Godmorgon

Vaknade vid 09 tiden imorse och sen dess har jag hunnit fixa lite med min bank och startat en tvättmaskin. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sedan ska jag ta en promenad med Lucky. 

Dagens planer är att jag ska vara med mina kusiner och vi ska åka och bada. Ska bli jätteroligt då jag inte brukar bada med dom och de har precis lärt sig simma. Sen på kvällen är det träning! 
Idag kommer bli en bra dag. 

Summerburst 15




~ Ett minne för livet och en helt magisk helg med bra musik och människor. Vad mer behövs för att få en bra start på sommaren? 

Ny hel och fin mobil

Hejsan! 
Igår fick jag en helt ny iPhone6 och de känns hur bra som helst faktiskt. Ska vara betydligt mer försiktig denna gång hehe. Ska åka och köpa ett nytt skal så fort jag får lön. 
Har jätteproblem med att sova nu inatt så jag passa på att uppdatera bloggen. Som från och med nu kommer uppdateras dagligen. 

 

Vart tog sommaren vägen?








Vet att jag inte är den enda som undrar vad problemet med vårt väder är. Ge mig värme, brun hud och blont hår. Tur att man ska utomlands snart iallafall. 

Ingen iphone 6

Hejsan!
Long time no seen. Mycket har hänt sen sist, jag har tagit studenten och firat midsommar bland annat. Men måste tyvärr meddela att bloggen kommer ligga nere eftersom jag var klantig och tappa min lur på midsommar så den gick sönder helt å hållet. Men detta är bara tills jag fått tillbaks en hel och ny Iphone. Det värsta av allt är att alla mina bilder kommer försvinna, tänk alla bilder från studenten?!?! sån ångest.. men men my bad.
hoppas ni har det bra så hörs vi när vi hörs

Cash is king

Hej! 
Har jobbat några timmar idag på eftermiddagen/kvällskvisten och det var kaos på jobbet. Rörigt och stökigt, tycker verkligen inte om att jobba när det är så runt omkring mig. Men de är bara bita ihop och ge sitt yttersta för att lösa situationen. 

Efter jobbet åkte jag till fotbollsplanen och spelade boll med grabbarna och andra sköna människor. En bra dag faktiskt trots jobb. Nu ska jag sova för imorgon väntas 7 h jobb, börjar klockan 09. Puss o Godnatt 

Studentmottagning

Hejsan! 
Blev klar med allt i skolan idag, så skönt men ändå sån konstig känsla. Har lämnat in alla böcker inprincip och städat ur skåpet. 

Efter skolan idag låg jag ute i solen en stund och solade. Sedan kollade jag på pll som kommit ut. Hur jävla bra var inte avsnittet??? Sjukt. Längtar redan till nästa. Efter det böt jag om och åkte till jobbet och jobbade några timmar. Sen direkt efter jobbet åkte jag till min fina barndomsvän studentmottagning. Supertrevligt och roligt! Längtar så fruktansvärt mycket till min egna nu hihi. 
Nu sitter jag hemma hos Eldh med grabbarna och bara är. Kramis 


Snö of sweden





7 dagar kvar, detta måste göras

• lämna in alla böcker, iPad och tömma skåpet. ✔️
• bestämma hur min studenttårta ska se ut ✔️
• bestämma studentlunch outfit och Gubb-skiv outfit 
• köpa free bra
• smink 
• titta på skor (annars har jag) 
• klippa mig 
• sola 
• fixa naglar
• dekorera/pynta hemmet 

Tror detta är ungefär allt som behövs göras. Hoppas ni har förståelse för att bloggen kommer i efterhand. 

The Only way is up

Hej! Förlåt men har så mycket att tänka på nu för tiden. Tar studenten om exakt en vecka. Så sinnesjukt!! Är rädd men samtidigt så taggad. 
Har två saker kvar i skolan som jag ska göra hela kvällen idag. Efter det har jag massa saker som måste göras inför studenten. (Ska göra en lista) 
Försäsongen har börjat så kommer träna 3 gånger i veckan nu med laget sen även på egen hand. Tagg tagg! 
Har fått reda på 3 av 5 betyg vad jag ska få i slutbetyg och de blir ett B, C och E är jättenöjd verkligen. Åh är så glad!! Kramis 




Försäsongen är igång

Shit vad skönt det var att äntligen få träna! Klockan sju idag var jag på ett möte med laget där vi gick igenom kommande säsong och fokus på försäsongen. Så taggad!! 

Vi startade enkelt genom att springa 5 km för att se tiderna på alla i laget för att tränarna sedan ska kunna placera in oss i olika svårighetsgrader. Jag sprang 2,5 km på 11:50 och totala tiden på 5 km blev 24:41 och måste erkänna att jag är nöjd. Särskilt för att ha legat på latsidan i 2 veckor. 
Nu kör vi!! Självklart är jag klädd i rosa hihi

RSS 2.0