Sena nätter tomma glas

Hej kära vänner! 
Nu är livet på topp eftersom det är helg och sportlov dom sju kommande dagarna. Underbart, Kan inte komme mer lägligt än såhär. Har haft en bra fredag med massa skratt men alldeles för många drinkar. Efter skolan åkte jag direkt till jobbet och jobbade 4 h. Sen hem äta och fixa mig inför 21 års fest och paddys. Vart jättelyckat och roligt älskar när man hinner med mycket under en och samma kväll. 
 
Vaknade upp snurrigare än någonsin och hur bakis som helst men de var bara tvätta bort gårdagens smink och åka till sollentuna bibiliotek för att plugga gymnasiesarbete ändå. Mer än så har jag inte gjort idag. 
Ligger äntligen i sängen, min NYA fina sköna stora säng, känslan är obeskrivlig. Ska sova nu puss och godnatt 

 

Drömmer mig bort








Trött på all press

Jag är så fruktansvärt irriterad och trött på alla krav som skolan ställer på dig. Som framtiden ställer på dig. Jag tycker det är alldeles för höga krav för att lyckas få ett bra och högt betyg. Betygen F-A är så sjukt mycket jobbigare än vad de gamla betygsättet var. Då kunde man iallafall få ett MVG. Under hela min tid på gymnasiet har jag aldrig lyckas få ett A i slutbetyg. För att lyckas med det vet jag om att jag måste plugga så sjukt mycket mer, men jag som idrottar 5 gånger i veckan plus jobbar, jag hinner inte? Hur ska jag hinna? 
Och visst jag prioriterar innebandyn före de gör jag och det har jag alltid gjort men bara för att jag gör det drabbas och straffas mina betyg och framförallt min framtid eftersom jag inte kommer lyckas komma in på en högskola då intagningspoängen är så höga. 
Jag önskar att samhället slutar förvänta saker från en, saker som du vet om att du aldrig kommer lyckas nå. 
Men ja vet också om att kraven inte kommer förändras utan de är jag som måste förändras och de är det som är så hemskt. 

En bra dag med märkligt mående

Hej! 
Hade sovmorgon imorse och det var hur skönt som helst. Älskar när man slipper stressa. vilket nog var första gången för i år haha. 

Började morgonen med en skön lugn lektion där vi hade en teambulding övning som jag plus några fler höll i. De var så kul skrattade ihjäl mig. Annars hade jag bara en föreläsning och retorik sen slutade jag. Skön dag men under hela dagen har jag känt mig så konstig i huvudet typ som om jag var full. Ni vet när man druckit vin och blir så där trött och tung i huvudet och lite snurrig? Så har jag känt och känner fortfarande.. 

Sitter och väntar på middag nu vilket är pizza! Ikväll är det gameday away mot Huddinge, ska svälja en tablett och börja tagga. Pusshej

Mysigt

Finns det något mysigare än att tända levande ljus i på rummet och lyssna på harmonisk bra musik eller titta på sin favorit serie? Jag tror inte det. Njuter extremt mycket över mysighetsfaktorn som stiger över mitt rum. 
Nu ska jag fixa något varmt och dricka, lägga mig i sängen och titta på one tree hill. Imorgon har jag sovmorgon, bästa! 

Måndag

Hej! 
Har haft en bra dag i skolan trots förseningar i kommunaltrafiken imorse. Kom hem för en kvart sen och har precis gjort mig själv ett gott mellanmål som jag avnjuter framför one tree hill. 

Senare idag ska jag plugga och förbereda ett nationellt svenska tal, därför blir det ingen träning för min del ikväll. Hoppas ni haft en bra start på veckan, kram! 

RSS 2.0