För den är min.

Åkte till Stockholm för att köpa min älskade väska. Åh vilken lycka! Nu är den min för all evighet. 

Annars har jag idag fikat med mina syskon i Sollentuna. Mysigt mysigt! Köpte ett linne på rean för endast 50 kronor (kap) ätit årets första kräftor. Träffat mormor och kollat på veckans pll avsnitt. Grym dag med andra ord. Imorgon väntas en mindre grym dag. Jobb mellan 06-15 kill me. Godnatt 



.



För ingen kan torka tårar som inte rinner.

Godmorgon! 
Har varit vaken sen strax innan 06. Haft körlektion mellan 07-09. Gick helt okej, går så mycket bättre och köra med mamma och pappa haha. Men tror allt är en vanesak. Allt kommer kännas bättre nästa vecka skulle jag tro. 

Idag har jag inte mycket planerat skulle vilja åka till Stockholm för att köpa en väska men vet inte.. Annars ska jag fixa och trixa här hemma. Borde träna kanske. Vi får se vart dagen tar mig. 



Godnatt

Avslutade dagen med ett träningspass. Sprang 2 km som uppvärmning och sedan körde jag backa. Känner mig så jävla sämst när jag ser hur mycket jag tappat. Men men bara ta tag i allt igen. 

Kom hem och tog det lugnt nu ska jag läsa lite ur Cirkeln sen ska jag sova. Klockan ringer 06 imorgon bitti. 
Godnatt 



Onsdag

Hej! 
En regnig dag som denna har jag kört med körskolan och pluggat teori. Passade ganska bra att göra det idag. Ska plugga så mycket som möjligt idag. 

Tänkte ta en paus nu och åka ner till affären för att köpa plugg-godis. Har även ett träningspass planerat ikväll. Ska cykla nu. Puss 
+ Mallorca fina Mallorca. 

Livet.

Hej! 
Har jobbat, pluggat till körkortet tagit långa promenader fikat och druckit drinkar med vänner. Mysigt värre! Men är sjukt stressad över kombinationen mellan jobb och körkortet. Vet inte hur jag ska lösa problemen.. Riktigt. Men allt löser sig som jag brukar säga, det gör de alltid. 

Nu ska jag börja plugga till körkortet innan jag ska sova. Puss 



Saturday

Hej! 
Nu är jobbandet i full gång igen men kan säga att efter ett 10 timmars pass igår vill jag vara ledig igen. Men nej, jag ska jobba både idag och imorgon igen, Och sen ungefär fyra gånger i veckan. Cash is king, det är verkligen de jag har i huvudet när jag jobbar, att när pengarna kommer blir allt slit värt det. 

Jobbade till tre igår så vaknade vid tolv idag och har inte gjor särskilt mycket nu ska jag börja fixa mig. Vi höres ikväll. Puss 
En tbt från Öland där livet var kalas bra



För varma sommardagar

Hej. Blev ingen uppdatering igår ber om ursäkt. På dagen minns jag inte vad jag gjorde.. Förmodligen ingenting eftersom jag inte minns. Men på kvällen hade vi middagsmys hemma hos Felicia. Vi lagade en god sallad som vi åt och sen bara massa prat. En underbar sommarkväll och ett bra avslut med sin syster innan hon åkte till Göteborg. 

Idag har jag varit hela dagen på en badplats tillsammans med världens bästa Venus. Vi åt sallad, solade och badade. Och givetvis mycket tjejsnack! Nu är både hon och jag tomater men vad gör det när dagen var underbar. 
Nu funderar jag på att gå ut på en promenad innan jag kollar på sagan om ringen 2. Puss 


Nytt





Tisdagen den 22 juli

Hej! 
Gick upp tidigt imorse för att tillbringa dagen i Stockholm city tillsammans med syster och mamma. Var supermysigt men jättevarmt haha. Hittade två fina tröjor som mamma bjöd mig på, tusen tack. Bilder kommer imorgon. Vi åt lunch på pong men jag trodde det var desamma som på middagen men hade fel så var inte alls lika uppskattande. 

När jag kom hem kollade jag ikapp pretty little liars och åt en god middag innan träning. Sprang 5 km tillsammans med Frida. Var sjukt jobbigt men är glad att jag aldrig började gå. Ska försöka träna varje dag fram till säsongsstart. 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen framför sagan om ringen. Puss 

Efter träning

Första passet på kanske 3 veckor var inte det roligaste om vi säger så. Fyfan vad jobbigt det var.. Död efter fem minuter på cykeln och stod 90 grader som längst 1:37 mitt rekord är närmare 10 min. Sjukt hur snabbt all kondis, styrka och framförallt muskler försvinner. Men nu jävlar! Hårdkörning 

Drack ett glas mjölk, youghurt med melon och vatten. Mums 



Monday

Hej 
Nästan direkt efter jag vaknat och ätit frukost åkte familjen och jag till kusinerna för sol, bad och grill. Var helt underbart och mysigt. Vi var där i flera timmar, en perfekt dag med underbara släkten. 

Mer idag har jag nästan inte gjort, övningskörde precis i 1,5 h och det gick jättebra. Nu ska jag byta om till träningskläder för idag börjar träningen. Ikväll blir det spinning i ca 40 min. Startar mjukt med tanke på att de var ett tag sen sist jag tränade. 

!

 

Sköna sommar

Hej! 
Vet att ingen läser min blogg men ska bli ändring på det hela nu. Är taggad på att blogga och skriva om mitt liv i text och bilder. Det krävdes en otroligt lång paus för att jag skulle hitta tillbaks men nu förhoppningsvis är jag det till fullo. 
 
Hela Juli har jag inprincip varit bortrest, spenderade första veckan på Mallorca i magaluf för att festa, sola och bada. Var en jätterolig resa men hade högre förväntningar på stället och framförallt grabbarnagrus då jag tyckte att klubben var väldigt liten. Det enda eventet som var sjukt kul var partybåten. Önskar jag kunde göra om det nu nu nu. Andra event så som skumpartyt och pool party var ingen höjdare. Tyvärr blev jag sjuk en kväll så var tvungen att stanna hemma två kvällar. Vet inte alls varför de blev som det blev men men.
Var inte ens hemma ett dygn innan jag åkte igen, denna gången till Öland där resten av familjen var. På Öland vart det 6 lugna och avslappnade dagar. Precis vad som behövde, kom hem igår eftermiddags.
 
 
 
 
 

RSS 2.0