1 day left

Hej! 
Känns som att jag nu förtiden börjar varje inlägg med att ursäkta mig för dålig uppdatering, men jag antar att ni är vana nu så jag behöver ej ursäkta mig.  
Har haft en otroligt bra vecka, har nämligen haft väldigt mycket ledigt. Idag vakande jag upp hemma hos Mattias. Vi åt frukost ute i sommarvärmen tillsammans med hans mamma. Efter det satta han och jag på oss träningskläderna och cyklade ner till fotbollsplanen och tränade. Helt sjukt vad sämst jag blivit på fotboll. Men skoj var det och är så sjukt sugen på att börja lira igen. 

Efter det jobbade jag mellan 15-20:45. Dödsvarmt och jobbigt. Men men gick helt ok. Nu ska jag tacka för dagen och sova. Imorgon är det nämligen skola.
Puss och godnatt

Sunday funday

Hej! 
Har haft en maxad helg med massor av skoj, brudar, alkohol och jobb. I lördags jobbade jag från kvart i tolv till kvart över fyra, och de gick bra. Efter jobbet fick jag stressa och fixa mig snygg inför lagfest. Vi åt middag på olearys sedan hem till lunkan för drinkar och prat. Var hemma vid halv fem på morgonen. 

Idag har jag tagit en cykeltur i det fina vädret med min lillebror till farmor och farfar för att överraska dom. De vart jätteglada! Efter de tittade jag på älsklings match och myste hos honom efter. 
Nu är det bara tre skoldagar kvar, sex dagar totalt tills jag åker. Wie!! 



F R I D Y

Hej underbara helg! 
Fast nja inte riktigt ikväll jobbar jag från 17:00 - 20:00. Och imorgon jobbar jag på dagen. Men som tur är hinne jag göra massa skoj på kvällarna ändå. 

Skoldagen gick bara bra, två av tre lektioner kollade jag film på. När lärarna börjar visa film märker man att snart är de sommarlov. 

Ligger och taggar till inför jobb just nu.. Haha. Ska packa väskan strax med kläder inför ikväll då vi ska fira min syster. Så, så ser dagens kväll ut jobb + partaj. Hoppas ni får en bra fredag. Puss 

RAVE - studenskiva

Hej! Längesen nu men har varit mycket nu ett tag. Hur som helst igår var jag på min första skiva men även första utgång. Det var kul och enligt mig är rave en utav de roligare skivorna. Det var dyrt och fanns inte så många olika alternativ att göra förutom dansa. Men de är så klubblivet är. Det är fortfarande sjukt kul! 
Bjuder på massa bilder från skolfest. 




I love my new pants




Godmorgon sunday


Idag står fyra timmars jobb på schemat. Var lite mer än en vecka sen jag jobbade numera är jag van att jobba två gånger i veckan. Men det varier såklart. 
Ligger och kollar på andra avenyn just nu, ska snart gå upp. Hejdå 



Helgen

I fredags gick min skola i skolan vilket är jättekonstigt eftersom det är en "klämdag" men efter skolan sov jag ikapp lite vilket var skönt. 
På kvällen sen var det party i Märsta. Jag gick med pojkvännen och vänner, oj vad kul jag hade, lite för kul och lite för många glas kanske haha. Tog nattbussen hem. Älskling sov hos mig också, världens bästa. 

Idag har jag varit i staden med syster och shoppat. Hittade så fina saker som jag vet att jag kommer använda sjukt mycket. Efter det har jag bara varit hemma och gjort nödvändigheter. Nu ska jag sova för imorgon väntas jobb.
Godnatt 








Min Valborg

Vi Sverige välkomnar våren med lite snö på morgon kvisten, de är ju trots allt bara maj. Herregud brr, vart tog det fina vädret vägen? 

Min Valborg men också kungens födelsedag spenderade jag med min pojkvän på dagen och vänner på kvällen. Gillar inte alls dagar som Valborg och nyår, människor super bara ner sig och jag hatar överdrivna fyllor. Men jag hade kul ändå, det bästa var maten och sovsällskapet. 
Hoppas ni hade en lyckad Valborg! 


RSS 2.0