Cash is king +

Kom inte på någon mer passande rubrik en den haha. 
Jobbade mellan 07:30 - 15 och de var galet mycket att göra på hotellet i dag. Fick endast vila i en halvtimme på ett 7,5 långt pass. 
Sitter och väntar på att pojken ska komma hit. Han skulle egentligen varit här vid de här laget om de inte vore för sl som ständigt ändrar busstiderna. 
Vi ska äta ostbricka till förrätt sen kommer mina föräldrar med mat. 
Sen blir de fys.
Jobb imorgon till elva sen match direkt efter. Jag kommer vara väldigt trött den här helgen. Kram 
+ tog bara de som fanns hemma hihi. Väldigt torftigt. 

TGIF

Hej 
Vilken dag, haft en superbra dag med ett inköp av en bikini från VS (bild kommer senare) och en redovisning då rösten min spökade till och hela klassen brast ut i skratt, haha jag med faktiskt. Men de var bara bjuda på de och återgå till redovisningen igen. Sånt där tycker jag faktiskt inte är pinsamt, de är något jag skrattar åt ja med och tar de med en klackspark. 
   Blev hämtad av pappa för att komma hem snabbare då jag börjar jobba om 35 minuter. Kommer bli jätteroligt, ska sitta barnvakt hela kvällen. Imorgon är de tidigt jobb på hotellet och lika så på söndag. Cash is king så att säga. Slänger in ett inlägg efter morgondagens arbetspass. 
Kram 
+ såhär flummig känner jag mig hihi 

Kär +



Underbara onsdag

Hej! 
Var ett tag sen jag uppdaterade med text, har haft två konondagar och snart är de helg kan inte bli så mycket bättre än såhär. 

Idag hade jag bara två lektioner vilket var underbart fick även luncha med min prins i skolan och Jonas var sjukt längesen. Åkte hem efter de och sov var sjukt trött så somnade i soffan hehe. 
Sen kom älskling förbi en snabbis, mysi! 
    Annars har jag bara storhandlat med mamma. Tycker de är sjukt kul hehe, blir alltid massa gott då. 

Nu ska jag kolla ikapp alla ph avsnitt jag missat innan kvällens avsnitt. Kram
+ right now 



Bilder från helgen




Var ett litet barn igen tillsammans med min pojkvän. Vi åkte tillsammans med hans syskon och hjälp vad kul de var! Åkte även en gång sent på kvällen med mina syskon ocg Douglas. Hjälp vad kul de var. Kommer lätt åka pulka några gånger till innan snön försvinner. 
Helgens höjdpunkt helt enkelt - pulka! 

Tisdags musik




Ny vecka nya möjligheter

Skit, allt jag skrev försvann.. Så nu är de bara att börja om. 
Har en tuff vecka framför mig gällande skola och jobb. Men är så sjukt glad över att jag får jobba, äntligen! Lite surt att jag inte hinner göra så mycket annat än jobba då jag börjar alldeles för tidigt och behöver sömn. 

Dagen har för övrigt varit jättebra, lektionerna gick väldigt snabbt. Vilket är superskönt men tror de gick snabbt för jag arbetade så aktivt. Stolt hihi! 
Nu ska jag mysa sista timmen innan träning. Kram 
+ myskläder på hihi 



Friday, I hate you

Hej! 
Skoldagen har flutit på bra, inget speciellt hände precis som alla andra dagar. Efter skolan åkte jag i väg på ärenden som gick jättebra, är stolt över mitt framförande om man kan kalla de så men nej... just nu känns de som jag har hur otur som helst och att de aldrig kommer släppa. Blir jätteledsen.. Men men never give up! 

Åkte och storhandlade med mamma och pappa, de är mysigt och roligt. Längtar tills jag kommer behöva handla själv. Annars var jag bara hemma förutom att de blev lite pulka åkning på kvällskvisten. Åh vad kul de va! 
Nu säger jag god natt. Hoppas ni har en fartfylld kväll mina vänner! Kram 
+ pulka outfit "vägra frysa" 



+




Dagen innan fredag

Hej! 
Visst var min rubrik klyftig? Haha nja.. 
Idag har varit en bra/ok dag. I skolan är de svårt att säga att dagarna är bra så kör någon mitt i mellan variant. Hade inställd matte och de gör mig glad, särskilt när de är första eller sista, i de här fallet var de sista. 
Nu ska jag påbörja ett arbeta och om 40 minuter kommer min älskling över en stund. Senare ikväll ska jag på spelarmöte. Vi hörs senare, kanske. 
Puss 
+ några detaljer jag haft på mig under dagen 



Pretty little liars


Jag följer serien pretty little liars vilket typ alla gör. Jag började dock följa den för några månader sen bara. Så har inte kommit långt alls utan är på säsong 3. 

De jag verkligen fastnat för är tjejers relation till varandra. De vet verkligen vart dem har varandra och ställer alltid upp. Det är alltid de som kommer före allt annat, precis så som de ska vara. 
Så blir faktiskt lite avundsjuk under tiden jag tittar.  

Lill-lördag

Hej! 

Idag har varit en kort och bra dag precis som alla andra onsdagar är för oss som går på Rudbeck. Efter skolan spenderade jag några timmar åt att vara med Mattias. Vi tog en promenad med lucky, pratade och bara myste. Han åkte hem runt 17 tiden. 

Har ätit middag med familjen och bara tagit det lugnt kollade på gårdagens ph avsnitt. Nu ska jag plugga och invänta kvällens ph avsnitt, hihi besatt av paradise hotell. Vi höres puss 

Månadsdag

Hej! 
Har haft en helt okej bra dag. Fick skjuts precis som alltid på tisdagar och de är underbart. Slutade 14 och var hemma en timme efter de. 

Nu ligger jag på soffan, har precis kollat på ett avsnitt pll. Nu ska jag ta reda på kläder och sedan plugga lite. 
Sen blir dejt med pojken, 15 månader idag. Kram 
- Bild från helgens party 



Monday

Hej! 
Har haft en väldigt bra första dag på veckan. Vaknade av alaramet klockan 06 och gick upp direkt. Lyckades med detta för att jag var hungrig, hade aldrig gått upp annars. Bra lösning? Visst hehe. 

Har fått några läxor som jag måste ta tag i denna vecka men de vet jag att jag gör. Om en halvtimme ska jag åka på träning och inviga min nya klubba. Jippi! 

Avslutar veckan..

.. På följande sätt: en kopp te av min nya favoritsort "jordgubb" tredje koppen te i dag haha. Kollar även på pll. Sen är de läggdags. Hoppas jag kan somna bara.. 

Dagen har för övrigt varit jättebra. Hoppas eran dag också varit bra. 
God natt 

Bekännelse

Jag är en person som måste planera mitt liv dag efter dag och då menar jag inte att jag skriver upp varenda liten händelse som att duscha, sova osv. Utan jag skriver om de stora händelserika saker för att få en tydlig översikt på vad som kommer ske denna vecka. Jag vet inte varför jag är som jag är men jag klarar mig inte utan min strukturerade kalender. Tycker även de är super kul att lägga upp planeringar på hur veckor framöver kommer se ut. 
+ detta är årets kalender, rosa och fin! Love it. 



God förmiddag

Vaknade hyfsat tidigt imorse, 09-09:30 eftersom jag somnade efter tolv redan vilket var jätteskönt. Gick upp efter tio och åt en god frukost. Kollade på ett pll avsnitt och sedan la jag mig här i sängen. Är det något jag skulle kunna göra är det att ligga i sängen i flera timmar och bara mysa framför en serie eller mobilen, eller bara skriva. Men till slut får jag ångest och för att få saker och ting gjort idag ska jag titta på ett till avsnitt sen ska jag fånga dagen. Puss 



Bra kväll

Kvällen blev precis som väntad förutom att vi åt middag hemma hos mig istället för resturang. Vi innebär Mattias och jag haha. Sen har vi bara myst och pratat. Umgås med min familj osv. Finns inge bättre än att ha en pojkvän. 

Nu är jag sjukt trött så ska sova. 
Godnatt 
+ bild från igår kväll, jag hade en röd, kort väldigt enkel klänning. 



Hello +

Har varit frånvarande i några dagar vilket jag verkligen behövde. 
Igår var jag på tjejmiddag/18-års fest hos en kompis. Åkte dock hem tidigt för jag skulle ha tidig match imorse. 

Vi vann matchen imorse med 5-3, äntligen och jäklar vad behövlig denna vinst var. Kvällen är forfarande sjukt oklar.. Men jag hoppas den blir som planerad. Hej 
+ bilder från igår 



Yves Rocher

Klickade in på Yves Rochers hemsida och kollade på några produkter. Jag har nämligen dem problemen att sminket alltid försvinner under dagen. Och de är ju värdelös, så blir lite sugen på att pröva några nya grejer. Kikade på dessa produkter nämligen. Har någon av er testat dom och vet att de är bra? 





Håkan Hellström +





God natt

Imorgon återgår allt till vanliga rutiner osv osv. Vill inte, är inte alls redo. Ta mig inte till läxor, äcklig mat endast två lediga helger.. Ge mig frihet. 
Om de enda vore så enkelt, jaja! 45 dagar till sportlov... Håll ut 



Tacomiddag

Hej hej! 
Tidigare idag var jag på Arbetsintervju, vill inte säga mer än så utav vi håller tummarna och hoppas på ett positivt svar. 

Nu kom min prins och vi ska ha tacomys med min familj. Dogge kommer också så vi är sju styckna som ska äta. Bra avslut på lovet enligt mig. 
Ska vara social nu. Puss  

God morgon.

Har gjort mig en underbart god frukost som jag ska mumsa på. Idag är en viktig då jag måste vara på topp och pigg så jag kan göra mitt bästa. Önska mig stort lycka till! Kram 



Sover bland rosor

Hej! 
Min dag har varit hur lugn som helst har endast spelat tidig match, kollat på filmer och halv somnat då och då. Typ som om jag är sjuk. Fast de är jag inte. Nu har jag fixat en kopp godnatt-te som jag ska njuta utav framför slutet av filmen. Sen om energin finns kvar blir de pll, var sjukt längesen. Sedan måste jag sova ska ställa klockan tidigt för att kunna somna på kvällen. Imorgon är sista lovdagen (wääääh) godnatt. 



Allt jag skrev försvann..

Så orkar inte skriva om de på samma utförliga sätt igen så kör i punktform. 
• jag har spenderat massa tid med min pojkvän. Ätit lunch, myst och festat. 
• jag har varit med Vendela. 
• sovit bort halva dagarna 
• tränat innebandy 1 gång 
• gått på 18 års fest!

Har haft en sjukt bra start på lovet. Så lycklig just nu! ❤️ 
Godnatt 





1 Januari 2014

Hej mina käraste läsare! 
Min nyårsafton firade jag hemma. Kändes hur konstigt som helst men ändå sjukt skönt. Tycker inte om nyår.. Visst de är sjukt kul att festa men tycker verkligen inte om när de går överstyr och människor nästan är medvetslösa på grund av alkohol. Så jag blev hemma i år men helt ärligt de var bara skönt. Kommande nyår hoppas jag att jag är bortrest på. 
Jag invigde året med världens bästa bredvid mig hela natten. Finns inge bättre. Vi skålade även lite senare och sköt några raketer vi med. 

Idag har jag haft en mysig dag fram till halv fem med min prins. Sedan åkte jag och familjen till mormor och åt middag där. Mysigt! Är kär i hennes lägenhet. Älskar att vara där för att de är så fint och hemtrevligt. Jag trivs verkligen där. 

Avslutar dagen med lite dagbokskrivande om nyårslöften, med mera. Nu ska jag kolla klart på en film sedan sova. Godnatt 

Mitt år. 2013

Tänkte ta upp de största händelserna som hände år 2013 som för övrigt var ett bra jäkla år. 

I januari hände en hemsk sak som gjorde att året började mindre bra. Min underbara morfar gick bort.. Och de är helt ofattbart att han inte finns även fast de gått ett år. Saknar och älskar honom! 


Mitt lag och jag vart seriesegrare och vann serien med endast en förlust varav resten vinster. Ren lycka! 


Firade min födelsedag med mina närmsta vänner. De var sjukt kul!! Hade en underbar födelsedag. 


Min syster tog studenten!! 


Tog mitt första dopp i Mälaren efter sista mil träningspasset med laget. 



Hade mysiga kvällar på berget med min pojkvän! 


Firade midsommar i Mariefred med familj och släkt som alltid! Mysigt 


Åkte till Turkiet med familjen och mormor i två veckor! Var jättehärligt! 




Åkte två dager efter till Turkiet med min pojkvän och hans familj/släkt! Var sjukt fint och underbart. En oförglömlig resa! 



Firade ett år med min prins! 


Gick på passengers konsert med älskling! Sjukt bra 



Skillnad?

2013.

2014.
Nej, jag själv ser faktiskt inga speciella skillnader trots att de gått ett år. Ganska sjukt men bra också kanske? Haha 


Gott nytt år




RSS 2.0