Helt ok avslut på en helt ok helg.

Hejhej! 
Har haft en helt okej helg.. Den är endast okej eftersom jag jobbat mestadels utav den. Jobbade natt i fredags från 20-04. Var ledig i lördags och då var jag med Andreas på dagen och sen grabbarna på kvällen. Vi fick även sällskap av Miranda och Michelle. Vi gjorde inget speciellt, tog det lugnt och spelade lite FIFA. Åkte hem hyfsat tidigt då jag jobbade idag från 11-16. Gick bra idag på jobbet, tiden gick sjukt snabbt så det var jätteskönt. 

Efter jobbet åt jag middag med familj och släkt på Tiger. Supergott och supermysigt! När jag kom hem har jag suttit och läst på inför en engelsk diskussion jag ska ha imorgon om en bok jag inte läst.. Men ska starta filmen nu så förhoppningsvis går det okej ändå. 

Har för övrigt renbäddad säng, en skål med frukt och en pepsi Max som avslut på helgen. Rätt bra avslut! Hoppas ni haft en bra helg. Kram 

Nyss beställt


Kände för att fira att jag blev klar med min engelska genom att klicka hem dessa finisar. Har länge velat ha en svart klänning då jag tyckt att jag saknat de i min garderob och den andra toppen kommer vara så fin att matcha till kjolar så som på bilden. 

I sängen en dålig fredag

Hej! 
Är ledig idag och det enda jag gjort hittills är att mysa i sängen framför en film, snapchattat och läst bloggar. Älskar att dega mig i sängen, så skönt. Men nu ska jag alldeles strax gå upp och börja plugga. Är verkligen inte på bra humör idag.. Har blivit schemalagd på natten idag så ska alltså jobba ända till 04. Är så otaggad och särskilt när de firar min kompis födelsedag idag också.. Åh vad sur jag är. Men det ska nog gå bra. Hoppas ni får en bra fredag iallafall. Kramis



NEW

Beställde ju dessa underbaringar och dom är så fina. Älskar dom! Dock är det lite stora trots rätt storlek.. Och lite svåra att gå i haha. Är så van med platå så det kändes jättekonstigt utan när jag gick i dessa. Men de är strunt samma, dom är mina och jag är mer en nöjd över detta köp. 



Dröm-Helg



Lördags - söndags så var jag och min skola på studentkryssning och de var så kul. Bland det roligaste jag gjort faktiskt, fick ett riktigt minne för livet. Mår så himla bäst när jag är omringad av mina fina vänner, en drink i handen, bra musik och massa dans. Finns det något som slår detta ens? Hade en sån sjukt bra fylla också, var inte ens bakis dagen efter trots endast 2 h sömn. 
   Tiden gick alldeles för fort bara, aldrig varit med om att 23 h gått så fort. Ville inte kliva av båten.. En natt till hade jag lätt velat göra. Livet var så bra på båten men när man klev av den tog ångesten över. PLUGG PLUGG PLUGG 

~



Plugga plugga plugga



Sitter och pluggar socologi just nu, har en redovisning imorgon bitti. Innan de tog jag en promenad till solariumet och solade. De hade nya rör och hjälp vad de tog.. Är helt röd i ansiktet nu haha. Fick panik över att jag var så blek och ful så var tvungen att ta tag i brännan. Blir att sola imorgon också förhoppningsvis. När jag kom hem sedan gick jag på en långpromenad med lucky. Ska göra klart förberedelserna inför morgon dagen nu sedan duscha. Sen får vi se om jag gör engelska eller religion, troligtvis inte. Hoppas ni haft en bra onsdag. Kram 

Godmorgon

Idag är jag ledig igen och det är så underbart skönt. Sitter och äter frukost nu medan jag tittar på Revenge. En toppen start på dagen helt enkelt. Dock kommer dagen vara tråkig då jag endast ska plugga och träna. Hoppas ni får en bra dag iallafall, snart är det helg! 
KRAM




En bättre tisdags kväll

Har ju trots allt varit ledig idag och kvällen spenderades på en fotbollsplan i regnet med mina killkompisar. Vi körde Husby, fruktansvärt skoj förutom när man ej är målvakt. Skadade mig dock, så har en lårkaka nu :( 

Efter fotbollen åkte jag hem till Andreas och vi åt och började kolla på O.C tillsammans. Så braaa!! För er som inte vet om det så är Andreas en av mina bästa killkompisar med honom har du aldrig en tråkig stund. Finns ingen som han och går inte att inte gilla honom!! Han är bäst! 
Godnatt nu 

Allt jag ville säga



Alltså ni bara måste lyssna på Ulrik Munthers nya album. Herregud vad underbart och awesome det är. Dör dör dör, repeat repeat repeat!!! LYSSNA 

Z - Dag

Hejsan! 
Jag måste ha varit helt slut för jag vaknade inte förrän efter 12 idag. Hemskt då jag har massor av saker jag borde göra. Men som tur är kan jag göra dem nu också eftersom jag är ledig. 

Igår ikväll åkte jag iallafall hem till Andreas. Vi fikade, spelade lite innebandy och sen skulle vi titta på hans serie han titta på. Jag sov alla tre avsnitt han såg haha. Åkte hem vid halv två och somna direkt. 

Gjorde mig själv fattiga riddare, mums! 

Ett varmt bad

Har känt mig hängig hela dagen och frysit konstant. Så efter en promenad med Lucky tappade jag upp en varmt bad till mig själv som jag precis klev upp  ur. Känns alltid mycket bättre efter ett varm bad. Hoppas på ett bra plugg-flow nu. 




Lunch

Hej! Eftersom det är måndag är jag hemma tidigt och äter lunch hemma istället för i skolan. Blev kvart och Loka till lunch. Inte speciellt mycket men åt en smörgås i skolan så är inte så hungrig. Efter lunchen ska jag klä på mig varma kläder då det endast är 10 grader varmt och gå ut med Lucky. Sen väntas plugg, packa upp och lite andra trista saker. 
Hoppas ni har en bra måndag. KRAM 

SUMMER DRESSES

Titta vilka fina klänningar Nelly fått in på sin webbshop. Hur passande skulle inte dessa vara en varm solig sommardag på stan, klubben eller på en mysig picknick. Vill ha alla tre men plånboken säger emot tyvärr.. 




Axa floorball cup - Falun 2015

Hej hej! 
Klockan 07 i torsdags lämnade jag Stockholm för att åka upp till Falun för att spela en innebandycup. Kom inte hem förrän igår vid 21. Har haft det jättebra bortsett från vårt spelschema, vi spelade alla våra matcher klockan 08 på morgonen, hemskt! Men annars var allt kul, mina killkompisar var också där så de gjorde allt mycket roligare också. 
Efter att ha spelat 5 matcher hamnade vi på en tredjeplats i gruppen och kom då alltså på en tredjeplats då det endast var totalt 5 lag. Vilket också sög. Men vi vann 3 matcher, en oavgjord och en förlust. Nu tillbaks till verkligheten 


Cash is king

Hej! 
Förlåt för att jag varit lite frånvarande men har varit väldigt mycket att göra på senaste tiden. Både i skolan, jobbet och för mig själv. Mycket som åker runt i huvudet och jag prioriterar ju gärna de som är roligt istället för viktigt. 

De ni missat att jag gjort är iallafall: 
• min systers födelsedag igår 
• lite shopping (ska visa sen) 
• firande av vän i lördags 
• häng med bästa grabbarna 
• massa Jobbpass 

Hoppas ni kan ha förståelse och överseende över en stilla stående blogg men nu ska de bli ändring på de. Är ledig från skolan imorgon för vi på Rudbeck har z-dag. Ångrar så sjukt mycket att jag sa ja till att jobba imorgon också.. Helt slut i benen och fötterna efter att ha jobbat i sträck sen torsdag endast paus i lördags. Men cash is king, nu sova godnatt! 


När det inte blir som man trodde

Kan ju börja med att säga, fyfan vad jag är bra! Lyckades göra allt jag skulle göra på min to do list utom 1. Men jag började på den så får godkänt ändå. 

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Imorgon väntas skola sen jobb i 9 h.. Slutar 01.. Så vi får se om vi hörs något imorgon. Godnatt! 




En roligare träning

Hej! Mitt i plugget fick jag ett samtal från en vän som frågade om jag ville med och spela fotboll och jag kunde inte säga nej plus att jag behövde träna. 

Så istället för att ta bilen dit, sprang jag dit är inte jättelångt men blev 2,5 km på 11 min. Så spelade vi Husby i några timmar vilket var jätteroligt, svettigt och ansträngande. Efter det gick jag faktiskt hem. 

Men jag kan iallafall tipsa er som tycker att träna är dötrist och hemskt. Gör någon roligare variant av träning kan vara vad som helst men fotboll till exempel. Du tänker inte på att du tränar för att du har så roligt men du springer hela tiden och de ger betydligt mer än att inte träna alls. Så på skorna och spela fotboll, vad är mer passande än när solen skiner? 


Idag är ingen bra dag..

Stannade hemma från skolan idag för att jag har alldeles för mycket rest uppgifter liggandes som jag måste ta itu med. Så det är så jag kommer spendera hela den här dagen. En riktig pissig dag har jag framför mig men det är dags att ta tag i skiten för jag mår inte bra utav det. Är jättestressad och ångestfull, men jag kan inget annat än att skylla mig själv men efter idag ska det nog kännas mycket bättre. Önska mig stort lycka till! 



Godmorgon tisdag

Hejhej! 
Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Gjorde mig själv äggröra, supergott. Medan jag ätit har jag tittat på avatar var sjukt längesen och älskar verkligen den filmen. Men jag ska snart börja fixa mig i ordning för jag ska gå till bussen om ca 1 h så det börjar definitivt bli dags. Hoppas ni får en toppen dag. 




The weekend

Shit vilken helg jag haft! Har varit full fart hela helgen. I fredags jobbade jag men fick sluta en timme tidigare för att de var så lite att göra. Åkte då hem till min killkompis Alexander där resten av boysen var. Sen slutade det med att jag jb, August sov hemma hos Eldh. Med dom har jag aldrig en tråkig stund. Mina bästa killkompisar! 

Gick upp och åkte hem i tid för att kolla på kläder med Frida i Sollentuna centrum. Sen var det lagfest i Sumpan och de var så fruktansvärt roligt. En sån sjukt grym kväll med underbart sällskap. Dock som alltid lite för många drinkar vilket resulterade till att jag plus flera däckade på efterfesten haha. Kom hem nästa dag vid 12 och sov hela söndagen.. Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Trots att jag sov hela dagen somnade ja innan elva och som 11 h. Haha helt sjukt! Men kvällen var så värd baksmällan för hade så fruktansvärt kul. 



Min Valborg

Hejsan
Jobbade som sagt igår till halv åtta och efter var det bara att skynda sig hem, fixa sig och sedan möta upp mina killkompisar. Vi körde lite dricktävlingar och förade lite. Sen åkte vi hem till August och där stannade vi hela kvällen och fortsatte med massa lekar. En mysig men bra Valborg helt enkelt. Dock som alltid på en Valborg eskalerar det och kvällen avslutades mindre bra. Var iallafall hemma vid halv 3 och idag mår jag faktiskt bra, så skönt! 

Började 1 maj med att käka en otroligt bra frukost/lunch hihi, godaste. 


RSS 2.0