23.08.15


Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 4 månader. Fast det känns som en evighet så bra som vi har det och passar tillsammans hihi! Älskar denna kille och kommer alltid göra de. 

Nyärsklänning

Äntligen har jag hittat årets nyårsklänning. Jag är så nöjd, En svart paljettglittrig klänning med djup rygg. Så snyggt! Endast 300:- från bubbleroom vilket är ett sjukt bra pris i mina ögon. Nu får det gärna bli nyårsafton för jag är mer än redo för nästa år. 



Förra årets nyårsklänning..





Ge mig energi





Är så trött på livet just nu. Jag är trött och sliten. Har noll julkänsla, har inte köpte en ända julklapp mitt rum ser ut som en svinstia. Jag har mens och fult hår. Måste verkligen klippa mig. Haha som ni hör är allt bara bläää. Behöver ny energi, sol och bad. Brun hud och blont hår. Ta mig härifrån,till thailand, maldiverna, bahamas eller mexico! 

Snapchat

Bjuder på 3 snapchats ifrån helgen 😊 

Ny vecka nya mål

Hej! Är så glad på livet just nu. Vet egentligen inte varför. Eller jo älskar mitt jobb hihi, älskar min pojkvän och har nya utmaningar och mål framför mig. Ska bli riktigt spännande och se om jag klarar av det!

Idag jobbade jag från åtta till halv fem och direkt när jag kom hem från jobbet gick jag ut och sprang med min pojkvän. Blev fem kilometer, kändes underbart efteråt! Sen åt vi middag och myste lite innan drog mot sin träning. 
 
Jag har duschat, pratat i telefon och kvällspysslat lite. Nu ska jag fixa lite på rummet sen kommer min kära igen. Xx

En dålig bild på kvällspysslet men vill inte vara alltför avslöjande hihi.. 

Kvartsfinal i VM

Ps. Läs inte detta om du inte gillar innebandy ;) 

Satt idag och kollade på vårt svenska damlandslag som spelade kvartsfinal i VM i finland mot slovakien. De vann med 15-1. Helt sjukt hur överlägsta sverige varit i gruppspelet och även nu i slutspelet.. Tycker det är jättetrist att de andra landslagen är så pass mycket efter. Tycker dessutom att vårt svenska lag inte leverar så mycket fininnebandy. Känner att det varit ganska haffsigt och stressad innebandy. Har varit bra spel också givetvis men jag förväntar mig bättre när det är ssl spelare i truppen. Favoriter i truppen är: Anna Wijk, Cornelia Fjellstedt, Helin och efter idag även Jennifer Stålhult. Sen finns det många andra bra spelare också till exempel Moa tschöp, Anna Jakobsson, Amanda Johansson Delado (?) 
Hur som väntas semifinal imorgon och jag kommer sitta spikad framför tvn. 


Bilder tagna från svenskainnebandys instagram. Följ dem för fantastisk innebandy uppdatering!! 


Bättringsvägen

Hejhej! 
Idag känner jag mig redan så mycket bättre och friskare. Började dagen med att se ett avsnitt av norska paradise hotell. Efter det tog jag en varm och skön dusch vilket jag verkligen behövde. Sen som jag alltid får efter jag varit sjuk, legat hemma, haft mens ja what ever får jag mitt ryck och gör mig jättefräsch. Rakar benen, noppar ögonbrynen, smörjer in mig, målar naglarna, plattar håret tar hårolja. Ja ni förstår! Kändes helt underbart efteråt. 

Mer idag har jag varit med min pojkvän och myst lite innan han åkte på träning. Xx 
Bjuder på mina två senaste my storys på snap. Heter förresten eifos07 där! 


Go for it.




Så jävla dags. Ingen KalleAnka klubb ska stoppa mig eller mina drömmar. Jag måste vara starkare än någonsin om jag ska klara det här. Inte en chans att jag lägger klubban på hyllan, ingen ska någonsin kunna stoppa mig. ALDRIG! Jag har en dröm och den ska jag nå. 

Sjuk

Förlåt för en stillastående blogg den senaste tiden men har inte orkat att blogga efter jobbet. Har dessutom under natten till idag gått och blivit jättesjuk. Har fått influensan, och har ont i varenda kroppsdel. Skit jobbigt.. Suger att inte kunna gå till jobbet heller. Men men ska vara hemma imorgon och fredag också så vi kan höras mer imorgon. Tur att min prins kommer och tar hand om mig snart!! xx 



Julbord


Hejsan! 
Idag efter jobbet åkte jag, frida, mamma  och mormor till ikea för att äta på deras julbord. Detta har blivit lite till en tradition då vi gjorde det förra året också. Jag har inget emot det, gillar julmat på julen men sen tröttnar jag på det haha. 

Efter det åkte vi och kolla på Andreas match. Dom vann med 9-6, sjukt spännande och rolig match. Men men Nu ska jag dejta kudden hihi, XX! 


RSS 2.0