker jag lampan och sover. Tack för mig!
Godnatt


Friday - i love you

Har haft en tröttsam men över förväntningar en bra skoldag. När jag kom hem somnade jag på soffan. Ingen aning om hur länge jag sov men det var super skönt.

Ikväll är en hemma kväll då jag äntligen ska äta kräftor till middag. Som jag längtat efter denna middag. Älska kräftor! Förhoppningsvis får jag lite godis som sällskap till alla filmer jag ska underhålla mig själv med. Hoppas ni får en bra fredag. Kram
+ såhär kände jag mig på spanskan idag


Onsdag

Kort skoldag med bara fyra lektioner. Dock måste jag stanna kvar efter skolan eftersom vi har skolfoto idag på resurstiden. Jag hade oturen och fick tid klockan 15:00 vilket innebär att jag måste vänta i skolan i 1,5 timme. Skjut mig..

Ikväll ska jag träffa Elin och vi ska fixa naglarna, eller jag ska fixa mina hon gjorde det i måndags. Så taggad!
Vi hörs puss
+ två bilder från idag!


Because nothing makes me happier and nothing makes me sadder, than you

Hejsan!
Tisdag idag och dagen har varit kanon bra. Skön skoldag med sköna ämnen så jag klagar verkligen inte. Nu ligger jag i sängen och väntar på att få äta middag hos melki. Sen får vi se om vi hinner göra det som är planerat. Blev typ stressad över att jag inte fick ihop mitt tänkande alls...Extremt jobbigt.
Men men hoppas sltrafiken flyter på bra så jag får pussa på honom snart och äta (haha) kram


Veckans planer

Måndag: innebandyträning
Tisdag: innebandyträning
Onsdag: skolfoto, Mattias, fixa naglarna
Torsdag: innebandyträning
Fredag: grönalund
Lördag: innebandy dm
Söndag: innebandy dm


Grattis mina kära

Spenderade eftermiddagen åt att fira mina älsklingar emmelie och Malin. Världens goaste och speedade. Åt god sommarmiddag, kött potatis och sallad! Till efterrätt blev det supergoda tårtor som småfisarna gjort. Blev en promenad i området då vi stannade vid cirka 4 lekplatser. Riktigt mysigt med tanke på vädret!

Kom hem efter sju och då har jag bara fixat och duschat. Nu ska jag fixa mig för sängen och gossip girl!
Godnatt, hoppas ni haft en bra vecka.


Sunday

Började morgonen med 3 timmars jobb vilket gick bra och timmarna flöt på snabbt och bra. Cash is king!
Efter jobbet har jag bara degat hemma och snart ska jag åka till mina kusiner för att fira dom. Mysigt!
Hoppas ni har en bra söndag, kram.


Someone who really loves you sees what a mess you can be, how moody you can get, how hard u are to handle, but still wants u in their life.

Vilken dag!
Kollade på melkis match som de förlorade med 4-2 men min älskling var jätteduktig. Bästa matchen jag sett han spela tror jag. Blev tyvärr inte så att jag fixade naglarna idag då det blev struligt så följde med Mattias hem och var där en kortis. Vi ska ses en stund ikväll också, mysigt. Nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska komma. Kebab med bröd, muuuums!


Godmorgon lördag

Igår var en bra kväll, var på fest hos saga. Dansade nykter och de var bara fett stelt haha (mamma drack inte än ända droppe) blev hämtad klockan ett.

Idag har morgonen börjat med våfflor och gossip girl. Känner mig seg men ska rycka upp mig snart.
Idag på schemat står de:
Kolla på Mattias match
Fixa naglarna med Elin
Träffa Mattias på kvällen


Godmorgon

Är sjukt trött idag.. Ville inte gå upp ur sängen, sov så extremt skönt och bra. Åkte hem ifrån samma tid som bussen skulle gått med Frida istället så är redan i skolan och de är tyst och tomt vilket är ovanligt haha. Börjar om en halv timme så måste hitta något som roar mig. Hoppas ni får en bra fredag kära ni, kram.


Imorgon är det fredag

Vilken dag!
Skoldagarna går så sjukt snabbt för mig timmarna bara rinner iväg vilket är jätteskönt men samtidigt läskigt. Imorgon har jag redan gått min första skolvecka, känns helt knäppt.

Efter skolan åt jag middag och bytte om till träning. Är sjukt taggad även fast de inte (ibland) visar de resultat jag förväntar mig. Ja, så har min dag sett ut.. Nu är det sova på schemat godnatt


Summer Fashion

Mid Heels Shoes Trends | Fashion and StylesBiginBlogHi beauty ♥ | via Tumblr

Godnatt med gossip girl


Vardag igen

Det märks redan nu hur vardagen dragit igång då jag knappt bloggat. Har börjat skolan och det känns för första gången bra. Har börjat med media och än så länge är det kul, har bra kurskompisar så nöjdare än såhär kan jag nog inte bli. Hoppas på så lite plugg som möjligt, har inte fått någon läxa ännu så fritiden existerar fortfarande.

Idag spenderades dagen med Vendela och Venus i lite mer än en timme satt vi vid edsviken och bara uppdatera varandra om allt. Mer än så har jag inte gjort, bara sovit och ätit. Ciao


If shes important to you, show her

~ kommer tillbaks imorgon, kram


Godmorgon

Sådär då sitter man och laddar upp inför första skoldagen. Äter en god frukost som innehåller två ost med marmelad mackor och sedan en avokado. Till dricker jag te och mer.


Back to reality

Idag har varit en bra dag. Har tillbringat sista dagen på lovet åt att luncha med Elin och shoppa lite. Vilket jag älskar? Mat och shopping. Jag har även varit med min älskling i lite mer än en timme. Varit en bra dag som avslutades med innebandyträning. Var en sjukt dålig träning.. Blev jättebesviken eftersom jag såg så mycket fram emot den.

Nu har jag fyllt i kalendern och planerat kommande dagar så jag tror jag är redo för skolan. Blir en mjukstart imorgon med upprop och föreläsning. Slutar klockan två!
Nu ska jag spela lite spel sen sova, börjar tolv så ingen stressig morgon iallafall, skönt!
Godnatt


10 months

Har firat 10 månader med min älskling idag. Vi gick och åt vilket inte smakade så bra.. Thai house har verkligen blivit dåligt, inga alternativ alls och smakade inte speciellt alls. Vet inte om det var fel på mig kanske hehe.
Efter det myste vi massa hos mig och han åt middag hos oss sen åkte han på match. Var en toppen dag men som vanligt ingick de några motgångar.

Nu ska jag strax gå upp för att sova.
Känner mig trött, sov dåligt i natt och kom hem sent. Godnatt


Lunch


Power Walk

Gick 35 minuter själv vilket blev en 4 km lång promenad. Därefter gick jag 1 km till med lucky vilket gjorde att power Walken varade i en timme. Känns bra! Benen är fortfarande stela efter lägret och det är träning ikväll, blev nog av med lite slaggprodukter under promenaden vilket är bra.


Godmorgon

Vaknade halv nio då jag ställt alarm. Låg kvar i sängen och myste tills jag tog mig upp och gjorde mig en god frukost. Idag ska jag fixa mitt rum eftersom det har blivit ganska stökigt. Sen tänkte jag hinna med en PW för att få bort lite slaggprodukter inför träningen ikväll.
Har planer inför ikväll vilket blir kul :) hoppas jag får med min prins bara.. Ska sätta fart nu, puss


Film mys

Avslutar kvällen ensam i sängen fram the great gatsby. Har inte sett den så ska bli kul att kolla. Hoppas ni njuter av de få dagar som är kvar på lovet.
Godnatt!


Twitter


Sunday to monday

Senare på söndagskvällen blev det ingen fest då jag var alldeles för trött för att göra något annat än att ligga i soffan. Men min prins kom och sov hos mig vilket var helt underbart.

Idag åt vi våfflor och kollade på sagan om ringen. Grymt! Har inte sett alla filmer, ska fan göra det. Han åkte hem vid två tiden och då gjorde jag ingenting. Blir en hemma kväll i soffan, mysigt! Tidigare gick jag en promenad till Max med mamma och tog en lyxshake. Mysigt!


Work hard play hard

Vilken helg! Har aldrig tränat så hårt som jag gjort den här helgen.. Tränade timmar i sträck och flera pass om dagen. Men jäklar känns redan som man hittat tillbaks till bollkänslan.
Var i allafall sjukt skönt att träna igen, är super taggad på säsongen i div 2. Kriga kriga kriga.


Träningsläger

Åker bort om 1 h 40 min till Västerås för att spendera hela helgen åt att träna. Jag är taggad!

Kommer hem på söndag klockan 18:00 och då kommer jag vara allt för upptagen för att blogga eftersom jag sover borta hos en kompis söndag - måndag. Nu vet ni det! För övrigt är det här sista fredagen på sommarlovet,
De gråter vi en skvätt för. Hoppas ni får en bra helg. Vi hörs!
Kramis


Godmorgon

Sov till tio idag, var tydligen väldigt trött för jag hade alarm på nio men då gick det givetvis inte att gå upp. Idag ser dagen ut att bli bra då jag ska packa och kanske träffa några vänner.
Kramis
+ dagens frukost - mild yoghurt, special k och start flingor och linfrö på det.


Over-thinking ruins you. Ruins the situation, twists things around, makes you worry and just makes everything much worse than it actually is

Tjäna!
Har inte ens något roligt att berättade då jag i några timmar endast idag gjorde något och de var att träffa min kärlek idag igen. Annars dega jag framför datorn och tven. Har tagit en promenad med lucky och även fixat garderoben så mina två nya väskor får plats från Turkiet.
Nu ska jag sova, ser fram emot morgon dagen. Godnatt ❤
+dagens frukos. Jordgubbs smothiee!


4 pics


Be amazing. Be good. Be pretty. Be strong. Be smart. Be cool. But the most important thing is, be yourself.

Vilken dag. Efter mycket om men kanske och så vidare gick jag till centrum med min pojke och åt lunch.
Plus att han klippte sig. De var mysigt. Han stanna i några minuter hos honom innan jag cyklade hem igen.

Då var det dags för träning, coopertest! Jag suger på det och de gör mig verkligen galen att det är så. Men men man kan inte vara bra på allt. Nu väntas dusch och sen blir det mys hemma. Puss


New


The past cannot be changed, forgotten, edited, or erased. It can only be accepted.

Hallå!
Har haft en hel dag med älskling idag. Eller började morgonen och förmiddagen hemma sen cykla jag till honom åt stanna där ända till halv tolv på kvällen. Vi har haft det bra men de är segt eftersom han fortfarande är lite sjuk. Vi åt lunch, middag och massa snacks som jag handlade åt oss. Har varit en ängel till flickvän idag. Vet inte hur mycket han kört med mig och sagt vad jag ska göra.

Nu ska jag faktiskt sova, är så trött så de svider i ögonen. Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda. Puss


Sometimes you just have to stop and really appreciate all the good things in life.

Vilken bra dag de varit, vid tolv åkte jag hem till min älskling som är sjuk. Så tog hand om honom. Vi åt även lunch/middag på mammas. Åkte hem efter sju och tillbringade resten av kvällen hemma med familjen. Gick ut på en promenad med mamma i skogen, mysigt. Såg fyra luftbollanger, sommar!

Hade andra planer men dem sket sig. Nu ska jag sova godnatt ❤


Lördag

Nu är det inte långt kvar på lovet för min del. Två veckor ungefär.. Sjukt hur snabbt det gått med tanke på resorna till Turkiet.

Idag har jag varit hjälpsam, jag har följt med mamma och kollat i möbelaffärer eftersom vi renoverar. Handlade även med henne. Jag fick med mig ett par super mysiga tofflor som jag kommer ha stor nytta ut av i höst/vinter.
Ikväll ska jag träffa Elin hemma hos henne det kommer bli jätteroligt ❤ har saknat henne så!


Köpt i Alanya


Svensk sommar

Var och sola bada med kusinerna i 5 timmar. Galet men gud så mysigt och skönt det var. Var dock himla konstigt att bada i ett kallt vatten, frös som en jag vet inte vad.

När jag kom hem duschade jag och sedan dök min prins upp i dörren. Han åt middag hos mig och sedan stannade han kvar vilket inte var planerat. Men jag blev glad! Vi åkte med Frida till kista och shoppade lite sen köpte vi godis och myste. Vart en bra dag ❤ men nu tar den slut, godnatt!


Godmorgon

Hade min första träning sen upphållet igår och det var fystester på schemat. Det gick förvånansvärt bra. Förbättrade alla mina resultat tror jag. Så det är jag nöjd över! Nu återstår cooper och ett läger. I can do this.

Godmorgon, ska gå upp och fixa i ordning mig då jag ska åka och bada med mina älsklings kusiner och faster i Märsta. Jättemysigt! Måste sätta fart nu då dom kommer om en timme för att hämta upp mig och Frida. Hoppas ni får en bra fredag. Kram
+ alanya


Bildbomb från alanya

Tack älskling det var en fantastisk och minnesvärd resa!!


Degis segis

Vilken seg dag det här är.. Har varit vaken sen halv nio och jag har inte gjort ett dugg. Har massor att röja i ordning sen resan men verken lusten eller orken finns. Har huvudvärk också men har tagit tablett så jag sitter och väntar på att värken ska gå över. Ikväll är det första träningen efter uppehållet. Men tyvärr inte med klubba och boll utan fystester. Kill me! Hoppas ni tagit vara på hälften av dagen som gått. Hej


Dagen

Har spenderat dagen åt träning, shopping, god middag och myst med vänner. Varit en toppen dag, känns bra att vara hemma och bara slappa och känna lugnet. Älskar att dega hemma och vänta på att dagen fångar mig. Hihi poetiskt det lät. Nu ligger vad faktiskt i sängen redo för att sova. Vill inte sova bort mina dagar. Godnatt
Nu blev ni allt hungriga va?


RSS 2.0