Passenger

Om en halvtimme blir jag hämtad av min pojke och hans pappa. Vi får skjuts dit och tillbaks. Superschysst! Är taggad men också väldigt väldigt trött.. Men men får sova senare helt enkelt. 

Träningen gick bra, tycker jag. Får reda på allt nästa vecka. Har inga höga förväntningar på resultatet utan vi får se. 



Godmorgon

Vaknade efter 9 för att mitt alarm ringde då. Gick upp och gjorde mig en grymt god frukost. Havregrynsgröt med banan, torkade tranbär, mjölk och flytande honung. Sjukt gott, nyttigt och mättande. 
Nu ska jag byta om, blir hämtad om 40 minuter. 
Åh jag är inte så taggad idag.. Ska på distriktslagsträning idag igen. 

Sen ikväll ska jag på Passenger! Wie tagga tagga. Hinner nog inte blogga i mellan. 



"Visa upp sig"

Åh vilken bra dag jag haft idag, vaknade klockan 9 och gick upp och åt en enkel frukost. Sen fixade jag mig lätt inte alls mycket. Vid 10-11 kom min farmor och farfar plus kusiner till oss och de gick ut med lucky. Småtjejerna ville de så gärna. Vid 11 åkte vi allihopa och min lillebror till Max för att äta lunch. Var supermysigt och gott. Max slår allt om jag själv får bestämma. 

Halv ett hämtade pappa upp mig och vi åkte till skanstull där jag hade distriktslagsträning, första omgången. Kändes helt okej, är ganska nöjd över min presentation men de vet man aldrig om dem är. Konkurrens är dock väldigt svår så vi får se om jag går vidare eller ej. Men som tur är har jag ett försök på mig imorgon att "visa upp" mig. 

Kvällen ägnades åt att vara med min prins. Han gör mig lycklig ❤ 
~ två alldeles för oseriösa bilder hihi



Passenger bokat på torsdag




Dålig uppdatering

Tjena! 
Igår åt jag middag tillsammans med älskling och hans familj på donken. Sen var jag där tills min träning började vid åtta. 

Idag var jag hos min älskling vid elva och som alltid får vi aldrig vara ensamma utan emelin ska alltid vara med oss haha. Gullig som hon är! Vid kvart i ett satt vi på tåget tillsammans men vi skildes vid sollentuna då jag gick av för att göra några ärenden. Gick dock inte som jag tänkt mig så åkte hem direkt. Har inte gjort något speciellt sen dess. Nu ska jag ringa min farmor, kram! 

We heart it







All I want is you

Hejhej
Blev en halv timmes lång promenad med Lucky i skogen. Efter de blev de lunch, ost omelett som dock har gjort så jag mår illa nu.. Började känna utav mitt huvud också. Typiskt! Har inte pluggat och vet inte om jag orkar heller hehe.. Tycker de är så taskigt att ge läxor över lov, de borde förbjudas! 
Ska fortsätta chilla för de är najs. Kram 




Första dagen på lovet

Hej! Vaknade hyfsat tidigt imorse och låg kvar i sängen som vanligt en stund. Gick upp och gjorde gröt till frukost, smakade sådär, hade ingen sylt hemma. 

Igår spelade jag match och umgicks med Mattias, så ni vet, uppdaterade aldrig om min dag för er men de var allt jag gjorde. 

Nu ligger jag och kollar på barnprogram och nu ska jag gå upp och byta om till träningskläder och gå ut med min hund. Dagen kommer tillbringas hemma åt att plugga.. Har så mycket "/ sen ikväll ska jag träna sent som alltid på måndagar. 
Hörs 
~ old



Viktigt !

Glömde påminna er om att klockan ska dras bak en timme. Vintertiden börjar inatt.. Vilket innebär en timme extra sömn. Underbart! 

Hemmakväll

Hejhej! 
Dagen tillbringades åt att jag tittade på min lillebrors match och efter de övningskörde jag en bit på vägen hem. Gick helt ok, gjorde dock värsta tabben.. Usch mår dåligt bara jag tänker på de.
Till middag blev de hämtmat, thai. Mums! Efter de har jag spenderat hela kvällen åt att spela spelar buzz med Frida, Fredrik och Douglas. Superkul!! 
Nu ska jag sova och jag hoppas verkligen jag somnar.. Godnatt 




Vad gör väl de om hundra år

Gjorde våfflor till mig, Frida, Douglas och Fredrik till frukost. Vart supergott och lite lyxigt. Har degat i sängen en bra stund nu men nu måste jag sätta fart ska kolla på min lillebrors match och sen ska jag övningsköra hem. kram 



Godmorning saturday

Vill inte lämna sängen.. Har sovit jätteskönt hela natten. Vaknade en gång och bytte kudde haha. Idag är en dag de känns som jag inte kommer få så mycket gjort om jag inte tvingar mig själv att ta tag i saker. Har några idéer på vad jag ska göra iallafall. 
Nu måste jag gå upp för känner hur kissnödig jag är. Hej 

FREDAG OCH HÖSTLOV

Äntligen är fredagen är här och mitt efterlängtade höstlov är här. Med mycket oseriös stämning i skolan fanns ingen studiemotivation. Halloween i min skola är roligaste dagen i skolan. Nästa år ska jag banne mig klä ut mig. I år fick de räcka med en spindel på kinden hihi. 

Efter skolan spelade jag bowling med axel och några randoms. Superkul! Sen såg jag att min prins hade idrott så kollade på honom så tog vi sällskap hem. Har inte träffat honom på över en vecka :( längtar ihjäl mig och måste göra de ända fram till söndag. Jobbigt! 
Nog om det, idag tillbringar jag kvällen hos Bella och vi ska mysa mysa mysa. Tacos och idol står på schemat, kan inte bli en bättre start på lovet. 
Måste kila nu, ska ta bussen om 13 min! Puss 



Dagen innan världens bästa dag

Började som alltid halv tio imorse och hade msk i två timmar tillsammans med Bellis och Sara. Efter de hade jag spanska och sedan journalistik. Varit en lugn och skön dag med inte för jobbiga saker att göra. Dock insåg jag att mitt höstlov kommer bestå av träning och 
massa plugg. Kul.. Nä inte alls men men ska försöka göra klart allt så fort som möjligt så jag slipper bli stressad. 

Efter skolan blev de lite shopping. Visar vad jag köpte imorgon. Om en timme är de samling inför veckans sista träningspass, med andra ord träning innan match wie. Kram hej 



Dystert väder leder till dystra miner

Hallå! 
Hade en kort skoldag som alltid på onsdagar. Kollade på film i två timmar. Lyssnade på redovisningar i en halvtimme. Åt lunch hade 50 minuters spanska. Efter skolan träffade jag Venus och Vendela, bästisar. Vi fikade och pratade i många timmar. Underbart! 

Fikade för första gången på cafe Stockholm i Sollentuna. Deras mat/fika verkar vara superbra, bra pris också. Deras vanilj latte dock.. Usch :( 
Wayens klår den med hästlängder. 
Kollade även i en affär innan jag åkte hem och blev givetvis kär i en klänning. Jobbigt de där.. Får se om jag köper den imorgon eller ej. 
Nu ska jag ta det lugnt en stund och göra en läxa innan jag sover. Kram 



Tröttmössor

Träningen gick sådär.. Har på ett konstigt sätt väldigt ont i ryggen. Känns som mina muskler är jättespända.. Men de går över med tiden. 

Nu ska jag sova. Imorgon är de onsdag. Snart snart är de höstlov håll ut! 

Tisdag jag älskar dig men idag var du seg

Hallu! 
Tisdagar är min favorit veckodag då jag har superskönt schema. Bara massa roliga och lugna lektioner. 
Kom hem för en halvtimme sen så har inte så mycket att berätta om. Ska kolla på tv en stund och bara ta det lugnt sen ska jag jobba med en till logga. Sitter och dricker fruktigt te som jag är besatt utav. 
Här är min logga jag gjorde idag på graf lektionen. Så himla kul men jättesvårt! Kramis
 
 
 




Happy day

Hej!
Har haft en bra dag då jag varit full med energi faktiskt, längesen jag kände mig så. Skolan gick snabbt och var rolig, har börjat med en ny grej på media produktionen som är så himla intressant och rolig. 
Var hemma 17 och då åt jag en god carbonara förengångsskull. Efter de fixade jag bara små saker fram tills träningen skulle börja. 

Träningen gick bra tyckte jag men inte min tränare. Lite smått ledsen.. 
Ska sova nu, kram 



Jag ska åka till Brasilien för att hitta dig




Ny vecka, nya möjligheter

Bland de bästa med en ny vecka, en ny start på allt de dåliga som gick snett förra veckan. Förra veckan gick innebandyn skit så ska verkligen ta igen de och sen kände jag mig även inte så jättefin utseende mässing så de ska jag va denna vecka för är man snygg mår man bättre. 

Avslutade dagen med första avsnittet utav solsidan och ett enkelt ärende för att få en sedel. Nu ligger jag i sängen och ska sova snart. Godnatt 



Nytt från förra helgen

1. Jeans - H&M 2. Bh - H&M 3. Halsband - cubus 4. Linne - Bikbok 

Upptagen

Hej. 
Har varit alldeles för upptagen för att hinna med bloggen. Tänkte berätta kortfattat om vad jag gjort. 
Fredags: skola, festligheter 
Lördags: lagfoto, fjärilshuset & stan med älskling. Myskväll hos mig med pojken. 
Söndags: morgonmys med älskling. Tagit de lugnt ensam. Städat lite! 

Har varit en perfekt helg som nu går mot sitt slut. Sitter och uppdaterar kalendern inför kommande vecka. Sista skolveckan innan lovet, oj vad efterlängtat! 



Vi drar, du och jag mil bort från allting grått



Onsdag

Hej 
Försov mig imorse så blev en timme mindre i skolan vilket var skönt. Somnade sent natten som var.. 
Efter skolan åkte jag hem med M och vi och åt och umgicks med hans familj. De gör vi i stort sätt hela tiden hos han då hans lillasyster är hur underbar som helst och rolig. Så är mer med henne än Mattias hihi! Fick skjuts hem av Diala vid sju. 

Nu har jag fixat och donat här hemma. Pratat med vänner om helgen och gjort min läxa. Nu ska jag kolla på the hills. 
Mysstunden med mig själv kan börja. Sovmorgon imorgon. Godnatt 



Berg och dal-bana

Hej! 
Har haft en kort skoldag eftersom de var z-em. Hade bara en lektion och de var mediaproduktion vilket är roligt. Efter skolan tillbringade jag hela fem timmar tillsammans med Vendela. Vi åt lunch, prata, hon hade utvecklingssamtal, sen gick vi och kolla i affärer. 

Var hemma kvart över fem och nu är jag helt slut. Mitt humör är verkligen en berg och dal-bana. Jag har varit jätteglad hela dagen och nu är jag helt förstörd. De är som om en depressionvåg dränker mig med depressiontankar. (Bli inte orolig mamma) nu känner jag att mitt huvud är tungt och jag vill bara krypa ner under täcket och sova.. Men jag har träning. Vill inte gå.. Så omotiverad så trött.. 

Årsdag ❤

Hej 
Vilken underbar dag, för exakt ett år sen blev jag och min man tillsammans. Helt otroligt, tiden har verkligen rusat iväg.. men som man brukar säga "Tiden går fort när man har roligt" Har varit ett oförklarligt år, magiskt. 
Vi tillbringade dagen åt present utdelning, mat, fika, godis och massa mys och roligheter. Helt sjukt hur kul jag har med honom. Skrattat så mycket idag, älskar de. 

Nu ska jag sova. Halv dag imorgon i skolan så kör en lunch med härliga människor imorgon innan jag åker hem. 
Kramis. 



Ett år av kärlek

Tack för allt min fina ägodel. Din plats i mitt hjärta är enorm. ❤
Älskar dig, idag, imorgon, föralltid! 


God natt

Efter en släktträff med kusiner hos farmor och farfar är jag nu trött och ska lägga mig snart. Dricker te vilket var längesen, älskar att dricka te! 

Imorgon har jag och min prins ett år wie! 



Igår blev mitt rum fint









Godmorgon söndag

Har bara suttit och myst i soffan i timmar nu. Måste piggna till och fixa mig i ordning. Ska äta middag hos farmor och farfar klockan fyra tillsammans med mina småkusiner. Saknat dom så mycket! 



C o m e b a c k

Saknaden är så stor. Går inte en ända dag utan att jag har dig i tanken och då och då fäller en tår. Du behövs här mer än i himmeln. Please return soon? 


SATURDAY

Hade ställt klockan för mig och Vendela på tjugo över nio och jag fixade mig för en förmiddag i Täby. Jag och Frida tog med oss farmor för att shoppa. Fick jättebra och fina saker som jag är nöjd över. Allt köptes på rean, fick fyra saker under en femhundring, hur bra? 

Åt en festlig middag som mamma gjort, dock var jag inte så hungrig men de var väldans gott ändå. Nu, eftersom kvällen är utan planer (jag har valt den så) ska jag städa mitt rum för det behövs verkligen. Dammråttorna äter upp mig snart.. 
Puss 
Min middag - inbakad fläskfilé och potatis, sallad. 



Fredagen tog slut och lördagen har börjat

Hej!
Har spenderat denna fredag åt att gå i skolan mellan 8:20 - 15:00. Därefter blev de fotbollstunering igen, kollade på min pojkvän och kompisar. De förlorade tyvärr finalen med 3-2.. 
Jag och älsklingen åkte till Väsby för lite shopping och middag. Sen mys hos honom i någon timme. Vid nio kom Vendela och vi har bara pratat och pratat. Nu ska vi sova! 
Godnatt 

Bra dag

Hejhej 
Har haft en bra torsdag som gått ganska snabbt vilket är skönt för slutar sent. Kom hem för bara några minuter sen. Har faktiskt bara gått på toa sen prioriterade jag bloggen. Vet ni vad som
är så speciellt på torsdagar? De är den enda dagen då jag och min pojke kan åka hem tillsammans från skolan. 

Idag ska jag plugga spanska och träna. Åker till träningen om en timme, så pluggar efter de. Blir inga fler inlägg då de inte finns tid. Ha de bra :) 

God natt

Känner hur trött jag börjar bli och behöver sova.. Är så seg på dagarna i skolan. Usch usch! Har iallafall en lite sovmorgon imorgon. Skönt! 

Trodde jag skulle påbörja en ny serie men tiden rinner iväg så även de får vänta haha. Godnatt 
- jag älskar att planera, utan kalender är jag inte hel.. ❤ 



O N S D A G

Började dagen med skola mellan 08:20 - 13:25. Efter skolan stannade jag kvar och stöttade min pojke då han spelade fotboll i skolan. Han och hans lag vann sin match så nu har de gått vidare till semifinal! Jippi. När allt var slut åkte vi hem till honom. Åt middag och umgicks med hans familj och myste. 

Nu är jag hemma och jag ska alldeles strax lämna soffan och gå upp på rummet och fixa.  



hädan efter, tänker jag efter, jag ska va bra för dig

Hej. Efter allt degande i sängen och ett samtal med världens bästa Vendela som hade allt, tårar och skratt precis som de ska vara fick jag kraft till att gå upp. Började förbereda lite inför imorgon och bytte om till träningen. 

Min kropp är slut och motivationen på en skala 1 till 10 var en nolla. Men jag tog mig igenom skiten. Får prestera bättre på torsdag då jag samlat på mig krafter. Nu ska jag sova, godnatt.
~ Ser att jag måste måla naglarna hehe 



Myser

Utvecklingens samtalet gick bra, känner dock att de är väldigt onödigt att ha de eftersom man inte säger något nödvändigt. Fick dock två uppgifter att ordna så ska göra de snarast. 

Kom hem vid ett och då blev de mys i sängen. Ligger fortfarande kvar. Ska kolla på någon barnfilm hihi. Kram 



Godmorgon sovmorgon

Älskar sovmorgon, då hinner man äta mycket frukost i lugn och ro! Har bara utvecklingssamtal idag, fett skönt. 


När träningen går bra..

.. Då mår man bra. 
Hade en konstig känsla i kroppen i början av träningen. Jag var trött och min ben sega och stela. 
Vi sprang 4 km på en bra tid. Första timmen gick åt till att öva teknik och då gick de katastrof men när vi skulle köra två mål då vaknade jag upp och la fokus på rätt saker och jäklar vad bra de gick. Åh vad jag är nöjd! Ni förstår inte hihi 



New

Två bilder på de jag köpte i lördags när jag var i Täby med Frida. 

1. Trosor från Assecorize 3 för 2 / 2. En bandue från bikbok jag har varit kär i och nu äntligen var den på rean. Tyckt att priset innan varit för dyrt för den. 

M O N D A Y



Hälften av skoldagen har gått. Var sjukt trött imorse så orkade inte anstränga mig med mitt utseende. Skippade att platta och sätta i linser för att få sova lite längre än vanligt. Slutar 16:05 idag så är hemma vid 17 tiden. Segt, vi hörs!
Har lunch om tio, Wei 

GAMEDAY

"En match utan celsius är en match utan poäng" så äre. Därför dricker jag celsius. Önska mig lycka till! 


En bättre bild på jackan




Heminredning

Här om dagen när jag var i stan såg jag att H&M har börjat med H&M home. Jag vet inte om jag är efterbliven som upptäcker de så sent men för er som inte vet om detta och gillar heminredningssaker som jag bör kolla. Butiken finns på drottninggatan. Fina grejer för billig summa. 
- bilder från hemsidan 

Även zara har börjat med zara home och var inne på deras sajt och gud vad fina grejer de fanns. Åh kolla kolla kolla! Butiken öppnas på birgalsgatan osäker på stavningen hehe. 
- bilder från hemsidan 






Godmorgon

Skrev två inlägg igår men inget utav de ville uppdateras så jag gav upp efter försök två. 

Igår spenderades dagen i Täby centrum med frida. Blev lite shopping för min del, underbart. På kvällen var jag med min älskling och vi var barnvakter. Mysigt! 

Idag ska jag städa och spela match. Tagga! 
- dagens frukost, mums 





New



Visar bättre bilder när jag har den på mig. Så nöjd, tack mamma ❤ 

Igår var de fredag..

.. Och jag var upptagen hela dagen. Med skola mellan 8:20 - 14:55. Som ni såg tidigare blev det bullar på lunchen med älskling. Efter skolan strosa jag runt i Sollentuna C med Natalie. Sen tog jag tåget och mötte upp mamma så åkte vi in till stan och köpte jacka till mig och kollade i några affärer, hittade dock inte de jag sökte. Hur som, jag och mamma var hemma halv sju och då hade pappa gjort middag till oss. 

Vid åtta var jag hemma hos Sabrina och vi hade mysigt framför tvn med chips, grönsaker och dipp. Var hemma halv ett och då sov jag direkt. 



Kanelbullensdag

Igår var de kanelbullensdag och min älskling bjöd på bullar. Mumsigt och mysigt! 



Handen i fickan fast jag bryr mig

Skit också, skrev ett inlägg precis men de försvann. Typsikt! Men men bara börja om. 

Sov hur bra som helst inatt, min säng var ovanligt skön. Eller så berodde de på att jag var helt död igår när jag la mig hihi. 
Vaknade imorse klockan nio av att jag var kissnödig, knäppt! Sen låg jag i sängen i en timme och bara myste innan jag gick upp. Älskar att göra de. Åt frukost för en stund och nu lyssnar jag på Veronica Maggios nya album "handen i fickan fast jag bryr mig" ni som inte lyssnat gör de nu nu nu! 
Återkommer senare med flera inlägg, kram. 



Full proppad fredag..

.. Bloggen får ingen tid, tyvärr! 
Sitter hos en kompis just nu och kommer inte blogga när jag kommer hem för jag är alldeles för trött. Berättar imorgon när jag vaknar vad jag gjort. 

Skulle publiceras igår kväll

Wie! 
Dagen är över och imorgon är de fredag. Idag har jag gått i skolan och på min hl timme bytte jag en kjol jag köpte förut så de var skönt att de blev överstökat. Sen åkte jag hem, åt och tränade. Nu ska jag sova, godnatt 

Idag är det fredag, jippi




3 oktober




Onsdag

Hej 
Hade bara en lektion idag och den var mellan halv elva till halv tolv. Så hann mysa med min prins innan. Tjugo i två hade jag psykologi prov som var sjukt äckligt svårt.. Usch mår dåligt så fort jag tänker på de. Så blev på uselt humör..

Men jag åkte hem till min älskling efter skolan och då såg jag min gulleplutt Emelin som gjorde mitt humör på topp. Fick skjuts hem vid åtta och sen dess har jag bara chillat och duschat. Funderar på att sova snart. Godnatt 



Hej oktober

Idag är det första oktober.. Tiden går så sjukt snabbt känns som om jag var i Turkiet typ nyss? 

Hur som helst idag har varit en sån himla seg dag.. Satt på min sista fotolektion och bara dog av tristes. Efter det hade jag en lång rast och sen en sista lektion med min goaste Bella. 
    Efter skolan åt jag mellis sen gick jag upp och sov. Sov i 1,5 h.. Lite för länge. Tyvärr måste jag skita i träningen för jag måste plugga plugga plugga. Så hela kvällen/natten kommer jag syssla med psykologi. 

En utav de bättre sakerna med dagen var att mamma kom hem från ge-kås. Fick lite prylar, tack min fina mamma. 




RSS 2.0