Helgen

Hej! 
I fredags blev mina planer inställda så hade bara en hemmakväll. Åkte dock till mormor med mamma och var där till halv elva. Supermysigt! 

I lördags spelade jag match med dam juniorerna mot Huddinge. gick inte särskilt bra... Jag tror matchen slutade 3-5 till Huddinge. Gjorde en assist! 

Idag har jag spelat match i den vanliga serien (dam div 2) och de var en rolig match och spela. Vi mötte Åkersberga och de är väldigt bra på innebandy. Vi var dock jämna med dem tycker jag under hela matchen, skillnaden är våra inviduella egenskaper kanske. Resultatet slutade 8-8 sjukt. Gjorde 2 mål under matchen. Varav det sista gjorde så det blev ovagjort och inte en förlust. Kärleken man fick från tjejerna i laget då var obeskrivlig. 

Halloween och höstlov

Hej. Äntligen en veckas paus från skolan, skulle vara skönt att säga plugg också men det kommer jag behöva göra ändå. 

Idag var det halloween i skolan och de är tillsammans med NT roligaste dagarna i skolan. Så kul och så kul att se allas kreativitet. Riktigt imponerad! 

Hur kan man ens känna såhär.




Såhär känner jag


Har så mycket denna vecka, drunknar i plugg.. Sitter och pluggar psykologi just nu och de är supersvårt. Usch, men men får nästan njuta nästa vecka.. Måste plugga under lovet men endast till en sak så det är okej. 

Vi hörs när jag har tid, promise! 

Christmas.

Längtar inte ni också till julen? De gör jag. Det är min absoluta favorit högtid. Allt är så himla fint och mysigt. Folk tänder belysningar har ljusstakar och stjärnor i fönstrena. Tomtar och granar. Allt ser så himla hemtrevligt ut och inte nog med det, alla affärer gör det också mysigt. Till exempel Stockholm är ju helt  fantastiskt vackert under julen. 




Frukost.


Nu ska jag städa lite sen börja plugga. Senare idag är det match, i Ekerö... En lördag eftermiddag. Kram

Godmorgon lördag.

Hej. 
Har verkligen inte hänt något intressant i mitt liv det senaste dagarna därför jag inte uppdaterat. Nu gör jag det för eran skull och för att jag hade lust. 

Vaknade tidigt imorse,  ganska knäppt de är ju trots allt lördag. Men somnade tidigt igår så fick ändå ihop 8 h sömn. Har legat och myst i sängen i 1 h nu. Finns det helt seriöst något bättre? Bästa sättet att starta en dag på. Men ska gå upp alldeles strax. Puss 
Källa: we heart it. 

Scones

Blev jättesugen på scones efter min promenad så bakade det. Dem blev riktigt goda! 



Höstpromenad







Har z-dag idag och hittills har jag bara hunnit äta frukost och gått ut och gått. Jag och min hund var ute och gick i över en timme. Var så härligt, och i slutet var jag väldigt varm och både jag och lucky var helt slut. 
Nu ska jag laga ihop något att äta, vi får se vad. Puss och kram. 

Underbart

Hej! 
Matchens resultat idag gjorde hela dagen helt fantastisk underbar. Ja då förstår ni nog att matchen gick bra. Det blev en vinst med 7-1 mot Högdalen. Vi spelade sjukt bra i högt tempo, en sjukt rolig match helt enkelt. Gjorde ett riktigt snyggt mål också. Ett dragskott, ribba in ;) 

Jobbet gick bra, jobbade 4,5 timme så det var bra gjort. Nu laddar vi upp för en skolvecka med endast fyra dagars plugg. Ledig på tisdag, underbart de med. Nu ska jag försöka sova, godnatt! 



Godmorgon.



Sitter och äter frukost innan jag ska iväg på match. Alltid bra att börja morgonen med ett glas cola, tro det eller ej! Har hemmamatch mot Högdalen och det finns inge annat än vinst på schemat. Efter det ska jag jobba (ovanligt) 
Önska mig lycka till, puss 

Räv.

Hej! 
Var för en stund sen ute och körde bil. Skulle skjutsa hem min brors kompis och min kompis. Så på vägen hem när jag lämnat dem och skulle köra hem så springer det en räv lite längre fram på vägen. Och den var så söt, blev helt till mig när jag satt i bilen. Tror aldrig jag varit med om något liknande.. Detta avslutade kvällen på ett bra sätt. 
Räven är ett sånt fantastiskt fint djur. 


~



Z-dag

Hej! Har inte uppdaterat för inget kul har hänt de här veckodagarna bortsett från idag då jag var ledig. 
Tillbringade min lediga dag åt en promenad, sen lunch tillsammans med mormor, ett tandläkarbesök och ett träningspass. Riktig toppen dag! Älskar att mysa hemma hos mormor.  
Imorgon är det fredag mina vänner! 



Marc Jacobs


Mamma har varit utomlands och fick en present av henne när hon kom hem. Så glad, älskar verkligen Marc Jacobs och den här nya luktar så gott. Tusen tack världens bästa mamma. 

The weekend

I helgen har jag varit väldigt upptagen. Låter dåligt att säga så men man har sina stunder då det faktiskt är så. 
I fredags firade vi underbara Sara, hon hade fixat jättegod mat och gjort jättefint. Hade supertrevligt, men när det gick ut åkte jag hem. 

I lördags blev jag inringd för jobb så jobbade 5 h. Sen var jag bjuden hem till en tjej på middag. Var också supertrevligt. Vi förade, lekte lekar för att förberedda oss för utgång. Blev en och en annan drink för mycket för mig vilket resulterade till hemgång runt 3. 

På söndag jobbade jag 7 h och sen träffade jag mamma som varit borta i en vecka. Har saknat henne så! 



New



Ska pröva den här BBcreamen och se om den är bra och passar min hy. Köpte den för 69:- på Ö&B. (Värt enligt mig) 

~




Min frukost

Hej! Hade sovmorgon imorse så hann för en gångs skull sitta och äta frukost. Älskar att göra det men hinner det aldrig.. De blev iallafall havregrynsgröt och oboy till frukost och de satt sjukt bra i magen. 

Snart är det min tur




ge mig energi

Kom hem från skolan och gjorde nudlar till lunch. Tog en celsius till maten för att få energi för ikväll väntas jobb till halv nio. Men först ska jag ta en promenad med min hund sen cyklar jag till jobbet. Måste även plugga psykologi ikväll för imorgon har jag redovisning. 




Onsdagslyx

Gick från skolan till station för jag missade typ alla bussar som åkte förbi mig haha. När jag väl kom fram stannade jag och köpte en smothie. Finns inga godare smothies än naked juice bar! Så goda 

RSS 2.0