A perfect schoolday

Hej 
Dagen har varit superbra för att vara en måndag, veckan kunde inte ha börjat bättre än såhär. Som ni såg blev det donkenfrulle sen en skön skoldag men inte alls jobbiga saker att göra. Slutade till och med en timme senare så då överraskade jag min pojkvän med en smothie. Vi sågs i en timme efter skolan till och med. 

Nu har jag tagit de lugnt allt för länge så nu blir de intensivt plugg fram till träningen. Ska plugga efter också en kortis. Blir alltså inge mer uppdatering, kram 
~ Bästa, 1 år om två veckor idag 



Godmorgon

Startade veckan på bästa sätt, en mysig donkenfrukost tillsammans med älskling. Var jättemörkt när jag tog bussen hemifrån kvart över sex. Vi är knäppa min pojke och jag! 



Upptagen en dag som denna

Har varit alldeles för upptagen för att hinna uppdatera så skriver dagens händelser i punkt form. 
• Jobba 08-12 
• Kollat på älsklings match 
• Pluggat 
• Älskling 
En bättre söndag helt enkelt. Godnatt! 



Godnatt

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Jag hoppas bara att jag kan sova, ska ju upp innan sju så behöver min sömn om vi säger så. Har bara tagit det lugnt ikväll vilket var skönt. 

Ser fram emot imorgon då jag börjar dagen med 4 timmars jobb vilket inte är så farligt. Sen ska jag plugga så mycket som möjligt, kolla på min pojkväns match och sedan träffa honom för att förhöra varandra. Vi ska nämligen skriva samma prov hihi. Godnatt mina käraste 

Nöjd över dagens insats

Hej, matchen mot Vallentuna var väldigt konstig, vi vaknade inte för ens i sista perioden. Vi hade deras sega tempo och gjorde inte alls saker som vi brukar. Visst gjorde vi mål i första och andra också men i tredje då, då kände man igen sig själv och laget. Matchen slutade 9-6 och jag gjorde 2 mål och 3 ass. Känns sjukt bra, kommer njuta av denna seger och presentation framför en film. Jobb tidigt imorgon.. Cash is king. 
- dålig kvalité men roligt med bilder. 



GAMEDAY

Tog en PW tidigare idag till Ica och köpte mig en celsius. Sen åt jag lunch och bara pratade med mamma och mormor. Nu har klockan slagit snart halv tre och då blir det avfärd mot Vallentuna. Krossa! 





Addicted to Hay day





Godmorgon

Igår var en bra dag, åkte till Sollentuna C på dagen med Sabrina för lite shopping dock ska jag lämna tillbaks de jag köpt då den inte passade. Plus att jag hittat en annan sak att ha på mig som jag ska köpa istället. 

När jag kom hem tog jag en lång promenad och väntade in min älskling som kom vid åtta. Vi kollade på idol och bara myste. Han sov även över idag. Tyvärr var han tvungen att dra på match tidigt men glad att jag fick sovsällskap. Mysigt. 

Nu ligger jag i sängen och bara myser. Ska fortsätta med de en stund sen ska jag sätta fart och städa och plugga. Klockan tre har jag samling inför match i Vallentuna. Tagg! Kram 
- Gårdagens frukost 



Red it is






Godmorgon

Vaknade upp och kände mig sjuk så pappa sjukanmälde mig. Känner fortfarande lite risig men de känns bättre. Är snorig och har sjukt ont i mitt öra.. Och huvud. Började morgonen med att ramla i trappen också.. Jävlar vad ont de gjorde. 




Favorit musik just nu



Suck usch och blä

Hade kvartsfinal idag i DM, vi mötte Kungsängen. Var en helt ok match som var jämn i stort sett hela tiden. Resultatet blev 3-2 då dem gjorde det avgörande målet under förläggningen.. Så vi förlorade och åkte ut. Gjorde dock ett snyggt mål som jag är nöjd över. 

Nu ska jag sova, god natt 



Tisdag jag älskar dig

Faktiskt så älskar jag tisdagar, har ett sånt jäkla skönt schema på tisdag och lunchar alltid med min fina tjej Bella. 

När jag kom hem från skolan så satte jag mig vid tvn och drack varmchocklad. Fryser så himla mycket både inne och ute. Efter de tog jag med mig lucky på en promenad. Nu ska jag sova en kortis. Hejdå 



Repeat




Måndag

Äntligen är denna trista måndag över. Skulle egentligen slutat fyra men min sista lektion som pågår i två timmar var inställd. Lycka! 

Har dock mycket att göra innan träningen. Så ska sätta fart men först vill jag ha något i magen. Ciao! 
- Önska mig lycka till



S K I T

Matchen gick som den gick. Vi förklarade med 5-7.. Vilket inte alls kändes bra. Men även fast man blev rätt lack var de rätt kul match, tempot var så extremt högt och matchen var så fysisk. Nästan för fysisk från deras sida. Fick en rejäl tackling när jag inte ens hade bollen.. Var så fruktansvärt arg under hela matchen. Hatar att förlora.. 

Kom hem till en middag sen har jag bara duschat och gjort söndags sysslor. Ligger i en renbäddad säng, underbar känsla. Nu ska jag kolla på slutet av oth.. Vill inte att serien ska vara slut. Godnatt 



Gameday!

Har bara tagit det lugnt hittills av dagen, om två timmar är det matchstart. Börjar bli taggad! Vi möter Älvsjö och det är tre poäng som gäller. Vägra förlora! 

G R A T T I S G O S E

Idag fyller min hund 6 år. Älskar honom! 


Lördag

Hejsan! Efter mycket tvek och omständigheter har jag nu bestämt mig för att gå på återträffen med gamla klassen. Kan bli riktigt kul! Har precis fixat klart mig. Nu ska jag bara äta middag sen drar jag ut. Puss 


Allt löser sig

Jobbig start på dagen avslutades bättre. Träffade min älskling i några timmar och vi åt lunch och bara tog det lugnt. 

Nu ska jag börja plugga.. Men såg att en utav böckerna jag måste ha är i skolan. Klantigt.. Jaja.  
+ fick en smäll av min älskling. 



Mysig fredag

Klockan sex åkte jag in till Stockholm stad för att äta med V&V. Vi åt buffé från pong vilket är så sjukt jävla gott. Så nu är jag proppmätt. Kom hem för en halvtimme sen kanske. Är så himla trött så blir inte så sent för min del ikväll. 
Puss 



Media produktion

Idag började jag med ett nytt ämne på media produktion, foto. Det verkar så himla kul. Tänkte visa er lite bilder jag fotograferade idag på dagens lektion. Har använt min iPad och redigerat några av bilderna i photoshop express. 







För det är fredag

Och jag är glad för jag slutar skoldagen om en kvart. Underbart med inställda lektioner! 
+ bild från imorse 



Upptagna torsdag

Har kommit på att jag alltid är upptagen på torsdagar och hinner inte med annat än skolan, äta och träna. Så är snäll och förvarnar er för en stilla stående blogg på torsdagar. Ska försöka göra tidsinställda inlägg, så bloggen hålls igång. Om jag hade tid hade jag velat satsa... 

Nu ska jag lägga mig under täcket. Börjar tidigt och slutar tidigt. Inställda lektioner är det bästa jag vet. Tack Gud. Kram 



I want ❤




God natt

Nu har dagen lett mot sitt slut och det är dags att sova. Tittade lite på idol och tog sedan ett varmt skumbad, superskönt! Nu känner jag mig trött och ska därför försöka somna. 

Är glad att jag har sovmorgon imorgon. Då kanske jag slipper stressa. Godnatt 



Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är

Dagen har tillbringats med min hund. Vi har myst jättemycket och gått på en promenad. Vid två kom min prins och hans lillasyster över men Emelin var bara här en kortis. Jag och älskling myste framför springbreakers som var sjukt dålig.. Annars åt vi middag och bara tog det lugnt. 

Har varit ensam nu ett tag och övat lite inför min redovisning imorgon. Känns rätt okej. Nu tänkte förberedda massa saker inför skolan. Kram 
- Oldie



Ännu en Z-dag

Onsdag idag vilket innebär z-dag igen. Så underbart. Tänkte berätta lite kort om gårdagen bara då jag hade skola från tjugo över åtta till fem över två. Efter skolan sov jag och tog det lugnt tills träningen började. Så såg min tisdag ut. 

På denna lediga dag ska jag försöka göra så mycket nytta som möjligt. 



Z-dag

Att missa en skoldag som måndag är underbart. Har tillbringat dagen på bästa sätt med min älskling. Kom precis hem därifrån och tänkte göra lite nytta och städa lite på rummet. 
Imorgon är det skola.. Men är ledig på onsdag också, underbart! 



God natt

Imorgon har min skola en så kallad z-dag vilket med andra ord innebär att man är ledig hela dagen. Därför får jag njuta lite till av denna underbara helg. 

Har planer inför morgondagen. Ska tillbringa tiden med min pojkvän lite överallt. Han är snäll som hjälper mig! 
Nu säger jag godnatt var trots allt uppe vid sex imorse. Gäsp * 
~ Dagens facelook 



Our small stupid conversations mean more to me than you'll ever know.

Hejsan! Nu är den ångestfulla söndagen här igen men ack vilken bra helg det varit. Igår åt jag och älsklingen kräftor vilket var hur gott som helst och till efterrätt blev det glass med baner, chockladsås och maränger. Efter det myste vi hos mig sen åkte vi till honom. 

Idag har jag jobbat 4 timmar och efter jobbet blev de lite kalas för kusinen min. Har legat hemma i sängen ett tag nu, snart är det mat mums. 
Ps. Jag har ingen ångest för jag är ledig imorgon och på onsdag! 



GAMEDAY & MONTHS DAY

Godmorgon!
Idag är en mycket speciell dag.. 1. Jag har årets första serie match mot Värmdö. KÖTT! 2. Jag och min älskling har varit tillsammans i 11 hela månader. UNDERBART. 

Önska mig lycka till på matchen som spelas mot Värmdö, i Värmdö. 



Hemmakväll

Blev ändrade planer angående helgen på grund av min seghet och match imorgon. Plus att jag kände för att umgås med min mormor, mamma och pappa. Så blev sushi, prat och spel hemma med min familj. Var jättemysigt! 

Har även kollat på några one tree Hill avsnitt men jag vet att de blir läskigt nu så jag slutade hehe. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Kram och godnatt! 
~ Bild från förra helgen, sister love 






F R I D A Y




Torsdag

Hallå! Dagen har varit jättebra och gått hyfsat snabbt. Efter skolan åkte jag hem till en middag som stod på bordet. Efter det bytte jag om och åkte på träning. 

Kom precis hem därifrån. Vilken händelserik dag, haha not! Har precis ätit lite och nu ska jag gör mig ordning för läggdags. Godnatt 



Bruuuum bruuuum

Hej! Dagen började med en försening då jag vaknade tio minuter innan bussen gick. Panik och stress men jag hann klä på mig och springa dit. 

Hade bara tre lektioner vilket var jätteskönt, åkte hem direkt efter och några timmar efter de kom min pojke till mig. Så mysigt! Vi tog samma buss fast han hem och jag till centrum. Lämnade tillbaks ett par jeans som jag älskade men dem gick sönder. Köpte nytt smink av pengarna vilket kändes jättebra. 

Har städat lite bland mitt smink och mina smycken så nu är det fräscht. Efter det övningskörde jag och det gick bra. Wie! 



SNART




Tisdag

Godmorgon 
Sitter just nu helt ensam och diggar musik. De andra filmar och lärarna är inte här idag. Jag klagar inte :) 

Igår gick jag i skolan sen efter skolan åt jag snabbt och bytte om till matchkläder. Vi spelade mot Hammarby, div 1 lag. Dom var sämst och vi var sämst, vi var dock lite sämre eftersom vi förlora med 4-1. 

Idag går jag i skolan till 14:00 skönt. Ha en bra tisdag, kram 



God natt söndag

Har haft en seg och sliten dag. Började med att jobba klockan halv åtta till halv elva, sjukt segt och tråkigt.

Kom hem och sov i timmar till och från.. Kollade även på ett gossip girl avsnitt.
Till middag åt vi thaimat vilket var mumsfillibaba!

Tog även ett barn för första gången efter sommaren men hade för varmt vatten så blev jobbigt haha.
Nu ska jag kolla en lite stund på gossip girl. Sen sova!
Puss


Vilken superbra lördag

Igår hade jag från 07:30 - 02:30 en grym dag med mitt lag. Började på Boda Borg, vilket var stört kul men jävligt svårt. Har blåmärken lite här och var men vad gör de. No pain no game. Efteråt duschade jag plus de jag åkte med där och sen snabbt till Carro för att sminka och fixa håret. Sen.. Vidare till lunkan för lite skålande osv. Sen middag på olearys, blev dock besviken på min mat.. Den var inge god :(

Efter många timmar på olearys drog vi tillbaks till lunkan och drack och spela spel. Så jävla kul haha, skratta så sjukt mycket. Blev hämtad efter två och var hemma vid halv tre.
Sjukt lyckad kväll!


En gladare fredag

Hade en helt fantastisk dag med Mattias idag och hans familj. Vi åt middag, umgicks, sjöng med mera.

Åkte därifrån efter åtta och då övningskörde jag och mamma, i trafiken för första gången och de är bara tredje gången jag kör.. Var dock lite läskigt, hade inga linser och mörkret gjorde det inte direkt bättre haha. Allt kan bara bli bättre, övning ger färdighet.

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Imorgon blir en hel dag med laget alltså inge bloggande. Ser fram emot de. Upp klockan sex imorgon bitti, mindre roligt.. Men de är nog värt de. Godnatt


H E L G

Vad passar bättre på en fredag än en kort skoldag? Ingenting. Har endast haft 3 timmars mp och spanska. Köpte med mig en kaffe och subway hem och åt. Är proppmätt nu.. Sjukt hur enkelt jag blir mätt.

Dagens planer är att jag snart ska bege mig till Mattias och på kvällen vet jag inte. Kramis


Imorgon är det fredag

Haft en helt ok skoldag med en liten sovmorgon. Fick skjuts hem av Frida, så skönt att slippa bussar och tåg.
Har precis ätit middag, flygande Jacob. Nu ska jag ta det lugnt en stund. Har match ikväll, så kul! Tagga
Blir sent så räkna inte med flera inlägg än såhär. Pusshej
+ min goda frukost


Nu är det bara att vänta

Vilken dag, kort men fruktansvärt jobbig. Sov jättedåligt vilket resulterade till dåligt fokus. Har även kommit på att jag inte kan äta min skolmat då min mage får jätteont och blir stor som en ballong. Idag började jag även må illa, sjukt jobbigt.

Har inte gjort något annat än att göra nödvändiga saker idag. Creed till mig! Senare ikväll ska jag övningköra också. Kulkul :) ciaó


Outfit of the day


Sweet dreams

Har varit en intensiv dag. Imorgon slutar jag tidigt, YES! Godnatt


Autumn fashion


Monday 🎶

Varit en extremt seg måndag idag.. Varit trött men ändå har dagen rullat på bra. Avslutade tema ljud på media produktionen idag och ja de är väl tråkigt för de var himla kul men nu går vi vidare till video.

Slutade kvart i fyra (kvart tidigare) tog bussen och tågade tajmade perfekt. Så tog mindre än en halvtimme att komma hem. Sådant uppskattas!


Helgen

Hoppsan glömde bort bloggen än en gång.. Inte meningen alls.
Spenderade iallafall min lördag och söndag åt att spela totalt 3 matcher varav 2 vinster och 1 förlust men vi hade turen att gå vidare ändå, vi får möta samma lag som vi förlora mot. T A G G A!

Efter matchen i lördags övningskörde jag för första gången i mitt liv bil och det gick överförväntningar. Visst blev de motorstopp och hopp ett antal gånger men de hör till :) nu är det bara köra så ofta jag kan så sitter de lagom till 18 års dagen. På lördag kväll träffade jag Sabrina vilket var jättemysigt!

Söndags, två innebandy matcher plus lunch med lag kompisarna. Hann träffa min pojke på kvällen sen, mys!


RSS 2.0