Gameday

Dagen till ära fick bestå av en sjukt viktig innebandymatch som jag offrade jobbet för... Vilket jag i och för sig alltid gör ;) de var gameday away mot duvbo. Ett lag som är ganska bra i mina ögon men som dock spelar sjukt fult. Hade en sjukt bra känsla inför matchen och var på så jäkla bra humör. Kändes skapligt i kroppen under uppvärmningen. 

Matchen startade i ett sjukt högt tempo som varade hela matchen vilket fick det att kännas sjukt stressigt och spelet blev lite Hawaii. Men vi lyckades spela på bra ändå och göra hela 6 mål. Jag gjorde ett av målen. Duvbo lyckades bara göra 1. Så blev en skön seger med en ganska bra diff. Nästa gång spöar vi sköndal på hemmaplan ;) 

My latest snaps




Om ni vill så följ mig på instagram: sofieastrand puss 

En ledig dag.

Hejsan! 
Idag har jag haft Z-dag och de är det bästa som finns för då är man ledig. Tackar Rudbeck för det. Har hunnit städa och gjort mitt rum riktigt mysigt, fint och trevligt. Julstjärnan är framme, äntligen jul på intåg. 

Hann även träffa min vän Mattias vilket var jättekul för var ett tag sen. 
Annars har jag tränat, duschat och kollat på PH. Nu ligger jag i en renbäddad säng och bara njuter av hur fint mitt rum är... 
Imorgon är det skola + jobb till 21:00. Godnatt. 

Måndagsmys

Hejsan! Har haft en lugn första skoldag på veckan med endast tre lektioner. Hade ett långt hål på ca 3 h så passade på att plugga. Tog en tripp till Sollentuna C efter skolan och köpte med mig naturgodis hem. 
Åt middag och sedan kollade hela familjen på årets julkalender och jag fick öppna lucka nummer ett. Mysigt! 
Nu ska börja plugga vi hörs 

Skriver numera från mina nya telefon, iPhone 6. Fick den är torsdags och är så glad över de. Bästa luren 

December

Min favorit månad är äntligen här och jag är så taggad. December är månaden då man tar hand om sina nära och kära. Myser med familjen, har mysiga hemmakvällar istället för utekvällar. Lyssnar på bra musik, bakar och göra hemtrevligare än någonsin förut. 
Välkommen December, jag har väntat på dig. 




RSS 2.0