Badrum

Tog ett bad ikväll eftersom jag kände mig sliten efter skolan och så. Kände att jag behövde de helt enkelt. Hade så himla varmt vatten så jag kunde inte bada så länge. hehe men det var mysigt ändå. 

Något jag verkligen kommer satsa på när jag flyttar hemifrån är badrummet. De är verkligen ett viktigt rum som måste vara mysigt, man måste kunna koppla av och njuta där inne. 

-Mysiga badrum 
Källa, we heart it 







Emrich Roth

Oj vilken lång skoldag det har varit idag.. Kom inte hem förrän vid sju tiden. Hade nämligen en föreläsning klockan 16:10. Emrich Roth kom till skolan. För er som inte vet vem det är, är han en utav få som överlevde under förintelsen. Han tillbringade 13 månader av sitt liv på olika koncentrationsläger och han var bara 13 år gammal. Han skiljdes från sin mamma och systrar först sen skiljdes han från sin pappa. Han har klarat den otroligt hemska tiden om kampen om att överleva på egen hand. Och han hamnade i den här situationen på grund av att han var från fel folkgrupp, så sjukt hemskt. Satt och fällde några tårar under tiden han pratade. Han är en sjukt stark människa, en förebild och en inspirationskälla. Om ändå alla var lika godhjärtade som han. 




LONDON

Åker till London om 100 dagar idag. Är så taggad och ska spara massa pengar så jag kan shoppa för hur mycket som helst. 




Nyduschad och skrubbad

Hej efter en lång dag i skolan och en tripp in till centrum för lite måndagsshopping, ändrades humöret från seg och trött, de vanliga, skolhumöret till bra. 

När jag kom hem tog jag bilen och handlade mat till familjen förutom till mamma som befinner sig på Grekland just nu. (Avis) blev iallafall mc Donalds och de smakar som alltid gott. 

Efter det en timmes spinning med laget och nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch där jag skrubbade kroppen med en ny scrub jag köpte idag. Känns så underbart! 
Cubus 73 :-  
(Mer av min shopping får ni se senare) 

Inga mera pauser

Hej! 
Ikväll kommer jag tillbaks från pausen. Ska fokusera mer på bloggen, känner mig väldigt motiverad till att uppdatera nu. Så nu kör vi. 



Hit ska jag resa



September

Hej! Idag är det första september, snart börjar hösten närma sig och de är så kul. Älskar hösten och dess mörka tid. Höstens mode är underbar och vädret, mörkt och regnigt ett riktigt mysväder som ger än en anledning till att bara stanna hemma i en mysig filt med något varmt att dricka och en bra serie. Så taggad på denna årstid. 




RSS 2.0