Imorgon är det Valborg

Kan ni tänka er att imorgon är det Valborg och ja även kungens födelsedag, känns elakt att inte nämna de hehe. Valborg är för många en dag då man super som aldrig förr, varför vet jag faktiskt inte? Men gjorde så själv för några år sen också haha men ser det inte riktigt på samma sätt då som nu. Nu tycker jag att man på en Valborg ska vara omringad av människor man gillar, god mat och alkohol till de för att få en skön känsla, bli avslappnad och glad. Har man gått och tittat på en brasa får man ett stort pluspoäng. 

Min Valborg är fortfarande lite oklar. Jag ska iallafall till skolan imorgon bitti och direkt efter skolan ska jag jobba till halv åtta och därefter får vi se vart jag hamnar. Men som det ser ut nu kommer jag hamna hemma hos en tjejkompis. Är iallafall taggad och förväntansfull över morgon dagen! Nu ska jag sova godnatt.. 


Bra avslut på dagen

Har länge tittat på följande skor och idag upptäckte jag att de var på rean, 50 % så då slog jag till. Jag hopppas bara de är bekväma, passar och är fina på mina fötter. Äger inga svarta klackar så vill verkligen inte behöva lämna tillbaks dessa snyggingar. Hoppas hoppas att det passar. Vad tycker ni ? Någon som vet hur de sitter på och om de är lätta att gå i? 



Mösspåtagning





Världens bästa människor, mitt egna dreamteam! Finns inge bättre än dom, tack för att ni är ni. 
Vänner för livet 

Jag är tillbaks på nytt

Hej kära ni! 
Satt i sängen och kollade på min serie och helt plötsligt slog det mig att jag vill blogga haha. Saknat bloggen så fruktansvärt mycket så nu ska jag försöka ta hand om den igen. 

Hoppas ni mår bra iallafall, de gör jag. Bortsett från allt plugg.. Usch vad hemskt det är! Den här veckan har haft mycket att erbjuda dock har sakerna inte alls varit så bra som jag trodde du skulle vara. Var på en sommarskiva som världens konstigaste vakter förstörde och en mösspåtagning som blev mindre hype än vad jag tänkte mig men jag hade supermysigt där ändå och är så fruktansvärt taggad, nu är det faktiskt bara 42 dagar kvar tills det smäller och jag är vuxen på riktigt. Hjälp vad läskigt men ack så taggad jag är. 
Ska lägga upp bilder i ett nytt inlägg sen! 
Hej så länge 




RSS 2.0