Nystädat



På tiden att jag städade mitt rum i helgen. Innan såg det ut som ett bombnedslag. Men nu är det jättefint, rent och fräscht. (Ber om ursäkt för kvalitén på bilderna) 



Cash is king

Hejsan! 
Jobbar varje dag mellan 08-16 och tränar på kvällen därför hinner jag tyvärr inte alltid uppdatera bloggen, men nu så. 

Kom precis hem från sollentuna C där jag hämtade ut mina linser och köpte lite gottis som jag ska ha och mumsa på  nu till idol. Senare ikväll kommer en kompis hit. Pusspuss 



~ Word


M O N D A Y

Hej! 
Då var det måndag igen och ny vecka. Tycker faktiskt inte måndagar är så farliga då är man utvilad efter helgen och har mycket att prata om när man kommer till jobbet igen. Tiden springer iväg, jätteskönt. Kom hem från jobbet för ett tag sen och har inte hunnit göra mer än ett toabesök. 
   Just nu jobbar jag varje dag på ett logostik företag/lager där jag packar ihop varor. Nu packar jag till exempel ihop christmas bag från apolivia till apoteket. Ett ganska enformigt jobb men samtidigt ett ganska skönt jobb. Nu håller min mage på att kurra ihjäl sig så ska springa ner och tjata på middag. Kramis 

Middag efter latch

Hejsan! 
Har precis kommit ut ur en varm o skön dusch. Tidigare idag mötte jag upp mina killkompisar på café park för dom skulle äta. Efter det drog vi alla till täby för att lira lite innebandy. Sjukt kul! Vi körde 3 vs 4 med en målvakt. Älskar smålagsspel och att spela innebandy med mina killkompisar. När jag kom hem åt jag en favoriträtt till middag nämligen tacos. 

Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med sällis och kolla på O.C. Imorgon väntas jobb
puss och godnatt 


Två blåa nya favoriter




1. Micheal Kors Klänning från Jackie 
2. Byxdress från Bikbok 

Går inte att inte älska dessa underbara klädesplagg. Som rubriken nämner har det definitivt blivit två favoriter i garderoben. Längtar till ett tillfälle då jag kan använda byxdressen, kanske nästa helg.? ;) 

Back on track

Hej! 
Var alldeles för längesen sen sist, 1 månad för att vara exakt. Fick ett ryck och började sakna att blogga så med min nya iPad i handen kände jag att det var dags att uppdatera er om vad jag gör, har gjort den senaste tiden. 

Har haft en toppen sommar trots dåligt väder och mycket jobb. Har varit i Turkiet en vecka, en helg på solö och hemma. Har varit helt underbart. Känner inte för att skriva särskilt mycket om vad  jag exakt gjorde för de var så längesen. Tänkte däremot dela med mig av lite bilder från Turkiet med mera. Enjoy 



Turkiet 
Solö - östersjön 

Två favoriter 


Mojito 

RSS 2.0