Paradise Hotell

Hejsan! Vad tycker ni om årets paradise, ph? Jag tycker det är rätt segt och dåligt jämfört med förra året och årets deltagare håller inte standarden i programmet. Förra året var så mycket bättre och roligare men man får samtidigt tänka på att de inte gått så lång tid och deltagarna fortfarande lär känna varandra. Med tiden blir det nog bättre. 

Mina favoritdeltagare än så länge i programmet är: 



DJ DM

Hela helgen har spenderats åt att spela innebandy. Kan det bli en bättre helg då? Svar nej: 

I lördags spelade vi två matcher och idag en match. Vi vann första matchen mot Vaxholm med 4-0 varav jag gjorde två mål, de två första. 
Andra matchen mötte vi värmdö och då spelade vi inte särskilt bra alls men resultatet blev 1-1. 

Idag torskade vi med 4-0 mot Huddinge. En bra match men orättvist resultat, kunde blivit Max 2-0. Vi satte tyvärr inte våra målchanser men vi hade matchen precis lika mycket som dem hade den.

Med ett +-0 resultat från oss tog vi oss vidare i DM ändå. Så kul. Slutspelet spelats alltid mycket längre framåt. Kul att spela match och vara på banan igen. Snart börjar säsongen på allvar. Nästa helg DJ DAM. 

Svar på tal.

Hej! 
Har fått förvånansvärt många kommentarer om mig och Mattias, och ja vi har gjort slut. Jättetråkigt, de är det och de är väldigt skumt att helt plötsligt börja leva på ett annat sätt än vad man varit van med i 2 år men man får kämpa på. Med tiden löser de sig. Vi är iallafall kompisar och sams så de är jätteskönt. 




New. In love


Fick hem min klänning idag, satt verkligen perfekt. Så glad så nöjd. Älskar den här gröna färgen och tycker själv jag passar väldigt bra i den. 
Den är från Nelly för 299 :- 

KÖRKORT

Hej! 
Idag (imorse) tog jag körkort. Woho, lite pga alla körlektioner och plugg bloggen lagts lite på sida. Men nu har jag äntligen fått mitt körkort och de känns så bra.. Men man är väldigt försiktig och rädd i trafiken.. Hehe har bara haft det en dag så släpper nog efter några månader. 

Klarade teorin på första men tyvärr inte uppkörning. Tur som jag hade fick jag en ny tid bara fyra dagar senare och idag klarade jag det. 
Fick en fråga tidigare om vilken körskola jag kört med och jag har kört med ellstroms trafikskola i Upplands Väsby. Tog en intensivkurs på 2 veckor där jag fick 20 körlektioner, teori och uppkörningstid med i paket. Även böcker. Är supernöjd med den hjälp jag fått och hur mycket jag lärt mig. 


Och där tog sommarlovet slut.
















Godmorgon



Sitter och dricker te för att viruset i halsen ska försvinna. Hoppas det hjälper. Galet att jag ännu inte blivit 100% frisk sen jag kom hem från magaluf. Men men ingen träning för mig den här veckan utan måste vila.. Så då bör det ju gå över? 
Idag ska jag till körskolan och senare på kvällen ska jag på kräftskiva. Mysigt. 
Nu ska jag plugga teori. Puss 

Learn to let go




Yesterday




Igår efter ett läkarbesök hos närakuten åkte jag Frida och Emelie till Våfflans Hamnkrog. Vi åt gott och drack gott. Allt vad supermysigt förutom alla hemska getingar som vägrar flyga iväg. 

Tillbaks snart

Så mycket som händer i mitt liv just nu. Tänker på bloggen jättemycket men hinner verkligen inte med den/er nu. Men vi ses snart igen. I veckan, förhoppningsvis! 

RSS 2.0