Bra dag

Skoltrötta jag tog mig igenom dagen i den hettande värmen. Dock verkar det nu som om den är över.. 
Efter skolan skulle jag hämta ut ett paket men gick till fel Ica så det blev en glass imorgon och hämtar ut paketet någon annan dag istället. 
Efter det åkte jag hem till min älskling för att bara vara. Vi var ute och lekte med hans lillasyster, åt middag ute. Tittade på top model och gick och köpte glass. Blev en promenad hem. 

Jag blev hämtad strax efter åtta och då övningskörde jag en timme vilket gick idag skit bra. Körde motorväg för första gången också. Gick super! Vill bara ha körkort nu nu nu. 
Nu ska jag sova, godnatt 



Dunder-helg

Åh vilken perfekt dunder-helg det har varit. Är tyvärr tillbaks vid skolbänken nu.. Inte många veckor kvar nu. 
I fredags drack jag med fina tjejer från laget. Och i lördags kollade jag på pojkvännens lillebrors match och umgicks med älskling. På kvällen stod tjejmiddag på schemat. Var supertrevligt. 
Igår spenderade jag hela dagen på gröna Lund. Var bravida event vilket innebär att det var gratis. Hihi så kul. Det var jag, melki, Frida och Emelie plus våra kusiner var också där. Åkte allt och det var sjukt kul. Skrattar och skriker hela tiden. Och adrenalinet efter att ha åkt är max. 




Fokuserat på mig själv

En väldigt ouppdaterad blogg under påsken och lovet men har lagt fokus på mig och mitt liv. Tagit vara på dagarna väldigt bra. Jobbat, varit med kompisar och pojkvännen, med mera. 

Men nu ska jag försöka komma igång med bloggen igen.. Hehe. 
Skolan har börjat igen och det tycker man lite si sådär om men det positiva är att det inte alls är många dagar kvar och varje vecka nu innehåller nästan en ledig dag. Underbart! 
Vädret är helt fantastiskt också.. Får en att orka lite mera. 

Just nu har jag hål timme och endast en lektion kvar, skönt. Efter skolan ska jag jobba 5 h 30 min. Tufft men lär gå bra. Sjukt sugen på donken till middag hihi. Tackar jobbet för det. 
Vi hörs! 

Mums



Så fint men ändå så sorgligt




Så mig!




Godnatt

Ska sova nu.. Var inte tänkt att det skulle bli såhär sent men men. Haft en riktig soft kväll med mig själv framför mobil och tv. Imorgon väntas övningkörning, jobb och träffa min prins. 
Har dock fått ont i halsen.. Känns inte alls roligt. Så därför ska jag avsluta kvällen med denna halstablett: 
Godnatt 

Saturday

Hej 
Vilket väder det var på förmiddagen.. Dock var jag inte ute i solen utan jag tillbringade förmiddagen i centrum för lite shopping med mamma och syster. Efter blev det mys med frukt och nötter, utomhus med syster. Dock var det inte lika fint väder då.. Men det var mys ändå, 
Har en hemmakväll ensam hemma då alla mina medmänniskor verkar upptagna. Trist men så kan det va. 
Ska fortsätta chilla hihi. Puss puss 

Hoppsan

Nu blev det en paus igen haha.. Det går inte särskilt bra för mig och min blogg. Tänkte uppdatera kort om det ni missat. Har arbetat mitt andra pass på donken och det var så sjukt svårt.. Och har aldrig varit i en stressigare situation förut. Vill ba ha all erfarenhet så jag har det som krävs. 
Annars har jag varit med min pojkvän. Avslutat säsongens sista innebandymatch med en förlust och en sjukt dålig insats. Usch! Behövs inte fler år en så. 
Sen har jag även shoppat.. Så nu är jag nästan fattig ;) Det är väl så det sett ut under tiden jag varit försvunnen. 

Uppdaterar imorgon.

Förlåt förlåt, mycket och göra. Vi höres imorgon! 



Innebandymatch

Som jag nämnde i inlägget innan spelade jag innebandymatch klockan 20 i Högdalen mot Högdalen. Just nu pågår kvalserien div 2.. Vilket innebär att vi spelar om att få stanna kvar i Div 2. 
Matchresultatet blev 3-10 till oss. Vilket är en väldigt bra målskillnad men vi har bara 4 poäng medans Huddinge från div 3 har 7 poäng. Så ljust nu ser det rätt mörkt ut för oss men vi i laget lever just nu på hoppet. Håll tummarna för oss. 
En vinst med 3-10 var iallafall ett grymt bra avslut på en bra dag. Godnatt 



Vilken bra dag

Första dagen på nya jobbet gick kanon. Mycket att lära men det kommer med tiden. Känns iallafall jättebra. Har två arbetspass kvar som väntar på mig den här veckan. Cash is king! 

Direkt efter jobbet åt jag och sedan var det bara att åka från jobbet till Högdalen för att spela innebandymatch. 
Vilken dag! 



Tisdag

Hej 
Hade en kort dag idag i skolan med bara en två timmars lektion. Åkte hem direkt och har bara suttit i soffan sen dess. Nu ska jag börja packa innebandy väskan då det är match ikväll men innan det så ska jag jobba på mitt nya jobb för första gången idag. Nervöst men spännande. Måste fixa allt nu! 
Kram 

Efter träning

Hej 
Tränade precis innebandyträning och det var en rolig träning. Först en halvtimmes matchspel mot de yngre laget sedan träning bara vi i A-laget då vi också bara körde match fast på liten plan. En bra och rolig med högt tempo. Tagga match imorgon! 
Återhämtningsmålet blir en knäckemacka, en rostmacka plus youghurt med special K och linfrön för att göra de hela nyttigare. Plus en kopp te.

Monday

Hej! 
Bortsett från min dåliga morgon har dagen varit bra. Min sista lektion var inställd så dagen vart extra bra. Plus att min pappa körde precis bakom bussen så när jag klev av bussen hoppade jag in i bilen och fick skjuts till dörren. Det där kallar jag taijming. 
Hemma har jag bara tagit det lugnt..  Ätit middag och glass. Nu ska jag börja byta om inför träning innan match. 
Kram 

Veckans träning

Mån: fys + innebandyträning 
Tis: innebandymatch (kval) 
Ons: Egenträning 
Tor: Innebandymatch (kval) 
helgen: pw eller löpning (?) 

Födelsedagspresenter

Mina vänner är så fina. Tusen tack!! 



Födelsedagsfirande

Igår firade vi min 18-års dag med lite fest. Det var kul men det är sjukt jobbat att styra då du hela tiden måste ha koll på allt, fixa mat och städa. Men men det får man ta. Här är lite bilder med härliga vänner! Puss







Satt som en smäck

Fick hem party dressen nästan direkt efter jag beställde den. Så bra app! 
Passade så blev otroligt glad för den är så himlans fin. Dock har jag beslutsångest över vilken klänning jag ska ha i helgen.. Måste fortfarande fundera. 
Såhär ser iallafall klänningen ut på. 



Jag har fyllt 18 år!!

Var så längesen sist så jag har hunnit bli ett år äldre, 18 år! Siffran man längtat efter sen tonåring. Sjukt att jag faktiskt är myndig, "vuxen" så den här veckan har det blivit lite firande med släkt,familj och pojkvän.  . Varit supertrevligt och har fått så fina presenter. Mina favoriter är min ghd plattång från familjen, Summerburst biljett från Syster, guldklocka - guess från pojkvän och givetvis pengarna hihi. 
Har så fina människor runt omkring mig. 
+ Bilder






RSS 2.0