Trust no one

Tjäna!
Har varit en si sådär dag. Träffade Mattias snabbt på förmiddagen sen kom Sabrina hit.

Annars har jag börjat packa och sedan tränade jag i en timme. Cyklade så är sjukt skakis i benen. Ligger i sängen nu och funderar på om jag ska sova? Vet inte.. Svårt beslut! Säger godnatt till er i allafall natti.
+ my room is a mess..


Midsommar outfiten


Uppehåll

Var ett tag sen sist men nu ska jag försöka vara så aktiv som möjligt i fyra dagar. Tänkte sätta mig imorgon och göra massa tidsinställda inlägg så att bloggen ändå uppdateras. Men vi får se om orken och tiden finns.

Vad har jag gjort då? Jo jag har spenderat väldigt mycket tid åt min pojkvän men också tid åt vänner och träning. Känns dock som om träning inte prioriteras i första tag. Men de är väl så när man är stressad och har resfeber.
Godnatt


Twitter


Home sweet home

Hej!
Har haft det jättebra i Mariefred precis som alltid. Vi kom upp i torsdags och åkte hem idag. Vi har väl gjort liknande saker som vi alltid gör men vad gör de? Jag gillar de vi gör. Vädret var fint där också särskilt på midsommarafton fick till och med lite färg.

En timme efter jag varit hemma mötte jag upp min pojkvän. Vi har bara myst och pratat en massa eftersom de var ett tag sen vi sågs. Han gick för en stund sen men han kommer tillbaks ikväll igen. Lycka! Nu ska jag ordna lite pappersgrejer sen blir det O.C
Kram


Mot Mariefred

Hej!
Åker som alltid under midsommarhelgen till Mariefred med familj släkt och vänner till familjen. Kommer bli supermysigt och komma iväg. Så trött på denna miljö och Mariefred är lugnt och avslappnade. Kommer inte hålla igång bloggen tyvärr utan vill koppla bort median så mycket som möjligt. Nu ska vi fara!
Glad midsommar kompisar. Kram


Godmorgon

Vaknade strax efter tio imorse och elva var jag ute med hunden. Vi var ute i en halv timme ungefär. När jag kom in gjorde jag havregrynsgröt som jag åt till frukost. Gott och nyttigt!

Nu väntar jag på min prins. Vi ska träna men också packa lite osv. Eller jag ska packa han får hålla mig sällskap hihi. Bi hörs senare. Kram


Helt ok

Fystesterna gick helt ok. Aldrig gjort de här testerna förut och det var riktigt kul. Hoppas på bättre resultat nästa test som är efter sommaruppehållet.
Kommer sakna mitt lag ❤

Efter träningen kollade jag på älsklings match då de vann med 2-1 bra jobbat. Hann se 55 minuter av matchen ungefär. Nu är jag trött, därför säger jag godnatt.


You screw me up

Träffade älskling en stund och klockan halv tre tog jag en fika med fina Elin. När jag kom hem så packade jag och är i stort sätt klar. Känns jätteskönt, Så jag hinner njuta av min pojkes sällskap imorgon som jag kommer vara utan. Men det kommer gå bra ändå!
Nu ska jag gå ner och äta middag och sedan träna. Sista träningen med laget! Sjukt.


-


Godmorgon

Vaknade efter 10:00 idag och ligger fortfarande och myser, bland det bästa som finns. Idag ska jag städa på rummet, packa, förbereda en inköpningslista, träffa Elin och träna. Kommer bli en bra dag dock känner jag mig lite stressad över allt som behövs göras. Den här och kommande veckan. Men det blir nog bra. Pusshej


Tisdag

Har varit med min pojkvän hela dagen idag då jag inte tränade. Supermysigt, vill vara med honom så mycket som möjligt innan jag åker.. Nu ska jag sova, somna 03:00 igår natt så idag ska jag sova längre.

Imorgon blir en bra dag, I know that. Godnatt


Underbara måndag

Trodde aldrig jag skulle kunna säga att en dag som måndag är underbar. Sajk! Men jag tror vi alla förstår varför den är underbar, jo hihi jag har sommarlov.

Klockan två var jag hemma hos Bella och vi hade det jättekul. Vi gjorde massa knäppa saker som bara hon och jag kan göra.
Klockan åtta hade jag åkt från Märsta till Sollentuna för att träffa min fina vän Vendela som lämnar mig på onsdag. Blir så sorgsen så fort jag säger hejdå. Usch! Depression. Hoppas du får det bra hjärtat. Hon och jag satt i allafall på badberget och pratade. Bäst!

Var hemma elva och nu är klockan mycket så ska somna. Godnatt!
Bilderna: Bella är glad på Willys. Bellas underbara kaka hon gjorde till mig. Mina naglar som Bella gjorde sommarfina. Vendela och jag på badberget.


Livet är för underbart

Älsklingens match slutade dåligt, resultatet blev 0-2 förlust alltså. Efter matchen gick vi hem till honom och hade det sjukt underbart. Vi somnade även haha, båda var sjukt trötta och de var så skönt. Drog hem vid kanske halv nio.

Efter nio träffade jag min saknade vän Sharon. Åh vad kul det var att se och prata med henne. OM jag saknat henne.
Var hemma klockan tolv och nu ligger jag i sängen och fryser, konstigt? Men det är nog bara för att jag är trött.
Godnatt


Fotbollsmatch

Gick bra på jobbet, är dock väldigt långtråkigt så är jätteskönt med korta arbetspass hihi.
Nu ligger jag i sängen och bara myser om 1,5 timme börjar älsklings fotbollsmatch och den ska jag självklart kolla på. Efter matchen följer jag med honom hem, mys mys.


Godmorgon

Var uppe med tuppen imorse då jag ska jobba klockan åtta. Sjukt jobbigt att lämna sängen.. Som tur är slutar jag 11:00. Har sovit dåligt inatt vilket resulterades till huvudvärk.
Sitter just nu och äter frukost. Lär inte äta det på jobbet idag..


Sommarmat

Hos farmor och farfar bjöds det på god förrätt varmrätt och efterrätt. Alla tre rätterna var sjukt sommriga och sjukt goda. Åt hur mycket som helst. Vi pratade givetvis en hel del och jag kollade på farmor fina grejer hon äger. Pröva skor, sjalar och solglasögon. Min mormor är en riktig fashion freak. Men det uppskattas.

Var hemma efter åtta då jag tog en promenad med hunden hem. Nu har jag precis tvättat bort sminket och förberett mig för massa O.C mys. Börjar tidigt imorgon på jobbet så blir till att sova tidigt ikväll. Godnatt


Yesterday

Jag och Mattias hade igår varit tillsammans i hela 8 månader och det firades med matlagning, efterrätt och snacks. Så himla mysigt och en sån himla bra dag så höll på ända tills idag. Älskar min prins så himla mycket.

Nu väntar jag på att bilen tar mig och familjen till farmor där vi ska äta middag ikväll. Mysigt, Perfekt att vi äter där idag då jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Kram


F R I D A Y

Har degat hela förmiddagen och blev så uttråkad att jag börja fixa mig för att åka till centrum för att shoppa, ensam. När jag var redo för att åka så började det åska och spöregna. Blev hur otaggad som helst och fortsatte att dega. Om en timme kommer Mattias.


D Ö D S T R Ö T T

Är verkligen helt stört trött, ligger och har huvudvärk och funderar på om jag ska sova eller ej..?

Träningen för övrigt gick bra. Väldigt trött dock men slet på så gott jag kunde. Imorgon kör jag 5e passet för veckan. Go hard or go home.
+ jag och lillebror


Trött

Idag har varit värsta deg dagen vilket gör att jag är trött resten av dagen. Men är det något jag gillar så är det faktiskt regn, så mysigt. Har träning om en timme, så sjukt otaggad men jag ska köra. Brukar bli taggad när jag kommer dit. Nu ska jag läsa om mr. Grey ;)


Motivation


The O.C

I detta väder acepteras soffhäng, ska försöka kolla klart på O.C. Har ganska många avsnitt kvar dock.. Men regnet fortsätter ösa så jag fortsätter kolla.
Hoppas ni får en bra dag i regnet.
Kram


Onsdagen den 12 juni

Hej. Min dag har varit helt kanon, tog det lugnt på förmiddag och promenerade med lucky. På eftermiddagen kom Vendela och vi hade supermysigt. Vi köpte glass och lite godis så satt vi och åt nere vid vattnet och pratade om roliga saker som hänt oss i livet. Tycker verkligen om dig tjejen ❤

Vid kvart över sex var jag på min sista fysträning i ängsjö. Avslutade med lätt jogg tillsammans med Matilda. Sen lite fys.. Efter träningen gick jag och Matilda ner till vattnet och tog vårt första dopp. Var faktiskt ganska roligt och härligt. Var inte så farligt kallt mer skönt.

Efter träningen åkte jag hem till älsklingen min och han tog med mig ut på picknick. Helt underbar <3 vi satt på berget i flera timmar. Tog sista bussen hem sen. Nu ska jag läsa bloggar och sedan sova. Godnatt


Vilken härlig kväll

Varit på tre jättetrevliga studentmottagningar. Vi började hemma hos Amanda och sedan rörde vi oss till Sara. Åt god mat hos båda.

Sen åkte vi hem för att hämta mamma och vi åkte till Märsta för att avsluta kvällen på jockes mottagning. Åt ännu lite till och här blev det ännu lite mer efterrätt. Var trevligt och prata med alla människor och jag gillar verkligen studenten. Så himla trevligt! Vi åkte hem vid halv tio och har bara legat och degat i soffan nu är jag trött så ska förbereda mig för läggdags.
Godnatt


T R Ä N A T

Sprang intervaller och det gick bra. Men det är så sjukt jobbigt och det känns verkligen i benen när man springer. När jag var klar fysade jag i 20 minuter. Tog bussen hem kvart över tre.

Har precis käkat lite proteiner. Nu ska jag förbereda mig inför tre student mottagningar. KUL!


It'S time to workout

Ska strax åka ner till löparbanan för att köra de långa intervallpasset eftersom jag missar det ikväll med laget. Är inte alls taggad men så är det ju alltid..
Inviger en ny träningsoutfit idag dessutom! Nice, nu går jag till bussen.


Pitch perfect

Godmorgon. Mattias åkte tjugo över ett igår och jag somnade vi två. Vaknade igen kvart över tio av mitt alarm. Ligger just nu och kollar på fortsättningen av pitch perfect.

Idag ska jag ta hand om min hund, träna och gå på tre studentmottagningar. Kul! Hoppas ni får en bra tisdag. Kram


I väntan på Mattias

Tidigare idag gick jag ut och sprang. Blev 7 km på 34 min. Har så sjukt ont i mitt knä, vet inte vad dom hänt.. :(

Har duschat och nu ligger jag i sängen och kollar på pitch perfect. Den är jättebra! Hoppas min älskling kommer snart :(


S O M M A R L O V

Firades hemma hos Evelina med pastasallad och fruktsallad plus trevligt sällskap. Hade jätteroligt och jättemysigt! Nu slipper jag skolan på ett bra tag, sköönt. Ska vila lite nu sen ska jag träna. Kvällen spenderas med min pojke. Mysigt!


Bra dag!

Var supermysigt att träffa mina kusiner och fira min farbror men efter några timmars lek med barn är humöret rätt slut. Vi åkte därifrån halv sju och jag blev avsläpp hos min pojkvän. Vi hade jätteroligt, vi myste, bakade, spelade fotboll och pratade en massa. Åh min bästavän du är toppen!

Kom hem klockan tio och då höll jag såklart på med mobilen. Denna jävla mobil distraherat en så enkelt men tillslut kom jag in i duschen. Nu ligger jag i sängen och ska smörja in kroppen. Avslutar helgen med mr. Grey bäst !


Blixt & dunder

Godmorgon. Fick ett litet besök inatt så jag sov väldigt länge imorse lite ångest över de men vädret tillåter det. Något jag tycker är mysigt är verkligen regn och lite dunder, Blixten är väl inte så jätterolig haha.

Jag skulle verkligen behöva duscha men jag vet inte om jag vågar.. "Vatten leder ström" men eftersom jag ska iväg senare idag är det nog väldigt nödvändigt att sig en dusch typ nu?
Ska till min farbror som fyller 40 år idag. Grattis Jocke! ❤
+ försökte fånga en blixt.. Gick sådär


Godnatt lördag

Går och lägger mig nu efter en kväll hemma. Tog en promenad med mamma, de var allt. Gjorde även mina fötter fina, skönt.

Efter att ha läst några sidor ur "femtio nyanser av honom" är jag nu trött och lägger mig därför ner för att sova. Hoppas på en bättre dag imorgon.


Dagens..


Svensk sommar

Vädret är för underbart. Har kollat på Mattias fotbollsmatch borta i Täby, som de vann för en gångs skull hihi. Efter åkte jag och mamma till centrum för att kolla på en klänning som självklart inte fanns i min storlek. Surt! Så vi åkte hem direkt. Då solade jag en stund sen gick jag in för att kolla på bröllopet en stund. Nu ligger jag i sängen och gör ingenting men ska börja röja lite på rummet. Bye


Godmorgon

Ligger och drar mig i sängen. Vaknade halv tio. Idag är en riktigt seg dag känner jag då jag inte ska göra så mycket. Tänkt sola, träna och städa rummet. Sen mot kvällen får vi se. Vet en sak men eftersom inget är säkert vågar jag inte berätta om den.
Nu ska jag försöka ta mig upp för lite dagbok skrivning. Kram


Bra kväll

Jag tackar Vendela för en bra/trevlig/mysig kväll. God mat och god efterrätt plus trevligt sällskap, kan inte bli så mycket bättre. Jag såg på dig att du hade en toppen kväll och det hade jag också.

Kom hem för en stund sen, nu väntas tandborstning och rengöring av ansiktet. Hoppas ni haft en bra fredags kväll.


F R I D A Y

Hejhej!
Vaknade av mitt alarm halv tio och tjugo över 11 var jag på väg in mot stan med min pojkvän. Vi skulle köpa böcker, haha (?) nördar typ. Köpte fortsättningarna på femtio nyanser av honom. Ni vet, snusk böckerna! Efter det blev de glass och ett besök hos Ester.

Efter det fixade jag mig lite och sen åkte jag hem till min pojke igen för mys och lek med barnen. Nu sitter jag på stationen och väntar på tåget som går om tio min. Ikväll firar vi Vendela som blir 17 på söndag. Kul :) vi hörs imorgon


6 juni

Sveriges dag - national dagen spenderades med en massa solning. Var ute i flera timmar, hade glömt bort hur stark solen faktiskt kan vara i Sverige. Resultatet = bränd som tusan. Har dock inte solat baksidan så det blir att göra imorgon om vädret tillåter det.

16:00 satt jag på läktaren och hejade på min älskling som spelade p17 match. Dom vann, wihoo! Efter matchen cyklade jag till min morbror där mina kusiner från mammas sida var. Vi firade nämligen min morbrors födelsedag. Grattis grattis!

På kvällen träffade jag Sabrina och vi gick från henne och mig, långt! Två stopp på vägen då jag bytte om och en "fika" paus. Var supermysigt, vi lyckades även gå vilse? Vet ej hur haha.
+ Hur sommrigt?


Igår kväll

Efter träningspasset som gick väldigt bra träffade jag min älskling. Vi var nere vid vattnet och fiskade men det slutade med att vi bara pratade och cyklade. Vi avslutade den underbara stunden hos mig på min altan där vi åt massa chips, godis, ostbågar och god dricka. Vet inte var klockan var när han åkte hem?
Hade i allafall en toppen kväll.


FREEDOM

Idag har jag så gott som fått sommarlov. Helt underbart ska ni veta. Inget mer plugg, inlämningar osv på tre månader. Underbar känsla!

Efter skolan åkte jag med Venus till Sollentuna C för shopping. Fick med mig en helt underbar bikini hem. Helt kär i den!
När jag kom hem solade jag lite och sen sov jag en timme. Har även ätit en god middag. Snart blir jag hämtad för löpning. Har bara tränat en gång den här veckan men ska köra tre till pass så blir totalt 4 gånger. Måste skynda nu puss.


Grattis till studenten

Såg så underbart ut när du sprang från skolan in i din framtid som vuxen på arbetsmarknaden. Lycka till, vet att du kommer klara dig galant eftersom du är du. Love you sis ❤


Dagens..


GO!

Hejsan! Nu känns det jävligt mycket bättre ska ni veta. Sprang 8 km på 44 minuter, sådär bra med tanke på att några i mitt lag springer 9 km på den tiden. Aja, man tävlar bara mot sig själv. Kände att jag ville springa mer men är så svårt att hitta en bra bana, jag springer bara någonstans och löser det sen. Idag sprang jag nästan på samma ställe hela tiden, så de var som gjort att jag skulle hem haha. Fysade även lite! Nu ska jag duscha och sen får vi se vad jag gör. Kram


Otaggad och omotiverad !

Känner verkligen ingen lust för att gå ut och springa. Vill mysa ner mig i sängen och läsa om mr. Grey! Men men det får vänta, får trotsa min ångest och pallra mig ut på gatorna. Wish me luck!
En mil eller 40 minuters löpning endast? Svårt.. Vi får se hur det känns när jag är ute.


Freedom

Skoldagen var precis som de tidigare dagarna, väldigt lugna och icke krävande. Det enda jag gjort är lyssnat på en redovisning, film och matte speedaiting. Slutade 15:00 innan jag åkte hem tillsammans med Bella tittade vi i några affärer.

Kom hem och la mig på soffan. Ska alldeles strax äta middag. Efter det står städning och träning på schemat! Puss


Godmorgon

Om en vecka har jag fått sommarlov! Egentligen har jag redan fått det då jag bara går i skolan två dagar denna vecka. Naaaajs!

Vet inte vad jag håller på med men sitter och chillar när jag har brottom? Då förstår ni hur skoltrött jag är. Men ska äta sen klä på mig, bussen går om 35 min(!)


Outfits

Här ser ni två outfits från helgen.
Både kjolen och shortsen är inköpta i veckan. Hihi, mycket shopping nu.. Har jättesvårt att ta rättvisa och fina bilder på kläder så har undvikt att visa er..
Är det något ni vill att jag gör?
Vilken var finast?
Puss


Min helg

Fredag: firade Anton som fyllde 18 år tillsammans med min pojkvän + bekanta från skolan. Var riktigt kul och lyckat, mycket folk.
Lördag: följde med min pojke till Jakobsberg för att träffa hans mormor + andra släktingar till honom. Var supermysigt och trevligt. På kvällen firade vi Elin med middag och efterrätt vilket var supermysigt. Hann även träffa min älskling i tio korta minuter då han var på fest bredvid mig.
Söndag: åkte till Täby C för shopping med mamma och Frida. Därefter kollade jag på Mattias match som slutade 2-2 och efter det var vi hos honom. Halv sex åkte jag hem och åt middag och efter det skjutsade Frida mig till Ica för att köpa med mig godsaker till han och mig som vi åt framför safe haven. Dom som inte sett den borde verkligen se den.. NU
Kom precis hem för övrigt.
+ Här ser ni helgen i bilder..


Håll ut!

Kommer en uppdatering om allt imorgon. Keep waiting


RSS 2.0