Massa nytt






• Ett superfint linne som är högt i halsen och öppen i ryggen, love it! 
• En söt bh, var tvungen att köpa den för att den var så gullig hihi. 
• Ett par nya snabba innebandyskor från asics. Lite jobbiga färger men ändå rätt coola! 


Freeedag

Hejsan! 
Idag har jag bara fixat och trixat. Har plockat på rummet och städat lite bland mina vanliga kläder och träningskläder. Känns hur bra som helst, nu kan jag se mitt golv hehe och hitta mina träningskläder snabbt och enkelt. Annars har jag tagit en promenad och ätit lunch med brorsan framför tvpucken. Hann se ett VD avsnitt också. 

Nu har jag packat kläder som ska med hem till Andreas och sen har jag lagt fram kläder inför morgondagensfestligheter och kvällens outfit. Så nu väntas bara en dusch och sedan ska jag fixa i ordning mig och äta thaimat till middag innan jag bär mig av mot kvällens planer som är innebandymatch och mys med Andreas. Kram! 

Halloween

Hej!! 
Snart är det äntligen halloween och jag är bjuden på en halloweenfest. Ska bli jätteroligt och spännande. Älskar att klä ut mig eller följa ett viss tema. Varför jag kom och tänka på halloween var för att jag precis hämtat ut min kostym eller viktiga detaljer till de jag ska vara;) tänker inte berätta vad utan de får ni se hihi. Ska ni gå på någon halloweenfest och vad ska ni vara?:) 


Drömmer mig bort

Ligger i sängen och drömmer mig bort till varmare breddgrader, till min drömdestination, Bahamas. Shit vad jag ska hit någon gång i livet, jag bara måste hit och allra helst vill jag åka hit med min pojkvän, mitt allt. 









Veckan som kommer

Har världens bästa vecka framför mig. Är så taggad och hög på livet hihi. Såhär kommer det att se ut för mig. 
 
• Mån: hemligt, spinning 
• Tis: DM kif - aik 
• Ons: DM kif - TT 
• Tor: Innebandyträning 
• Fre: kolla älsklings match 
• Lör: Halloweenfest 
• Sön: Match kif - järfälla 

Underbara helg!

Hejsan! 
Glömmer som vanligt bort bloggen när det är helg för att jag gör så mycket. Helgen har bara bestått av saker jag älskar. Min pojkvän, fest & alkohol, vänner och innebandy. Vad mer behövs för att få en lyckad helg? Nää inget.

Two months of love



Världens bästa kille, bästavän och pojkvän. Finns ingen som han. Med dig är allt perfekt <3 oj vad många fler månader det ska bli och hjälp vad kär jag är i dig. 

Världens bästa start på dagen



Vad kan det vara?



När jag kom till jobbet imorse stod det här paketet på bordet och väntade på mig. Blev jätteglad över vad som var där i och snällheten från kollegorna. Ska visa senare vad som finns här i..;) 

Halvvägs till helg

Tjena! 
Imorse när jag vaknade var jag jättearg. Är verkligen ingen morgonmänniska och när jag är van vid att gå upp vid nio så var det riktigt tufft att gå upp sju imorse.  Men jag gjorde det. Jobbade halv dag med Maya idag, jättekul och skönt att äntligen få prata med henne igen om allt. Hon är verkligen hur bra som helst!! 

Kom hem och åt lunch framför VD. Sedan tog jag en promenad med min hund och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på VD dricka pepsi och äta päronbitar. Ikväll är det träning på schemat och träffa Emelie. Var så längesen jag gjorde det, ska bli såå mysigt! Kramis 

It's so fluffy



One way or another

Hejsan! 
Idag har jag haft en lugn men ändå stressad dag. Den blev stressad bara för att jag är seg och har dålig tidsuppfattning haha. 

Men har röjt lite på rummet och ätit god sushi till lunch. Sen har jag faktiskt varit på arbetsintervju som jag tror gick bra hehe. Så nu är det bara att hålla tummarna. Köpte även en jättefin pälsjacka från mango, helt kär. Ska visa er sen! 

Nu har jag ätit lite middag och ska strax byta om inför möte och träning. Imorgon ska jag jobba så blir inte mer uppdatering än såhär idag. Kram 


After training

Var en lugn träning idag, vi körde smålagsspel 3 vs 3. Vanligtvis brukar jag tycka de är kul men är jätteöm i kroppen. Efter träningen kollade jag på VD och åt. Nu ska jag kolla PH med pojkvännen! 



Måndag

Hej! 
Har varit hemma idag eftersom att jag typ är arbetslös. Så hade en lugn och skön morgon i sängen där jag bara låg och pilla på telefonen, så mysigt! Sen gjorde jag brunch, pannkakor. Dom blev sådär faktiskt.. :( Efter det ringde jag lite ärenden och sen fixade jag mig för att lämna träningskläder och umgås lite med älsklingen innan han skulle ha möte. Vi gick en mysig promenad och sen åt vi middag på max. 

Nu ska jag byta om för att träna. Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit underbar. Kramis 



The weekend

Hej på er! 
Har som vanligt inte haft tid för att uppdatera eftersom jag gör massa saker på helgen men ska sammanfatta och berätta vad jag gjort nu. 
I fredags: 
• åkte en tripp till Centrum och shoppa lite. 
• skjutsade mamma 
• träffade farmor och farfar 
• kollade älsklings och grabbarnas match 
• krökade hemma hos Jonte 

I lördags: 
•Kollade på innebandymatch med Älskling och Jb 
• Åt middag hemma hos älsk med hans mor och far 
• lirade innebandy med grabbarns 

I söndags: 
• match mot värmdö 
• lunch med Nathalie, älskling och grabbarna 
• match 2 mot TT 


Söndags-lista

Vad ska du göra idag?
Spela två innebandymatcher och va med älskling!

Vad har varit bäst i veckan?
All tid med Andreas. Vi har det alltid så bra och blir alltid superglad när jag är med honom. Annars var måndagsträningen jätterolig. Plus att mitt ben är nu färdigläkt och mina läkarbesök är över :))

Vad har varit sämst i veckan?
Att jag är jättetrött hela tiden. Att säga hejdå till V & V. Att jag insåg vissa saker.. 

Vad har du sett för filmer?
Ingen, kollar endast på serier :) 

Vem har du snapchatat med mest?
Andreas såklart, Nathalie och Jb 

Har du gråtit något?
Ja 

Vad längtar du efter?
Tills det ska gå bra på innebandyn och att flytta hemifrån 

Vad vill du tipsa om?
Ta vara på alla dina vänner du har man vet aldrig vad som händer efter studenten. 

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?
7 years och Easy love 

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Både en glad :) och en sådär "/ gubbe. 


Take care of yourself

Nu har jag fixat och trixat i rummet så nu får jag äntligen hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Ska bli så underbart! Ska tvätta håret med mina favorit produkter nämligen Elvital och sedan ska jag inviga mina nya ansiktsprodukter från Garnier. Så får vi se om de är bra och hjälper lite mot mina finnar eller ej. Spännande! Kommer inte uppdatera er mer än såhär idag. Jag hoppas ni haft en toppen dag, godnatt! 


Höstpromenad

Hej! 
Var allt för längesen jag uppdaterade bloggen. Började sakna att blogga idag så varför inte passa på? 

Idag var jag ledig vilket jag kommer vara rätt mycket framöver tills jag lyckas hitta något som passar mig och min vardag. Dagens höjdpunkt var att träffa farmor och farfar, var så längesen.. Och min promenad med Lucky var hur mysig som helst. Helt underbart väder idag! 

Nu ska jag kolla ett avsnitt av VD sen ska jag röja på rummet och duscha. Efter det blir det ph mys med älskling. Snart är det fredag, wei! Puss




Motivation






RSS 2.0