Aldrig mera NT.

Då var mitt livs sista nt vecka över. Sjukt trist för jag älskar NT. Showen och fredags partyt blev lyckat men med några för många drinkar.. Men men. 
Helgen bortsett från NT bestod av ett 9 h arbetspass och innebandymatcher. Plus lite plugg precis som alltid. 

Ligger i sängen och tänker på veckan som kommer. De blir onsdags party och födelsedagsfirande på schemat. Taggad. Helst av allt önskade jag att jag gick på en strand i Bahamas men tyvärr.. Skola nästa vecka igen. 



NT-VECKA

Hej! 
Min favorit skolvecka är här, NT. Veckan då alla elever på skolan har 100 % närvaro. Just för att de är så kul. Ni som går på rudbeck vet, ni som inte vet.. Synd! Eftersom de är NT känns det som om jag svävar på moln av lycka så hög och taggad på livet. 

Har inte gjort särskilt mycket denna vecka, har pluggat idag och hunnit luncha med min bror direkt efter skolan. Vi åt Max och de var så gott och trevligt. I tisdags fikade jag även med en saknad vän. Så mysigt och skönt att äntligen prata. 

Har just tagit en paus för idag från plugget och ska efter de här sätta på portkod. Sen invänta paradise hotell. 



Ja tack




Love.



GAMEDAYS

Hejsan! 
Hela dagen har bestått utav två innebandymatcher på bortaplan. En i Huddinge och en i Nacka. En kul men jobbig söndag särskilt när den ena sluta klockan 22:30. Hur som helst blev det en vinst och en förlust. 
Första matchen var en sån jävla kul match när vi spelade som vi skulle. Vi hämtade igen ett underläge i sista perioden. Totalt den matchen gjorde jag tre mål så är sjukt nöjd över min egna insats. 

Andra matchen mot Nacka var seg och tråkig. Märkets tydligt att jag spelat en match innan. Trist att förlora en match där motståndet är kasst. Resultat blev 2-1 till dem. Jag assisterade till vårt mål. 

Blev tacklad av min förra lagkompis.. Älskar bilden haha. 
 

True blood

Har börjat kolla på en ny serie som heter true blood. Den kom ut för flera år sen och började kolla på den direkt då men slutade redan efter några avsnitt. Nu har jag börjat kolla igen och kollar fortfarande. Är på 2 säsongen och är helt fast. Så det jag gör när jag inte pluggar är att titta på true blood haha! Rekommenderar serien till er som gillar vampyrer och lite thriller liknade genrer. 

Livet går ut på att plugga..

.. Synd bara att man suger på det. 
Hej! 
Har suttit i antal timmar och försökt plugga till mitt prov jag har imorgon. Är jättnervös för jag är verkligen inte alls säker. Inget av de jag läser fastnar i huvudet. Okej nu ljög jag lite fastnar men är ändå nervös. 
Ska ta en varm skön dusch nu och fortsätta efter, fram till PH. 



Saknad, älskad, aldrig glömd.

Ända sen cansern tog dig från livet har du funnits i min tanke. Saknaden är obeskrivlig och känslan av tomhet kommer alltid finnas kvar. Ingen kan ersätta en sån fin och godhjärtad människa som dig. Världens finaste morfar. Kommer aldrig aldrig glömma dig. Love you. 


Om ens hjärna kunde explodera av alla tankar skulle min redan gjort det.




Vardag igen

Hej! Förlåt för min ignorans mot bloggen ska försöka sluta upp med det och prioritera er mina läsare mer. Har haft ett lugnt, skönt och välbehövligt lov. Skulle dock varit bättre om jag faktiskt pluggade ikapp, men men mitt egna fel. Sliter nu istället! 

Idag var det iallafall första måndagen efter lovet och det var helt okej, bara att jag var trött som en zombie. Somnade direkt på soffan när jag kom hem. Inte gjort något annat än att pluggat och kolla på serier. Hoppas att ni haft en ok start efter lovet. Kram 
Tbt - när skolan handlade om att ta kort 

RSS 2.0