Godnatt +

Nu checkar jag ut för dagen. Har mycket motivation i huvudet och jag hoppas det sitter i till framöver. 
Nu ska jag sova, har på mig mina nya söta pyjamasshorts. (Bättre bild kommer) hoppas ni har haft en bra dag. 
Imorgon väntas en lunch med underbara kusiner och farmor och farfar. 
Natti 



NYA TRÄNINGSMÅL

Än är det inte försent att börja satsa hårdare. Jag tränar redan innebandy fyra gånger i veckan och det räcker verkligen. Men jag vill börja göra mer saker för att verkligen kunna säga att jag gillar min kropp. Det jag har komplex över det är min mage och rumpa. Så nu jäklar ska jag fixa de jävla komplexen så jag slipper stå och sucka framför spegeln. Jag har en ok kropp men det kan bara bli bättre. 
Dock är det största problemet för mig kosten men ska ändra på den genast. 




Andra dagen på lovet +

Hej! 
Idag har jag bara tagit det lugnt, städat och donat lite. Annars har jag tagit en 40 minuters lång promenad med hunden. Har precis ätit lunch framför the walking dead som jag har börjat följa. Min pojkvän som påverkat mig och serien är himla bra, spännande, äcklig och lite läskig. 
Snart kommer Mattias hit. Kram 


+

Det är alldeles för dålig uppdatering från min sida nu och jag har lov, jätteslarvigt. Men söndag kväll så åkte jag och sov hos min prins, vi vaknade jättetidigt av någon konstig anledning ändå var vi jättepigga. Den dagen (måndag) åkte vi till stan för att luncha med Jonas och Antoni på Jensens bofhouse. Det var gott! Efter det blev det lite stanhäng sen ett godisstop på vägen hem. 
Vi åkte sedan hem allihopa för filmmys. 

Senare på kvällen tränade jag. Det var den dagen hihi. 
+ Bild från Turkiet, miss 

Olaf, I love you




Ett inlägg om igår

Hejhej! 
Har inte haft tid att uppdatera för jag har prioriterat annat hehe. Måste bara säga att jobbet gick helt okej, dock jävligt långtråkigt och lite oklart. Man hade inte så mycket att göra i mellan åt så tiden gick så himla långsamt och det finns inget värre än att kolla på klockan så visar den samma tid. 

Igår så sov jag och mamma länge har bara varit vi två hemma. Efter det åkte vi en sväng till centrum och senare på dagen åkte vi till mormor för middag. Vi köpte med oss så sjukt goda semlor, med vaniljkräm istället för mandelmassa. åh vad gott det var! På kvällen var jag med melki. Puss 

Sportlov +

Igår fick jag sportlov och det känns helt underbart. Igår kväll tränade jag och efter träningen hämtade vi upp melki så åkte vi hem hit tillsammans. Vi var väldigt trött men vi kollade lite på the walking dead sen somnade vi innan tolv. 
På morgonen blev det ytterligare ett walking dead avsnitt och lite mys. 

Snart ska jag ta bussen till söder för att jobba till midnatt. Önska mig lycka till! 
Puss 



Torsdag +

Hej! 
Vet inte riktigt vad som händer med mig men jag är så himla trött nu för tiden så jag orkar inte uppdatera bloggen alls. 
Hur som helst har världens bästa syster kommit hem från att ha varit bortrest i en vecka! Hon är jättebrun.. Och fin. Ligger i hennes säng nu för jag hoppade över mina två första lektioner för att vara med henne. 

Ska börja sminka mig snart och fixa mig för skolan även fast jag egentligen inte alls känner för det. Bläh! 
Och vad i hela världen hände med vädret?? Såg bilder på instagram och trodde det var ett skämt men nej tydligen inte. Vinter igen! 
Puss 
+ Jag och Frida igår 




Beställd

Har beställt denna underbara klänning från Nelly. Kommer vara fin både på sommaren och vintern. Riktigt kap dessutom, endast 117 kr med faktura och frakt. Kap! 
Hoppas den passar bara.. 

Dålig uppdatering +

Hej! 
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering men haft så himla mycket att plugga då jag skjutit upp allt plugg till sista dagen. Allt plugg har handlat om att läsa böcker, en på engelska och en på svenska. Min hjärna har panik. Vill inte läsa mer men har tjugo sidor kvar kanske. 

Har annars varit två jättebra skoldagar med helt underbart väder. Satt ute utan jacka i solen och jag frös inte. Är det vår på intåg? 
Nu ska jag förbereda inför morgondagen och sedan kolla på serier, men känner att jag har legat i sängen lite för länge så har ont i ryggen nu. 
Aja, hörs imorgon! Puss 



Myskväll +

Sitter och väntar på min skjuts Felicia. Vi ska hem till Lunkan där alla andra i laget befinner sig för att kolla på Sverige matchen och melodifestivalen. Plus en pizza till de. Sjukt mysig kväll kommer det bli. Saknar dock min syster.. Är konstigt att göra saker med laget när inte hon är med. 
Puss hej 



Axellångt hår +

Jag måste klippa mig.. Mitt hår är helt kaos och de finns inge värre när går bara hänger med ingen volym och ser jävligt ovårdat ut. Trots mitt hat till sådant hår så slutar de alltid med att mitt egna är så. 
Som tjej ska man klippa sig var tredje månad. Haha gör jag de? Nej. Jag klipper mig en gång om året, katastrof! 

Nu är det iallafall dags att klippa sig och jag är jättesugen på att klippa av hela håret. Typ.. Men jag är osäker på om jag kommer passa med axelkort hår. Som liten hade jag de men de är inte samma sak som nu. Man ser så himla mycket mognare ut och jag vet inte om de är jag? Långt hår är jäkligt snyggt och jag vet att jag kommer spara ut till de igen sen ändå så kanske värt att pröva? 
+ inspiration 



God morgon +

Trots mycket strul så blev alla hjärtans dag kul (rimma) hehe nej men alla hjärtans dag blev hur bra som helst. Även fast saker och ting inte alls blev som vi tänkte oss. Vi fick helt enkelt bara gå till de som fanns eftersom de flesta ställena var helt proppade av människor. De blev iallafall middag på pizza hut och deras pizzor är gudomligt goda tycker jag. Blir sugen bara jag tänker på igår hehe. 
Klockan tickade och klockan tolv var vid hemma hos mig. Mys och prat spenderade vi sista tiden tillsammans på. Mysigt! Jag älskar alla hjärtans dag. 



Valentines day

Hej! 
I dag har jag varit ledig och de är det bästa jag vet, att slippa skolan hihi! 
Har varit i centrum under dagen och ska snart tillbaks dit för att kanske köpa en blus. 
I dag är de alla hjärtans dag och jag älskar den dagen men efter vissa saker som uppstått känns de mindre bra. Hoppas allt löser sig och blir bra ändå. Så himla typiskt när man har planer att de ska skita sig. 
Just nu kollar jag på hockeyn. Hejja! 

Valentines day

Hej! 
Ingen har nog missat att alla hjärtans dag är på intåg, världens mysigaste dag enligt mig. Man är alltid lite extra kärleksfull då mot sina närmaste medmänniskor. 
Jag och Mattias har inte bara turen att få fira alla hjärtans dag tillsammans utan vi får även fira våran månadsdag. På fredag har vi varit tillsammans i 16 månader. Underbart! 
De vi tänkte göra är faktiskt inget jättespeciellt men ändå något otroligt mysigt. Vi ska gå ut och äta buffé och sedan se en romantiskfilm och bara mysa mysa mysa. 
+ jag älskar rosor 



Förälskad




Hate-day +

Står för mon-day. Hatar måndagar dels för att de är skola och min enda heldag men också för att de är dagen efter världens bästa helgdagar. 
I dag har dagen varit sådär, glad att den är över och att jag är hemma i min säng.

Just nu i skolan är det väldigt lugnt, har såklart lite saker men jag känner att jag har koll på dem. 

Ikväll är det träning men ska göra lite egna övningar innan. Nu ska jag fixa och dona sen plugga. Kramis 
+ de här gjorde en del av dagen bättre 



Igår / idag +

Blev ändrade planer igår, jag och Vendela åkte hem till Elin igår där några fler tjejer var. Vi hade en chill kväll med sällskapsspel och film. Mysigt! 

I dag har jag degat i sängen, spelat match och träffat min pojkvän. 
Nu känner jag att jag är alldeles för pigg för att kunna somna.. Inte bra. 
Hoppas de går ändå. Kram 



Mätt och belåten +

Hej 
Var jättetrevligt hos farmor och farfar med god mat och efterrätt som alltid. Träffade mina härliga kusiner och ja precis som varje gång blev de massa kurragömma omgångar. 
Nu är jag hemma och snart åker mamma och Frida så då är jag ensam. Skönt! Älskar att vara ensam hemma. 
Ikväll kommer Vendela! Mysigt. 

Godmorgon

Vaknade vid halv nio av en ficklampa i ögonen.. "Mamma skulle kolla till mig" fråga mig inte varför. Vaknade med huvudvärk och har haft de i tre dagar nu. Tror de beror på att jag dricker för lite eller petar öronen för ofta. Måste börja med de ena och sluta med de andra. 
Nu ska jag gå upp och äta frukost, är inte alls taggad på de eftersom kylskåpet står tomt. 
I dag fyller min farfar år så ska dit senare och fira honom. 
Kramis 
+ de här skulle sitta fint just nu 

Buy some love

Har länge velat ha en plånbok och då har alltid sagt att jag vill ha en MK. Men min syster köpte den jag ville ha vilket absolut var okej för mig. Men ja kände lite tråkigt att köpa samma. Sen i dag så stod denna så fin och vänta på mig. De blev kärlek vid första ögonkastet, de bästa var att den var på 30% så tjänade 600 :- 

Skulle egentligen ha fått en plånbok i julklapp men alla var slut så jag fick vänta men nu, nu är den min! Så nöjd 
Tack mami 



Friday

Hej! 
Har haft en bra skoldag och den blev ännu bättre när jag fick shoppa lite. Var hemma ca klockan 4 och nu är jag fixad för kvällens planer. Ska äta på pong med min kille och hans familj. Mys! 
Efter de blir de hemmakväll med gottis och filmer. Hoppas ni får en bra kväll. 
Kram 

Ledig

Rudbeck är känd för sina Z-dagar och man kan inget annat än älska dom. I dag är jag alltså ledig, dagen blev inte alls som jag tänkt mig då jag var ganska trött imorse som blev en slapp förmiddag. Till frukost blev de våfflor och mys med lucky. Min lillebror var också hemma så de var mysigt. 
Nu ska jag se på en film sen väntas ett dammigt rum... Kram 


Igår och idag +

Hej! 
Igår var de svårt att blogga då jag åkte till Mattias efter skolan och var där till 18. Vi myste med Emelin framför trassel som för övrigt är en sjukt bra film. 

Kom hem sov och sedan åkte jag på träning. Träningen gick sådär.. Men tränade iallafall. Satsar på en vecka med 100 % träningsnärvaro. 

Idag onsdag gick jag i skolan till halv ett men resvägen gjorde så jag var hemma som alltid 1 timme senare. Efter skolan har jag gjort de man inte får göra, sovit.. Har lite ångest såhär i efterhand för har mycke att göra. Tur att jag är ledig imorgon!! 
Nu ska jag ta tag i livet. Puss 
+ igår 



Efter träning

Träningen gick helt ok. Vi gick igenom mycket spelsekvenser och de behövs. Så jag hoppas de sätter sig i huvudet/benen/klubban. 
Nu äter jag mjölk och flingor och efter de blir de dusch. Kram 

Jag är tillbaks

Hej 
Tog en liten paus för stunden, vet egentligen inte varför men kände inte för att blogg helt enkelt. Men nu så, i dag började dagen med en sov morgon ocg blev överraskad på bussen av min älskling. Trodde han var i skolan hihi, så de var kul. 
Annars rullade måndagen bara på som vanligt. 
Efter skolan har jag ätit god middag och spelat flappy bird. Är så sjukt beroende. Har även kollat på kvällens ph avsnitt. Gahh så spännande de är.. Längtar till imorgon. 
Nu ska jag byta om för om 45 minuter är de samling. Kram 

Morfar

Den 31 januari var det ett år sen vi sågs och idag skulle du fyllt 75 år. Går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Jag saknar dig så de gör ont. 
Himlens finaste ängel är du morfar. 

New from Victoria secret's

Så kär i min bikini! Kommer va faboules på beachen.  I maj inviger jag dig ❤️ 



RSS 2.0