Vilken dag!

Ska berätta kort om vad jag gjort idag: runt ett promenerade jag till min pojke. Var ganska skönt att gå, definitivt något jag borde göra oftare. (De är inte speciellt långt heller) jag spelade FIFA mot jouhannes. Vi åt frukost/lunch haha.  Sen tog vi ytterligare en promenad till centrum och kollade lite där sen kollade vi på andreus fotbollsmatch, dock förlorade han.. Sen promenerade vi hem i kalla luften. Vi avslutade vår dag tillsammans framför tvn. 
När jag kom hem var jag ensam i en kort stund sen kom Natalie till mig och vi snackade bara. De var så skönt och mysigt!! 

Nu är jag trött så nu säger jag godnatt.
Kram 
- vill mysa med denna just nu.. Komsi 

2013

Mitt livs bästa år


Godmorgon söndag


Vaknade vid elva och har sedan dess bara legat i sängen. De är bland de bästa jag vet, ligga och mojsa sig i sängen. Mysi mysi! 
Idag vet jag inte vad som händer allt är ganska oklart men ska vara med min pojkvän iallafall. Vi får se vad vi gör. 
Ska gå upp och fixa mig nu. Hej 

Birthday boy

Hej hallå!
Idag/igår (28e) fyllde min pojkvän år och de firade vi genom att han kom till mig på kvällen. Han öppnade presenter, vi drack gott och åt chocklad. Vi spelade FIFA, pratade och bara myste över att vi har varandra. Jag hoppas han är nöjd med sin födelsedag. 

Tidigare idag var jag i Täby C med mamma och Frida. Fick med mig två saker hem. Vi får se om jag visar er eller ej. Nu är klockan snart morgon.. Godnatt 



+




Back on tack +

Tog en liten paus och bara slappa med mig själv i en dag. Ska berätta lite kort om vad ni missat. 

Annandagjul var jag ute på mellandagsrean med min syster i kista. Var kaos men gjorde bra kap. Sparade  1000 kr på grund av allt bra jag hitta. Är jättenöjd! Sen firade vi min mormor och var där resten utav dagen. 
Idag var min slapp dag då jag bara varit hemma och tränat. 
Nu ska jag sova godnatt! 
+ oldie 



Juldagen

Förmiddagen har spenderats åt att ta reda på julklapparna och städat lite. 
Sen har jag bara fixat mig inför julbord nr. 2 som hålls till hemma hos farmor och farfar. Är vrålhungrig just nu så vill bara äta nu nu nu. 
Hoppas ni hade en mysig jul och får en mysig juldag. Puss 



Hjälp!

Någon som vet vart jag kan hitta den här klänningen eller en liknande? 
Hjälp mig 



Min julafton +

Har haft en alldeles lagom jul och lagom sägs ju vara bäst så ja min jul var bäst. Åt jullunch med familj och några av mina kusiner. Blev sällskapsspel, fika, Kalle med mera tillsammans med dem. 
När de gick blev de present öppning med familjen och mormor. Är jättenöjd över mina klappar.

Klockan åtta var de VS fashion show 2013 och jävlar vad grymt. Tycker dock de var lite sämre än de tidigare men men. Perfekta är dom! Skulle också vilja va en modell.. Dream on 

Under programmet kom älskling och vi bytte julklappar med varandra, myste, spelade spel och bara pratade. Är så himla glad över de jag fick (AAAH) 
Men nu är ögonen och kroppen trötta. Godnatt <3 God jul 




Uppesittarkväll - bingo lotto

Avslutar kvällen med familjen framför Bingolotto och längtar till imorgon. 
Wie nu är jag som ett litet barn igen. 
Kram 



+

Hej! 
Jag och mamma åkte förbi min älsklings familj och hälsade dem god jul och gav dem en liten present. Vi fikade även lite, mysi. 
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, tacos :)) 
Senare ikväll är det bingo spel som gäller. Vi höres då! 



Dan före doppardan

Blev inte riktigt som jag förväntat mig igår. Vid halv nio tog jag bussen till Mattias och ja vi umgicks med hans lillasyster och familj. Sen satte hela familjen på en film som jag somnade till och såg ingenting utav hehe. 
Slutade med att jag fick sova över där. Mysigt mysigt. Kom precis hem och jag antar att jag borde ta tag i städningen inför morgon dagen. Vi höres 


Dan före dan före doppardan

Hej! 
Hade tidig match imorse och ja vill inte prata om resultatet men de gick helt okej. Gjorde 1 mål och 1 assist. 

Efter matchen har jag inte gjort något speciellt alls bara ätit middag med familjen och vid halv sex kom farmor och farfar hit. De är fortfarande kvar, vi bjöd dom på gofika. Mysigt! De kom med julklappar som jag bara vill öppna nu nu nu. Hihi! Men nä 2 dagar kvar. 
Ska vara social nu, puss! 



Bra dag och kväll

Hej!
Måste bara säga att jag sov i ca. 12 timmar i natt. Ni anar inte hur skönt de var. Somnade elva vaknade elva, mådde dåligt igår så ni inte får för mig att jag är töntig som går och lägger mig tidigt på jullovet ;) 

Idag har jag bowlat med familj och släkt plus min pojkvän och Douglas. Var riktigt kul, särskilt när de gick bra. Efter de blev de middag på olearys i Sollentuna och de var väldigt gott. 
Efter allt hade jag min pojkvän hos mig och vi gjorde lite av allt, idag skrev vi även dikter och de var jättekul! 
Han åkte för 30 min sen, nu ska jag sova godnatt. (Har tidigt match imorgon) 



Äntligen

Ja, nu är äntligen jullovet här, så efterlängtat. Var i skolan i 1,5 timme ungefär. Fikade lite med mentorsgruppen och sedan julkonsert. Var helt okej :) 
Efter skolan åkte jag och Vendela till stan och julshoppade lite. Köpte min sista julklapp, så nöjd över de jag köpte! 

Minns inte när jag kom hem men har bara tagit de lugnt. Ätit middag och fikat hemma hos mormor och nu ligger jag i soffan hos mormor och kollar på "svenska hjältar" så sorligt men bra! 



Jag har fått jullov..

.. Typ haha. Idag var min sista riktiga skoldag för året och de känns jävligt bra. Imorgon är det bara lite mys med mentorsgruppen och julkonsert. 

Idag gick jag i skolan mellan 9:30 - 16. Var en helt ok dag, något som var väldigt bra med dagen var skollunchen. De var nämligen julbord och jag älskar julmat hehe. Sen när jag kom hem åkte jag inprincip direkt på träning. 
Nu ligger jag äntligen i sängen, dock är jag inte trött känner bara hur jag vill vara uppe länge och kolla på ppl.. Men ska ta bussen kvart i nio så behöver sömn. 
Godnatt. 

Bilder från förra årets vinter, var är snön? 



Barna Hedenhös - uppfinner julen

Avslutar en underbar dag med julkalendern. Sen ska jag sova, är jättetrött. Varit en aktiv dag men sånt gillar jag, då vet man att man tagit vara på dagen. 
Imorgon är det sista riktiga skoldagen för i år. Jag har även bara 1,5 år kvar i gymnasiet. Shit vad sjukt! 
Godnatt Sötnosar. 

Paradise hotell

Mina två favorit tjejer i paradise hotell är Anja och Mia. Jag tycker dom är riktigt sköna båda två och man märker att de både spelar med hjärtat och spelar spelet. 

Anja tycker jag om för att hon verkar vara så himla snäll. Och jag tycker om Mia för att hon är så jäkla ärlig och säger vad hon tycker. 




Underbar dag

Hej! 
Gick i skolan mellan 8:20 - 12:40. Min pojke slutade samtidigt som mig så han följde med mig hem och vi hade en perfekt stund tillsammans. 

Vid fyra - fem tiden åkte jag, mormor, Frida och mamma till Ikea för att äta julbord. Var supermysigt och gott! Blev proppmätt. Köpte även en julklapp hihi. Snart klar med julklappshandlingen. 
Nu är det paradise hotell! Kram 



Skola äta träna

Mitt liv är en cirkel där samma saker cirkulerar runt om och om igen. Skola, äta, träna, sova. Så ser mina dagar ut haha. Visst de är kul och träna men lite mera egentid skulle behövas och mer tid åt familj och kompisar. Men men, vill man satsa på något måste man engagera sig mycket. Innebandy is my life. 
Godnatt 



Tuesday

Hej! 
Känns som dagen varit jättelång idag. Började med att jag imorse var hur trött som helst. Ville bara ligga kvar i sängen och sova, så kände jag. Men jag gick upp, är ju trots allt tisdag och då får jag skjuts till skolan.

Skoldagen var dock inge vidare, hade tråkiga lektioner och gjorde inget speciellt. Bortsett från att bowla med klassen, de var kul! När jag kom hem sov jag och kollade på ph, pll och julkalendern. 
Nu ska jag iväg på träning strax. Puss 



HH




Känn ingen sorg

Igår kollade jag på filmen Känn ingen sorg som är baserad på Håkan Hellström då namnen på personerna i filmen är döpta efter namn som finns i Håkans texter. Jag vet inte riktigt om det som händer i filmen faktiskt hänt Håkan på riktigt, någon av er kanske vet de?
Jag tycker iallafall filmen var sjukt bra, ni som varit lika efterblivna som jag och inte sett den måste se den nu nu nu!
haha blev en stor bild! 

Avslutar min dag på följande sätt


Har sovmorgon imorgon till 9 istället för 8:20. Skönt faktiskt, de är trots allt bara en vecka kvar nu. Sen är året slut.. Shit känns som de var nyss jag var på förra årets fest och skrek gott nytt år och hade en perfekt kväll. Tiden går så ruskigt snabbt.. Smått panik. 
Men men imorgon är de en ny vecka med nya möjligheter. Ta vara på tiden. Godnatt 

Håkan Hellström




Sunday

Hej! 
Imorse ringde klockan klockan 9. Gick upp och gjorde gröt till frukost medan jag tittade på julkalendern. Kvart i elva hade jag samling inför dagens match och ja de blev ännu en förlust. Dock var jag jäkligt bra första perioden, tror de var de bästa jag någonsin presterat. Dock höll de inte i sig hela matchen, andra och tredje sög jag.. Blev iallafall utdelad som matchens lirare. 

Efter matchen följde Mattias med mig hem och han var här till halv sju kanske?. Vi började kolla på "känn ingen sorg" åt middag och bara myste.
Nu ska jag göra te och mysa med mig själv. Hade min fina Lucky på magen nyss. Underbart. 


 

Always kiss me godnight..

Hej! 
Köpte nästan alla julklappar jag skulle köpa idag vilket var hur skönt som helst.  Endast en kvar och köpa till och några saker till min pojkvän. Blev även en liten subway paus mitt i allt shoppande. En mysig dag med Frida och Bella helt enkelt.

Kvällen spenderades hemma hos mormor med Frida. Mormor hade gjort supergod mat och efterrätt som vi åt. Sen umgicks vi bara, så mysigt. 
Nu ligger jag i sängen och är redo för att sova. Imorgon är det match, tagg. Godnatt 



14 months today


Du har funnits i mitt liv i flera år nu. Min bästa vän och pojkvän. Love you, now, tomorrow, forever! 

Lördag

Hej! 
Igår var jag, min pojkvän plus vänner på fest. Dock tyckte inte jag och min prins att de var så kul så vi åkte hem tidigt och sov. Haha vi var jättetrötta! Vi brukar alltid somna sent men igår somnade vi båda pang bom. 
Han gick upp tidigt imorse och jag låg kvar i sängen. 

Senare gjorde jag mig en god frukost och nu är jag färdigfixad för att julhandla. Mysigt. Ska träffa Bella och min syster. Men först ta en promenix i det fina snövädret. Puss 
+ gårdagens middag och dagens frukost. 


Fredagen den trettonde

Hej! 
Igår var de min upptagna torsdag så hann inte uppdatera. Idag var det fredag och började denna dag med en liten sovmorgon. Var även den så kallade "mjukisdagen" i dag i skolan. Var kul att så många faktiskt hade mjukisbyxor annars tycker jag att de hela var gansla töntigt. Gick i skolan till klockan tre, fick skjuts hem från Frida. Har bara tagit de lugnt sen jag kom hem. Skönt! Ska snart göra lite ärenden innan kvällen startar. 

Ska vara barnvakt vid klockan sex åt min pojkväns lillasyster sen fixar jag mig hos min pojke så drar vi vidare på festligheter. Får sovsällskap i natt, underbart. 




We heart it

Visste ni att jag har we heart it och uppdaterar typ alltid där med bilder som berör mig och är fina. Har en liten crush i skor just nu som ni kanske ser hehe. Men men, följ mig om ni vill! 


Lill-lördag +

Hej! Gick i skolan idag mellan 8:20-12:30 var hemma strax efter 13. Stannade på vägen och köpte godis, naturgodis och redbul. Ångrar att jag köpte godiset för de var skit äckligt. Kom hem iallafall och kikade på julkalendern som för övrigt är superbra! Sen blev de även lite ppl. Mysigt mysigt. Var även duktig och pluggade. 

Halv fem åkte jag och mamma till optikern och gjorde en synundersökning. Min syn har förändrats på ett märkligt sätt. Ena ögat har förbättrat synen och de andra ögat hade försämrat synen, jättekonstigt. Men men nu är linser fixade, skönt. Blev även lite julklappsshoppning till mig själv av mamma haha. 
Ska duscha nu. Kram 
- Bild på mitt hjärta 

H&M

Har kollat runt på hennes och Mauritz internetshop och hittat lite fina saker som jag jättegärna skulle vilja beställa och ha hemma nu nu nu men tyvärr säger plånboken emot som vanligt.. H&M har ju väldigt bra priser.. Allt detta ligger på 200 kronor förutom fuskpälsen. Prisvärt enligt mig! 



Tisdag +

Hej! 
Kort dag idag då de var z-em, så underbart. Skulle egentligen vart hemma vid tre idag. Har precis gjort mig själv lunch som jag ska mumsa på. Sen blir det att ta det lugnt och sedan ta en promenad med Lucky. Förhoppningsvis kommer min pojkvän hit snart. 
Kram 
 

Fel på internet

Har varit strul på internet hela dagen, de har typ alla haft här där jag bor så inte mitt fel utan fibrernätets fel. Hade en lugn skoldag, efter skoldagen åkte jag till pojken och var där i någon timme för att säga grattis till hans lillasyster som betyder väldigt mycket för mig. 

Sen har jag bara tränat och de var en stört bra träning, så sjukt jobbig, längesen jag var så död i både huvud och kropp. Jihaa! Power. Imorgon kör vi igen men ser ej fram emot de... 
Nu ska jag sova för jag är verkligen trött. Godnatt 
Kom och sov med mig gose



~



Julkänslor

Har ni börjat få julkänslor ännu? 
Det har jag. Vårt hus har pyntats lite och i lördags klädde jag julgranen våran. Vart superfint, har dock inte lyckats ta en rättvis bild så jag kan visa er :( och snön är äntligen här vilket kryddar det hela perfekt. Snart är det julafton! 

Idag var de andra advent och då får jag precis som alla andra advent, paket. Mysi! Blir aldrig för gammal för det. 
Här är lite utav de juliga hemma hos mig. Mycket fint! 

Long. Time. No. See.

Hej! 
Var en vecka sen sist och de är dåligt gjort utav mig men denna vecka har inte varit så rolig för mig då jag blev magsjuk i söndags och inte gick till skolan förrän i onsdags. Så har inte direkt haft något roligt att berätta om. Nu känner jag även att jag håller på att bli väldigt förkyld.. Vilket är jättejobbigt men men. 

Tänkte berätta kortfattat om min helg i fredags var jag och Mattias hemma hos Stina på chillkrök där massa härligt folk också var. De vart jättelyckat och roligt. Var hemma runt två tiden? 
I lördags tog jag det lugnt på förmiddagen och sen runt 17-18 tiden åkte jag till pojkvännen och var barnvakt. Var supermysigt! Var hemma vid tolv tiden. 

RSS 2.0