Imorgon är det December


Kan ni tänka er att imorgon är det December?! Ser så sjukt mycket fram emot denna månad eftersom de är julkalendern, snö, tid för mys och massa ljus, julafton och nyår!! Hur kul?

Och som sagt redan imorgon börjar julkalendern. Är jättetaggad för att se vad de är för någon i år. Har hört att den ska vara riktigt bra och innehålla mycket historia. Ja jag vet att jag är 19 år men det skiter jag fullständigt i, jag måste titta på julkalendern och så äre hihi. XX

JULLISTA

1. Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar, gillar inte pepparkakor 

2. Skumtomtar eller knäck? Knäck! Är inte mycket för godis heh


3. Ischoklad eller marsipan? Ischoklad men är väl inget super fan av något av de haha 


4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar, gillar inte prinskorv eller korv överhuvudtaget 


5. Julkorv eller julskinka? Julskinka som ni kanske förstår efter frågan innan haha xD


6. Lax eller sill? BÅDA, älskar fisk och skaldjur! 


7. Sylta eller pastej? Svårt att välja.. Men äter nog hellre pastej isåfall 


8. Paradis eller Aladdin? Paradis!! Gillar inte mörk choklad så mycket 


9.Revbensspjäll eller Janssons? Revbensspjäll!! Men gillar janssons också 


10. Glögg eller julmust? Haha oj.. Känner att det är sjukt svårt att välja mellan allt men tar väl julmust då men glögg är såå gott de med! 


11. Rödbetsallad eller dopp i grytan? Rödbetsallad. Haha de andra vet jag inte vad jag ska säga om xD 


12. Ris a la Malta eller gröt? Gröt!! Gillar inte ris a la malta så mycket.. 


13. Hemma eller borta? Hemma. Har typ alltid varit hemma på julafton och älskar att vara de så definitivt hemma! 


14. Utomlands eller Sverige? Under julen och framförallt julafton vill jag vara hemma. Men annars åker jag gärna utomlands haha. 


15. Ge eller få? Få!! Är sämst på att ge och presenter över huvudtaget ha.. 


16. Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på greveholm!!!


17. Chokladkalender eller paketkalender?Chokladkalender är ett måste! Köpte min i oktorber haha. 


18. Plastgran eller äkta? Äkta!! 


19. Arne Weise eller Ernst? Men va.. Jag vet inte haha! 


20. När vill du att första snön ska falla? 

Andra veckan i december är väl en bra tidpunkt haha. 


21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Haha grön och grön men jaa typ. 


22.När är det dags att pynta? Till första advent!! 


23. Kan du komma på något negativt med julen? Alla älskade små barn/äldre som har förlorat sin man eller familj som inte får fira jul med en nykter/hel familj eller den de älskar.. Hemskt. 


24. Favorit julfilm? Tomten är far till alla barnen är ju ett måste!! Rudolf och ensam hemma såå bra!! 


25. Favorit julkalender? Oj jag vet inte.. Sjömansmöss och diselråttor var ju sjukt spännande haha! 


26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Ja de blir jag! 


27. När öppnar du dina julklappar? Jag vill gärna öppna de efter kalle men vi öppnar de under kalle haha. 


28. Favorit juldoft? Lussebullar, julblommor hehe och glögg.


29. Vad framkallar mest julstämning? Att kolla på julfilmer, lyssna på julmusik och allas julbelysning och pynt!! 


30. Vad är viktigast med julen? Att få vara med sin familj/släkt och pojkvän. 





Just ordered



Kunde inte få nog av dessa skönheter och var tvungen att klicka hem dem. Passade även på när det var black friday och man fick 20% på varan. Jag hoppas de passar och sitter som en smäck!! 

Om ni missat black friday har ni fortfarande chansen fram till 23:59 att få 20% på varan ni handlar. Ange koden BLACK20 i kassan bara. 

Första advent


Hjälp vad längesen det var jag uppdaterade bloggen men har helt enkelt inte haft tid eller lust.. Men nu så! 

Idag är det första advent och de är ju hur mysigt som helst. Har tyvärr inte varit hemma något på hela helgen så har inte haft någon mysig advent frukost eller så. Kom hem och julpyntade rummet lite enkelt, blev helt okej-bra tycker jag. Skulle gärna vilja ha lite större julkulor i roligare färg och glitter men de hade vi inte hemma så de fick bli såhär i år. XX 

3 månader

23.08.15 <3 

Idag har jag och min underbara varit tillsammans i 3 månader. Känns som vi varit tillsammans i en evighet hihi. Har köpt lite gottis och gjort en överaskning. Vi har massor och prata om sånt hänt nu på kvällskvisten sen får vi se om vi startar en film. Hoppas ni haft en bra måndag. xx 

Friday and saturday


Äntligen helg! Igår gjorde jag inget speciellt åt hämtmat med mami och syster, blev thai!! Sen åkte jag hem till Andreas och så var vi bara hemma och myste i soffan. S j u k t u n d e r b a r t!

Vi vaknade tidigt och jag åkte hem för att åka till centrum med mami och syster för lite julklappshandel och mys. Nu ska jag fixa mig och mitt rum sen väntas födelsedagsfirande och avskedskrök för Elin som åker till Australien. Hoppas ni får en underbar lördag! Puss  


!!


Att se följande och liknande artiklar på aftonbladet skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Är helt ärligt livrädd. Jag vill verkligen inte att sverige, min familj, vänner eller jag ska råka ut för något så hemskt som en terrorattack. Vill självklart inte att de ska hända i övriga länder heller men klart jag blir mer rädd, brydd, orolig när det handlar om landet jag bor i. 

Polisen och övriga har varnat om att undvika platser med mycket människor, typ som köpcentrum, tunnelbanor, idrottsarener etc. Jag ska alltså inprincip vara rädd så fort jag lämnar mitt egna hus. Vad är det för värld vi lever i? 

Onsdag

Hej! 
Var så himla frusen efter jobbet och att klä av sig alla sina kläder och lägga sig under täcket fungerade inte så blev att tappa upp ett varmt bad. De funkade! Badade i olja så nu är jag helt varm och mjuk om kroppen. Underbar känsla! 


A good thing is coming


Känns som att saker börjar sakta men säkert gå min väg just nu. Imorgon ska jag jobba, ser fram emot det sjukt mycket. Ska vara vikarie på en förskola med massa mysiga barn. Wei! 

Nu ska jag gå ut på en promenad med min hund sen ska jag träffa min älskling och senare ikväll ska jag träna. Dagen blev helt plötsligt till en bra dag! 

Godmorgon


Ni vet vad man säger "ny vecka nya tag" och den här veckan kommer bli lite annorlunda än vanligt eftersom jag avslutat ett kapitel och påbörjat ett nytt i en ny innebandyklubb. Ska berätta mer om det när allting är skrivet och klart. 

Idag då, har suttit och avnjutit min frukost i snart en timme, mysigt! Ska alldeles strax ta tag i mitt rum mig själv och massa jobbsökningar. Måste lägga ner all min tid i det nu. Kämpa! 
Hoppas ni får en bra dag och vecka. xx

Tomt




Ni vet när man förväntar sig något? Man är nästan helt hundra på att det kommer ske, och så sker det inte. Det är en sån sjuk jävla smäll på käften. Plötsligt står du där på ruta ett igen. Det finns ingen vägledning eller riktning, ingen som hjälper dig eller tror på dig. Du är helt jävla värdelös och ensam med dina problem. 

Men hur svårt och omöjligt det än verkar måste man kämpa. Man måste hålla huvudet högt och vara stark. Stänga ute alla negativa tankar andra har om dig. Och vara positiv, aldrig ge upp. Bara fortsätta. För om det är menat att vara hade det hänt, eller hur? Allt har sin mening. Everything will be okay in the end and if it's not okay it's not the end. 

Är så sjukt glad och tacksam över att jag har min pojkvän, så helt ensam är jag inte. Han är allt jag behöver. 

Pray for paris




Så sjukt otäckt, obehagligt, hemskt det som hänt. Mina tankar går till de drabbade och dess familjer. Inget sånt här ska behöva hända. Men det sjukaste av allt är att det börjar bli till en vardag.. Vart är världen på väg? 

NLY TREND BY JANNI DELÉR


Tror ingen missat Janni Delérs nya klädkollektion på Nelly. Hjälp vad mycket fint! Önskar jag kunde klicka hem allt, faktum är att jag inte ens kan klicka hem något plagg då plånkan inte tillåter det. Mina favoriter är bild 1, 3 och 5.  

Lunch/mellis


Hur gott är det inte med smothiee? Jag bara älskar det. Var så längesen jag gjorde mig en så kände verkligen att det var dags! 
Ingredienser:
 7 jordgubbar 
Lagom mycket youghurt 
Lite mjölk 
2 isbitar 
Lite vaniljsocker 
Cocos på toppen 

Med vaniljsockeret blir det en mycket sötare smak som gör att det hela smakar tusen gånger bättre tycker jag, testa! 


D R Ö M M A R

Som alla andra människor på denna jord har även jag drömmar. Drömmar som inte bara ska vara drömmar, drömmar som ska bli till verklighet. 

1. Jag har sen tidig ålder alltid drömt om att spela innebandy på högnivå. Drömmen skulle vara att spela i ssl, svenska superligan. Men också att ha en landslagsplats. 


2. Roadtrip i USA - de här är något jag verkligen vill och måste göra. Upptäcka allt liv som verkar finnas där. Skapa minnen och upplevelser, växa som människa!! Dykcertificat, simma med hajar/delfiner, surfa, tivolis, festa, ja allt! 





3. En resa till Bahamas. Vet att jag nämnt det förut men det är en dröm så den måste poängteras igen. Vill gärna åka dit med min underbara pojkvän. Bara vara och njuta av den fina miljön. Så häftig plats!! Jag vill jag vill

4. Givetvis ett självklart mål. Jag vill ha ett jobb med en bra inkomst där jag trivs. En fin familj med friska barn och en fin och hemtrevlig bostad. 


~ If you can dream it, you can do it  

Nly - Nyår


Har ni sett att Nelly börjar få in riktigt snygga nyårsklänningar? Om inte bör ni kolla. Här var några utav mina favoriter jag hittade. Älskar playsuiten, vit/silvriga klänningen brevid och den svarta under. Kanske något jag beställer till i år? 

Kan ni tänka er att snart är det nyår?? Det här året har gått läskigt fort. Har faktiskt redan lite planer på vad som kommer ske på nyår, jag hoppas de blir av bara och att det blir lite större än vad det är. 

What goes around comes around



Hejsan! Har bara varit hemma idag och gjort ingenting. Idag var förhoppningsvis sista dagen jag gjorde ingenting för imorgon ska jag få provjobba. Är så taggad men också sjukt nervös. Vill inte berätta mer än såhär ifall jag inte får det.. Men annars kommer jag givetvis berätta mer! 

Snart kommer min älskling till mig och vi ska mysa hos mig tills mamma kommer hem med bilen. Sen ska vi ut och äta ikväll på texas longhorn ska bli så gott och mysigt. Kram

No words






Just nu är detta ett helvete så har faktiskt beslutat att ta en paus. Känns jättebra! Behöver tid för mig själv eftersom innebandyn just nu gör mig till en bitter människa som gör att jag har tappt alldeles för mycket motivation. 

Ängel




I lördags var jag en dödsängel, alltså en svart ängel med massa blod och en svart färglins på ögat. Synd bara att kvällen inte blev så jättelyckad men men sånna kvällar finns också. Kom hem i tid så de var skönt. 

RSS 2.0