1 månad kvar och imorgon är det första advent



Tierd +

Var uppe efter 08 idag eftersom jag hade träning halv nio. Var superkul att träna med laget en helg, händer inte så ofta annars då det brukar vara match men i helgen var det spelledigt. Var ett fett jobbigt pass och tränade utan frukost, oj vad jobbigt de var.. Gör aldrig de!! Efter träningen blev det lunch med mina favvo brudar. 

Har bara duschat och degat sen lunchen men nu ska jag städa på rummet. Kläder överallt heheh. Puss 

Hello +

Igår var det fredag och istället för att gå till tre gick jag till halv två, alla på rudbeck följde onsdagsschemat på grund av NT. Eftersom jag hade biljett till kvällsshowen så gick jag inte på dagen. 
Åkte hem istället och gjorde lite nytta. 

NT showen. var kul, tyckte dock att showen var bättre förra året. Men jaja så äre. Var kul att se alla galna, fulla människor från skolan dock. Har aldrig gått på kvällsshowen förut så de var riktigt kul. 

Efter åkte jag hem till Mattias och umgicks med hans familj och sedan hade vi paradise mys. Blev hämtad av mammsen kvart i ett och när jag kom hem slocknade jag direkt. 

~ kom och mys med mig 


Imorgon smäller det

Dagar har varit helt ok, varit jättetrött och seg.. Usch nä fy nu när jag tänker efter var den inte särskilt bra.
Efter skolan åkte jag hem till Mattias en stund, sen fick jag skjuts hem. 

Därför var jag tvungen att stressa till min egna träning. Träningen var jättebra och är supernöjd över min presentation. Dagen avslutades bra iallafall. Nu är jag jättetrött,  Godnatt 



Z-dag

Hej har varit ledig idag och har spenderat all min ledighet åt min älskling. Vi har myst, bakat, ätit lunch, kollat på ph och tagit en promenad med lucky. Mysigt vare! 

Mattias åkte hem för ungefär en timme sen och jag har ätit middag och legat i sängen en stund efter de. Ska alldeles strax ta tag i lite små grejer. 
Träning klockan 19:45 alltså ingen mer uppdatering. Hej 



1 month left




Ett bättre avslut på dagen, finns inte på kartan

Hej! 
Dagen spenderades med en kompis, vi lunchade. Blev sushi vilket satt väldigt bra i magen, älska sushi! 
När jag kom hem tog jag det lugnt och sen åkte jag på bortamatch. Vi mötte åkersberga (serieledarna) och ja vi ledde nästan hela matchen med 5-1 och slutresultatet blev 5-4 till oss. Jäklar vilken underbar vinst. Åh vad jag mår bra nu. Kommer sova gott!
Godnatt 



Saturday

Igår var jag helt upptagen.. 
Jobbade mellan 10:20 - 18 ungefär som barnvakt. När jag kom hem åkte jag på middag direkt hos mina kusiner. Var jättegott, efterrätten var så himla god. Åh vad lyxig den var, 3 styckna efterrätter var de. Mums!! 

Vid halv tio åkte jag till pojkvännen där Antoni och Jonas också tillbringade kvällen. Vi satt bara och pratade och åt massa godis. Mums! 
Var hemma efter 2. 
Ber om ursäkt för de dåliga bilderna..



Rolig hemmakväll

Hejsan! 
Vid halv sex tiden kom Mattias hit och vi var i ungefär 2 timmar sen åkte han vidare. 

Kollade på idol och de vill man nästan inte ens fortsätta kolla på nu när Jens är ute... Men men Erik är kvar så håller endast på honom nu. 
Efter det blev de Singstar och eye toy med Frida och Douglas. Jäklar vad skoj de var. Avslutade kvällen med en varm dusch. Nu ska jag förbereda lite inför bloggen, sen sova. Imorgon väntas jobb. Godnatt 








Är det fredag?

Känns verkligen inte som de. Vet inte varför men är inte så taggad på helg.. Tror de är för jag inte har något speciellt att se fram emot. En helt planlös kväll då jag har alldeles för upptagna vänner och pojkvän. Men men så kan det gå, jag ska iallafall äta thai och kolla på idol.  
Hoppas på en b&j och chocklad/godis och cola. De behöver jag! 

Kom hem för bara några minuter sen och nu sitter jag och äter mellis. Gottis! 



Man borde stanna upp ibland och se på vad man har

Hallå! 
Nu var det sån där usel uppdatering, igen.. Dåligt dåligt, fy skäms. Ska försöka ändra på de men vågar inte lova något. 

Vad för i sig går i mitt huvud och min värld. Denna vecka har de blivit väldigt mycket Mattias, klagar verkligen inte eftersom vi inte brukar ses på vardagar i vanliga fall. Men nu denna vecka har vi sett tis, ons och liten stund idag tillsammans med Jonas också. 

Sen var det träning och nu ska jag bara ligga i sängen och sova strax. 
Imorgon är det fredag. Puss 




Monday, I hate you

Hej 
Har varit i skolan mellan 08:20-16:05.. tufft. Dock flöt dagen på precis som alltid.
När jag kom hem stod middagen på bordet, pasta med räksås. Gud så mumsigt de var. Nu ska jag mysa i sängen en stund, sen ska jag träna. Kram! 



Vad är de för något?


Ni kanske undrar vad de var för bild jag la upp för inte så längesen? 
De är iallafall en app som heter bitstrips. Man gör sig själv och sina Facebook vänner så är de olika "situationer" om er. Så himla kul, vissa stämmer verkligen in. Ger än ett gott skratt! 
Ladda ner nu nu nu 


Bra avslut

Var supermysigt hos farmor och farfar tillsammans med mina kusiner. Vi åt hur gott som helst. Prövade rådjur och de var så himla gott, aldrig ätit de förut, mums säger jag bara. Ni borde verkligen pröva tycker jag. Till efterrätt fick vi tårta och den var också god men speciell i smaken. Men jag som älskar efterrätt åt med godaptit. 

När jag kom hem blev de plugg och solsidan. Nu ligger jag i sängen och längtar efter min pojkvän..  
~ goda tårtan 



Låt söndagen vara för evigt

Hej! 
Hade samling halv elva imorse, matchstart mot Tyresö trollbäcken. Gick sådär haha.. Vi förlorade med tvåsiffrigt mer behöver jag inte säga tror jag var ganska tydlig med hur de gick. 

Nu väntar jag på att få duscha sen ska jag på middag hos min farmor och farfar där även mina älsklings kusiner är. Mysigt! 
Söndagen hade varit betydligt bättre om förlusten var en vinst. Hej 



Lördag

Hej! 
Blev inte riktigt som jag förväntade mig igår kväll men allt blev bra tillslut. Jag och matte var inte hemma hos mig för ens halv fyra på natten. Vi var bokstavligt talat dötrötta! 

En natt med alldeles för lite sömn ledde till en dag med älskling sovandes haha. Vi somna i soffan till en film båda två. 
Idag lördag, blev kvällens planer inte som planerat stackars Vendela är sjuk.. Så då blev jag hemma istället men de var också supermysigt! 
Nu ska jag sova, godnatt. 



Mys-fredag

Hej kära vänner! 
Igår var de stresstorsdag därför blev det ingen uppdatering. 

Idag har de varit en ok bra skoldag. Hade dock huvudvärk som gjorde så jag mådde lite illa. Nu är de mycket bättre. Åt en god middag tillsammans med familjen.
Klockan sju tog jag bussen till familjen melki och nu sitter jag barnvakt åt andreus och jouhannes. Älskling kommer senare. Ikväll är en bra kväll. 
Puss 



Standard

Hejsan
Har haft en toppen skoldag eftersom de var min kortaste hihi. Kom precis hem, har bara hunnit alla standard grejer man gör: kissa, göra te och sätta sig framför ppl. Ska kolla på första säsongens sista avsnitt. 

Igår var jag med min pojke och spelade match där av ingen uppdatering. 
Puss 
Mössa idag.. 



En bättre måndags kväll

Hej! 
Skolan var helt ok. Kände mig dock lite konstig med tanke på att jag gick och svettades konstant hela dagen. Jätteäckligt.. Men men så kan det gå. 

Efter skolan kom jag hem och åt middag. Fixade mig och åkte iväg och bowlade med laget. Superkul! 
Gick dock inte så bra för mig men de är sak samma när de är kul :) 
Blev ett donken stopp på vägen hem sen lite fix och trix hemma och nu äntligen ligger jag i sängen. Ska spendera de sista timmarna på dygnet åt min drog, ppl! Godnatt 



Godmorgon

Försov mig imorse och vaknade en kvart innan bussen gick. Men jag hann, ville inte komma försent så klädde på mig och sprang till bussen. Jobbig morgon. 

Har journalistik nu och köpte precis en välbehövlig och en förtjänad frukost. 
Gott! Slutar 16 idag.. Jobbigt 



Fathersday

Love you. 

Ny serie, ny drog

Har seg som jag är börjat kolla på pretty little liars. Gjorde det förra veckan och har nästan på en vecka kollat klart en säsong, ni förstår hur fast jag är va? Men ack vad bra de är, läskigt och spännande och tjejigt. Allt i ett, när jag kollat på ett avsnitt kam jag inte hejda mig från att klicka på nästa.. Galet! Aldrig varit så inne i en serie. 

Efter middagen hälsade jag på min finaste ängel, morfar. Vi gjorde fint på hans plats. 
De är dags att komma hem nu.. 





Ken Ring

Ken Ring 
Vilken stark människa. Spenderat kvällen åt att beundra honom och gråtit åt hans historier tillsammans med familjen och mormor. Alla tragiska olyckor han sett och varit inblandad i. Familj och kompisar, nästan alla har han mist. 

Var tacksamma och nöjda över de liv ni lever. Vissa har det betydligt sämre. 


Förlåt

Ber om ursäkt för en sån usel uppdatering, fick några klagomål från läsare. Trodde ingen läste haha. Men jag är tillbaks och ska försöka ge er fler uppdateringar men lovar er ingenting. 

Har haft en tuff första vecka efter lovet med flera inlämningar. Men ja nu var inprincip allt inlämnat och klart. Period 1 är avklarad och i veckan startar ett nytt schema, snart har halva tiden av tvåan gått, sjukt. 

Igår var jag med pojken och hi hade middagmys med hämtmat och idol. Han åkte hem vid halv tolv. 


RSS 2.0