Godnatt hälsningar från mig och Håkan! Puss


Vilken underbar helg

Fredagen spenderades med pojkvännen lika så lördag förmiddag. Vi åkte iväg tidigt för att shoppa i barkaby outlet. Åh vilka kap jag gjort ack så nöjd jag är. Efter att ha varit med min prins åkte jag för att träffa S. Fick äntligen träffa hennes pojkvän. Trevligt! Lånade även ett par high heels inför kvällens partaj.

Lördagens kväll spenderades tillsammans med bra folk för att fira våran vän Sean som fyller 18 idag. Åh vad kul det var. Men givetvis har även en bra kväll ett fel också och det hade denna. Men det är löst nu.

Idag titta min prins förbi en snabbis. Mys! Vi satt ute i solen lite. Skynda dig sommaren! Nu håller jag på att plugga men är jättetrött så vill typ inte. Men måste sätta matteprovet imorgon. Kram


Guld värda tjejer


Fredagsfint i rummet

Har städat rummet lite enkelt såhär en fredag. Tidigare idag skrev jag nationella, tror det gick helt okej. Hade ingen annan lektion så har myst sjukt mycket i sängen och sovit i någon timme, skönt.

Nu kom pappa hem med dagens middag, SUSHI! Kvällens spenderas hos pojkvännen. Vi ska vara barnvakter så ikväll ska vi spela monopol. Mys. Hoppas ni får en bra fredagskväll, kram


45 days


Äventyr

Igår (torsdag) hade jag en hemsk eftermiddag. Klockan 18:00 var jag på väg till akuten. Vårdguiden sa att jag kunde ha en blödning i hjärnan sen jag slog i huvudet. Om jag blev rädd. Efter en lång väntetid så fick jag äntligen komma in. Trodde jag, fast nej jag har blivit fel placerad och får inte bli undersökt eftersom jag inte är 18 så då får jag gå till lätt akuten för att bli undersök där. Dom gjorde några nervkontroller men allt såg bra ut. Felet var mina bihåler sen min förkylning och för att inte ha huvudvärk så ska såg ta till Max åtta Alvedon om dagen.

Skönt att det inte var något allvarligt men det är sjukt äckligt att ha sån sjuk huvudvärk.


Godmorgon torsdag

Har sov morgon idag vilket jag hade igår också. Så skönt! Sitter och äter frukost just nu, mums. Sen ska jag fixa mig för skola till fyra men har bara 3 lektioner så det är skönt. Hoppas ni får en bra dag. Kramis


Godnatt

Hann träffa M en stund. Åkte hem vid 22:00 och nu kollar jag på OC. Efter det ska jag sova, natti


Outfit of the day


Inspo


Onsdag

Idag var en bra dag trots mitt mående. Sen en vecka tillbaks slog jag i huvudet och känner fortfarande utav det. Får huvudvärk inprincip varje dag och när jag böjer mig ner känns det som huvudet ska trilla av. Jättehemskt att känna så faktiskt! Och det är inte det ända, min förkylning är ännu inte riktigt bra..

Men förutom det så har jag idag skrivit två prov. Pluggade inte till något utav dom eftersom det ena var ett nationellt prov och det andra glömde jag bort men trots det så tror jag att jag lyckades bra. Det nationella provet vågar jag inte säga hur det gick. Bra hoppas jag!

Dagens eftermiddag kommer spenderas i sängen åt plugg och O.C.


Tisdag

Uppdaterar om dagen sent, närmare mot kvällens slut. Dagen har varit mycket bra. Efter skolan hade jag jättemysigt med min underbaraste Jewel ❤ fick skjuts hem halv sju och då laddade jag inför träning. Var sjukt otaggad men efter en lång väntan på att bli frisk var det nog idag som det var dags igen. Har match på torsdag, taggi. Råkade även ta sönder en tjejs klubba.. Pinsamt! Men sånt händer 😉
Nu ska jag lägga mig till rätta och sova men har inställd första lektion så börjar två timmar senare. Min vardag är räddad! Godnatt mina lovers


I want one of this


Låt bilden tala för sig själv


Monday

Det ända positiva med livet idag är att jag fått lyssna på HH nya album. Gud så bra det är, love you! Och att jag fick ha en mysig lunch med fina V. Annars hände det inget speciellt, mycket plugg och lite fritid. Skulle helst utav allt vilja sova men det går ju inte för sig, plugg plugg. AIK spelar ikväll så tänkte kolla. Heja heja! 
Blev sugen på att bada kände jag nu. Så det ska jag nog göra. Kram 
 

Hatar söndagskvällar

+ Vill bara mysa med sötnosarna över 
Dagen har spenderats åt någon timme i solen tillsammas med min ur usla bok. Hundra sidor kvar, kämpa. Blev faktiskt en riktig slappdag idag och efter sju titta älsklingen förbi. Nu ligger jag i sängen och har sjuk ångest för denna vecka. Hatar skolan! godnatt 

I want

 

Till mina få läsare

Jag svarar inte på anonyma kommentarer! 

Igår var en perfekt dag

Eftersom jag vaknade tidigt hann jag med väldigt mycket. Runt 12:00 var jag hemma hos V och vi pratade bara. Men jag fick med henne och kolla på pojkvännen mins match. Det spelade 3-3. När matchen var slut skjutsade M pappa mig hem. 
 
18:00 var jag på scandic hotel och hade en segermiddag. Var verkligen inte som jag tänkt mig att den skulle vara men det var helt okej. 21:00 var jag hemma hos därför även S var och vi snackade bara en massa skit, vilket var supermysigt. Blev hämtad halv tolv och somnade efter ett. 

F A N

Kul att allt jag skrev försvann. Orkar ej, täcken på att jag behöver sömn. Uppdaterar imorgon. Natti 

Spelkväll

Med syskon, pojkvän, Antoni och Douglas. Passade perfekt till mått mående. Dock hade jag inte ork till att spela klart. Monopol ditt evighetsspel.. Godnatt ❤ hoppas på att må bättre imorgon.


Myser


52 dagar kvar


Sick on a friday

Har haft en helvetes natt med smärta. Öronen har gjort sjukt ont och näsan, har snutit mig mina tjugo gånger.. Har gjort allt utom att sova. Så är hemma från skolan. Tittar just nu på tv i min pyjamas, lär ju sitta här hela dagen. Förhoppningsvis blir mina planer för ikväll av ändå. Kram


I WISH I COULD

❤❤❤❤


Torsdag

Dagen har varit jättebra förutom att jag har gått och blivit genom förkyld och fått ont i halsen. Jätteopassande tillfälle.. Precis till helgen -.- typiskt mig..

Idag ska jag bara ta det lugnt, är trött på att plugga så behöver en vilodag tror jag. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Kramis


Time to study

Efter en sjukt bra dag ska jag ägna resten av dagen åt naturkunskap då jag har ett prov imorgon jag måste få ett bra betyg i. Kommer gråta om jag endast får E.. Så heja heja!


Love is all you need


In the end everything Will be okay.

Hej! Vill inte ens ta upp hur tråkiga skoldagarna är just nu.. Har sjukt mycket att göra och energin finns ingenstans. Idag var det för övrigt fredag i skolan vilket innebar att jag fick gå 2 timmar längre än vanligt.

Efter skolan gjorde Frida middag som vi åt och sedan har jag pluggat naturkunskap. Prov på torsdag.. Så att plugga blir min sysselsättning de här två dagarna. Har tagit en lång paus efter en timmes slit. Det förtjänar jag, men nu ska jag plugga igen. Puss


L O V E


Vissa dagar är bättre än andra

Godnatt!


6 månader

Kvällen har spenderats tillsammans med min prins då vi idag har varit tillsammans i ETT HALV ÅR. Så lycklig ❤ trots omständigheterna idag fick vi en riktigt lyckad kväll + en bula på det, haha. Jag älskar dig miffo!


Inspiration


Dålig uppdatering

Har inte kunnat gå in på blogg.se på mobilen. Har varit något fel, jätteskumt! Men nu är jag här och har haft en otroligt dålig Skolvecka då jag varit extremt trött. Men helgen där emot har varit toppen. I fredags var jag och myste hemma hos mormor med familj och kusiner. Var supertrevligt!
I lördags var jag på fridays och käkade med Elin och Venus. Jättegott och jäklar vad mätt jag blev. Kom hem efter elva och somnade vid halv tolv.
Idag (söndag) började jag morgonen med att spela match kl. 11:00 mot högdalen. Vinst med 3-2 så det var skönt. Gjorde två mål så jag är nöjd med min insats!
Nu ska jag duscha och fixa mig inför ikväll då jag ska ut och käka med pojkvännen. Ett halv år idag ❤


Har pluggat lite, imorgon blir det mer plugg och i helgen. Avslutar kvällen med te och OC. Godnatt


Vi två hör hemma i ett rum med inga andra

Helvetes veckor framför mig. Har så extremt mycket plugg så tror jag smäller av. Kommer inte ha en lugn stund på två veckor.. Och jag har så lätt för att stressa upp mig. Vilket jag redan har gjort. Igår mådde jag så dåligt hela dagen så jag låg och sov ända fram till träningen. Orkade därför inte uppdatera.

Idag hade jag sovmorgon vilket var skönt och behövdes. Därför hade jag bara två lektioner. Lunchade med massa sköningar och fikade i Sollentuna med mysiga tjejer. Efter det träffade jag för första gången min älskling. Det var mysigt, han åkte på träning alldeles nyss så vi sågs inte så länge men varje minut är underbar.
Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och plugga hela kvällen. Ser inte fram emot det men jag måste.. Hoppas ni har ett lugnare pluggliv en jag. Kram


Godnatt

Har varit en lång och tråkig dag. Nu lägger jag mig till rätta och släpper telefonen. Har massor att göra imorgon.


Jag var ingen, du var aprilhimelen

Måndag igen och känslan när klockan ringde var grotesk.. Och en helt sjukt äckligt seg känsla i kroppen och huvudet. Fanns ingen studiemotivation alls. Hoppas morgon dagen blir bättre.

Efter skolan fick jag reda på en sjukt bra nyhet! Så överlycklig. Nu måste jag börja spara pengar bara. Annars åt jag tacos på en middag och det var stört gott. Efter någon timme (knappt) gick jag ut och sprang 5 km med Corinne och syrran. Hurtigt, men hade ätit för mycket.. Aja nu ska jag ta ett varmt bad. Puss


Monday


Söndagsångest

Jag har faktiskt grov ångest. Vill inte till skolan.. Vill inte tillbaks till de vanliga rutinerna. Jag vill vara fri, kunna umgås med mina vänner dag in dag ut. Men tyvärr kan man inte ha det så bra varje dag, icke sa nicke.
Har precis haft familjemys och kollat på mästarens mästare. Första avsnittet jag ser faktiskt. Gillar det programmet, de är så kul. Måste börja kolla på det.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan ska jag lägga undan tvätt och förbereda inför morgon dagen. Efter det blir det läsning. Kram


Inspiration


Bra slut på ledigheten

Igår hade jag klätt upp mig för en bra och rolig kväll. Började kvällen i Alby såg och avslutade den i Märsta. I Alby var vi hos Carro och hade lagfest. Åt gott, drack gott och skratta en hel del. Mitt lag är min andra familj ❤ vid halv elva då det äldre skulle vidare ut på krogen åkte jag tillsammans med V & V till Märsta för att gå på en lokalfest. Där var även min pojkvän och grabbarna. Det var en helt ok fest, hade blivit bättre om musiken var annorlunda och högtalarna bättre. Sen hade det inte skadat om man kände fler.

Var hemma efter två och då somnade jag bättre än någonsin ❤ jag är så kär.


Kvällens outfit


Lördag

Hej
Började dagen med 6 km löpning. Sjukt varmt och jobbigt. Sprang i lera nästan hela tiden så mina byxor och skor vart helt leriga. Mysigt!
Nu ska jag duscha sen ska jag plugga, hänga tvätt med mera.


Let's Dance

Blir att sitta hemma och mysa med familjen. Eller ja inte mycket till mys här
hemma. Mamma sover, pappa kollar på tv där uppe, så det är bara jag som myser. Fast mest myser Frida och Douglas. När programmet är slut ska jag titta på gossip girl. Puss


Inspiration


Påsklov

Fick skäll för att jag inte uppdaterat så bra den senaste tiden. Jag håller med jag har verkligen inte uppdaterat bra alls, men nu tror jag att jag hittat min motivation igen.

Lovet har tillbringats till att vara med vänner, fikat. Tränat, umgås med min pojkvän. Firat min födelsedag och shoppat i stan, chillkrökat. Supermysigt!
Nu är det bara tre dagar kvar och vi får se vad dom har att erbjuda. Morgon dagen är fullbokad i allafall. Så ser fram emot imorgon lite extra mycket.


.


17 år!

Idag har jag fyllt 17 år och det har firats med släkt och pojkvän <3
Har fått så sjukt fina presenter och haft en riktigt kanon dag. Avslutade den med fem km löpning och ett varmt bad. Nu blir det att skriva lite och sedan OC. Berättar med om vad jag gjort på lovet någon annan gång. Kram


RSS 2.0