Vart tog jag vägen?

Ja det kan man ju undra.. Men här är jag i allafall. Tror ni redan vet vad ni kommer gissa på att jag gjort, tränat givetvis. Nu har det gått tre veckor och tro mig jag har märkt resultat både fysiskt och konditionsmässigt. Så glad och inte missat än ända fysträning. Riktigt proud över mig själv!
Nu är det bara två veckor kvar sen börjar egenträningen.

I onsdags hann jag även träffa min pojkvän för mys och prat!
Idag torsdag började jag skolan 12:10 så åkte inte hemifrån för ens 11:16 underbart. Fick riktigt trevligt sällskap också. Hade bara en och en halv lektion under dagen + en fet hål timme som spenderades med älsklingen vid edsviken. Så fint där!
Nu ska jag sova börjar tidigt imorgon och har hål igen imorgon. Jobbigt
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Puss och godnatt


Onsdag

Har haft en jobbig dag eftersom jag sov jättelite. Som tur var hade jag ingen ansträngd lektion utan bara lyssna på redovisningar, film och spanska. Man märket på så vis att lovet är på intåg men inte på något annat sätt. Blåser kallt och solen är sällan framme.

Har precis käkat lunch och nu dricker jag te. Ska byta om och sedan äta kladdkaka. Sen blir det sovstund för att hämta lite energi till löpningen. Hej


Workout

(Skulle publiceras igår)
Klar med dagens workout. Långa intervaller, så sjukt jobbigt men så sjukt skön känsla efter. Tycker det gick hyfsat bra för mig, så jag är nöjd minsann!
Hoppas benen hinner återställa sig inför morgon dagen bara.. Då väntas milen. Nu blir det att äta upp och sedan duscha!


Räksallad

Gissa hur gått det smaka. Obeskrivligt


Tisdag

Började morgonen med sovmorgon vilket var helt underbart skönt. Gick i skolan från 10:25-14:00 men stannade kvar för att jobba med ett svenska arbeta som ska redovisas i veckan tillsammans med Bella, Venus och Elin. Kommer bli super kul!

Kom hem för en stund sen och nu ska jag hoppa in i myskläder och vänta in min räksallad. Mums vad gott och sommrigt. Hoppas ni haft en bra tisdag. Puss


Lycka


Lång löpning

Hej! Hur har min dag sett ut? Jo, en jättejobbig skoldag (personliga själ) men det ändrades då jag slutade skolan. Följde med Mattias hem för att käka middag + lite mys. Love it.

Klockan 18:15 var det samling i ängsjö för löpning. Vi är inne på tredje veckan av försäsongen och ja benen är riktigt möra.. Får kramper i vader och idag var jag så trött så jag ramlade vid sista kilometern. Haha! Men lyckades speeda upp lite och fick en ok tid. Nu ska jag duscha och plugga resten av kvällen. Börjar halv elva imorgon, så underbart! Godnatt


New


Min söndag

❤ Jobba 08:00-12:00
❤ Köpte blommor till mammsen
❤ Korvgrillning
❤ Pojkväns mys
❤ Mormor mys
❤ Historia plugg

Sådär har min dag sett ut i hjärtform. Orkar inte berätta detaljerat så det fick bli sådär idag. Nu ligger jag i sängen redo för de sista avsnitten av O.C säsong tre, spännande. Men först blir det lite planering av veckan och tider framöver. Det har varit en bra dag idag! Hoppas på en bra vecka också. Godnatt


Världens bästa mamma

Du är underbar. Även fast jag säger dumma saker så menar jag inget illa. Du har följt min livshistoria och jag är så glad att du finns vid min sida. Vi kommer alltid hålla ihop! Love you


Last workout for this week

Sprang 8 km + 200 situps. Har tänkt jobba extremt mycket med min mage då jag ogillar den. (Mamma få inte panik, vet att jag inte är fet och nej kommer inte få anorexia) var i allafall rätt tungt och springa i denna värme, trodde vinden skulle hjälpa men den märktes inte ens av. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta det lugnt ett slag för att sedan återgå till historia uppgiften. Kramis


Fast and furious 6

Igår slutade det med att jag och pojkvännen min hamnade på bio i stan. Vi såg fast 6 och den var så himla bra. Har lust att börja om från ettan och kolla fram till sexan. Så grymma filmer, snygga brudar och grabbarna ouff!!


Pengar rullar in som det ska..

Kom hem för en liten stund sen. Var en riktigt seg dag på jobbet så tackar Gud för att det var så lite folk och icke stressigt. Då hade jag förmodligen gått in i väggen och tappat miljoner glas.

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till men det löser sig. Ciao


Godmorgon

Ska alldeles strax cykla till jobbet för att jobba i fyra timmar. Jätteskönt att det är ett sånt kort pass då jag inte alls känner någon vidare jobb lust. Somnade riktigt sent igår eftersom jag kom hem efter ett. Så att stiga upp imorse var inte lätt. Hade dessutom ställt klockan en timma för tidigt så var tvungen och tänka till ordentligt om det stämde eller inte, haha. Det var sent igår som sagt.
Hoppas ni hade en bra fredags kväll och att ni får en bra dag idag. KRAM


Perfect


Friday i'm in love with you

Hej! Idag har jag bara haft en lektion som varade i 2 timmar. Efter skolan åkte jag och min prins hem till mig och här sitter vi fortfarande. Han är duktig och pluggar och jag ligger här bredvid och gör inte ett skit. Funderar på att börja läsa min bok kanske, eller ska jag vänta? Bra fråga.

Jag ska i allafall spendera dagen med min mupp. Kommer bli supermysigt. Hoppas ni får en bra fredag. Kram


Träningspass 7

Den här bloggen har förvandlats till en träningsblogg. Trist för er kanske men jag gör faktiskt inget annat än att gå i skolan och sedan dra på träning. Hinner ibland slänga in lite kvalitets tid med någon i min närhet, men det händer sällan.

Dagens sena tränings pass bestod utav allt möjligt: knäböj, utfallssteg, sqauts med vikter, hopprep, situps, armhävningar, beerpes! Och jäklar vad det känns i kroppen ska ni veta. Död efter alla fyra pass, återstår ett kvar för veckan. Kämpa! Alla torsdags träningspass kör vi på gym. Vilket är jäkligt najs, man blir så himla svettig och trött. Precis så det ska va! GO
(Godnatt)


En sån där bra dag

Hej! Dagen har varit extremt bra, skolan har endast bestått av 3 lektioner då vi endast jobbade på två utav dom men ingenting vi gjorde var jobbigt direkt.

På mitt tre timmars hål fick jag med mig pojkvännen för en lunch och shopping. Fick med mig hur bra och nödvändiga saker som helst så nu är jag nöjd som bara den. Vi får se om det visas på bloggen eller ej. Efter skolan följde jag med hem till Mattias och åt middag. Sen nästan direkt efter åkte jag hem. Nu väntar några OC avsnitt på mig sen ett sent tränings pass. Puss


~ kärlek


Tränings pass 6

Nu börjar träningen bli riktig grisig. Gör ont i hela min kropp, särskilt nederdelen. Har fått höra från många att jag äter för dåligt och vet inte riktigt hur jag ska fixa det..
Löpningen gick inte alls bra. Försämrade mig med 2 min.. Så himla onöjd. Men jag mår som jag mår som sagt!


F I T S P O


Träningspass 5 (igår)

Gick inte alls bra. Träningen bestod utav intervaller runt löparbanan. Hade så himla ont i magen utav oro och dålig mat vilket visade dåligt resultat. Slutade aldrig springa men det gick inte fort heller. Men fram kom jag!

Efter träningen igår låg älsklingen i min säng. Myyyys!


Mitt huvud är fullt av siffror

Shit vilken äckligt jobbig dag. Började dagen med matte nationella klockan 08:20 fram till 11:00 ungefär. Åkte hem och samlade på mig lite energi till dagens sista lektioner. Historia och svenska. Gjorde inte ett skit på historian och svenska blev så gott som inställd. (Onödigt att komma tillbaks hit med andra ord)

Sitter just nu och väntar på mon pojke som slutar fyra. Vi gjorde upp en schysst deal som gjorde att jag stannade kvar och väntade. Ska plugga ännu lite mer matte än vad jag redan gjort idag, muntligt nationella imorgon! Tufft liv..


Träningspass fyra

God kväll.. Natt?
Hur som helst så har dagen varit lika bra som vädret var. Dock var inte mina kläder valde efter vädret dum som man är. Svetten rann från hjässan till svanken. Gick i skolan från 09:30-14:50 inte ens det slutade tidigare från sista lektionen! Lyx, snart är lovet här!!

Klockan 18:30 sprang vi 9,3 igen för andra gången och tror jag fick en liknande tid som förra gången också men är nöjd! Trots mitt håll och min sovande fot hjälpte musiken och envisheten mig runt varvet.

Nu säger jag godnatt så jag är redo för det big test tomorrow.. Matte nationella.
Panik! Alla snälla önskar mig lycka till.
Måste få godkänt, ni anar inte pressen..
HJÄLP


Bra avslut på veckan!

Mina söndagar lyckas alltid sluta bra och det är så skönt. Hur dåligt de än börjar blir det ändå bra till slut.

Dagen har spenderats åt att fira systeryster med släkten. Tårta och massa onyttigheter blev det. Men det är inte alltid de är kalas.
Avslutade kvällen tillsammans med min älskling. Vi är bäst tillsammans!
Har en liten sovmorgon imorgon, skönt. Godnatt
+ grattis Sverige till VM guldet. Observera flaggan i bakgrunden.


Rensa huvudet


E G O


Utö

Dagen har varit super rolig och mysig trots det icke varma vädret. Dock så var inte våra uppgifter vi fick som jag tänkt mig att det skulle vara men det gick bra ändå. Timmarna flöt på ganska bra så kändes som vi knappt var där utan att det bara var resvägen som tog tid. Nu väntar duschen på mig.

Ikväll blev mina planer ändrade så ska träffa min älskling istället och hjälpa honom att vara barnvakt. Kommer bli supermysigt! Är så kär honom ❤
+ bjuder på härliga pbilder från utö, Stockholmsskärgård kan man inget annat än beundra!


F R I D A Y

Som ni märkte i det tidigare inlägget var jag idag på min morfars unsättning. Väldigt sorgligt men ändå väldigt skönt att veta vart jag kan gå och hälsa på honom. Alldeles strax ska jag åka ner till thai house och äta middag med släktingar, mysigt! Efter det ska jag träffa min bästavän, som jag längtar.

Imorgon blir det uppstigning tidigt. Ska nämligen på en skoluppgift i Stockholms skärgård, kommer nog bli super mysigt tror jag. Kram


Jag saknar dig varje dag

Ingen kommer någonsin kunna ersätta din plats i mitt hjärta. Du var och kommer alltid vara världensbästa morfar. Du var den jag älska mest och det gör jag även idag. Du lever i mitt minne idag, imorgon, föralltid.


Träningspass 3

Körde jag igår kväll men innan det spenderade jag dagen åt att vara med min pojke och hans familj. Vi åkte till centrum, var ute i solen, åt och myste. Perfekt dag!

Tillbaks till träningspasset.. Det var i Sollentuna på deras gym. Vi körde ett pass som var sjukt jäkla jobbigt ska ni veta. Svetten rann som aldrig förr, stört! Och idag har jag extremt mycket träningsvärk i mina axlar. Ovanligt ställe att ha det på men atans vad otränad jag var i armarna. Men just nu känns det sjukt bra i kroppen. Hoppas träningsglöden sitter i i fyra veckor till. Tagga!


Dagens..


Träningspass nr. 2

Blev långlöpning idag och fys för överkroppen. Vi sprang 9,3 km på en riktigt bra tid. Är sjukt nöjd över min egna insats. Bra sofie! Klapp på axeln.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen. Godnatt
+ återhämtningsmålet


G L A D P Å L I V E T

Vilken härlig dag det har varit idag. Har varit extremt glad och flummig inprincip hela skoldagen. Haha folk måste tyckt att jag varit dum i huvudet, särskilt i min skola haha.. Men skit i.

Åkte hem efter skolan och tog det lugnt. Kollade på Eva och Adam, sjukt va haha? Så söta. Blir generad när jag tittar på dem. Röjde även en hel del på rummet, duktigt!


Seven months

Love of my life


Toppen dag!

Hejhej
Dagen har varit helt underbar trots en strulig morgon. Men som tur var löste sig allt och vändes till något bra. Just nu håller jag på och kämpar in i dit sista i skolan och känner en lite oro kring mina betyg och matte nationella. Får ta allt som det kommer antar jag..
Efter skolan gick jag på mattestöd med A. Duktiga minsann!

Klockan halv sju startade innebandy försäsongen med världens mördar pass som ändå var rätt okej. Vi sprang upp för en gammal slalom backe 15 gånger i rad plus ben fys på det. Men ack vad skönt det känns nu efteråt! Ska belöna mig själv med att gå och sova :) så jag säger godnatt!


Happy and crazy


Renbäddad säng, bland det bästa som finns!


Veckans träning

Måndag: ledigt
Tisdag: intervall träning
Onsdag: löpning + fys
Torsdag: innebandy träning
Fredag: ledigt
Lördag: ledigt
Söndag:ledigt


Gott mellanmål


Monday

Idag har varit en bra dag. Började morgonen med ett historia prov som kändes okej, satsade inte på något högre än E så jag tror nog minsann jag lyckas nå det.

Annars har lektionerna varit som vanligt. Fått tillbaks lite prov och ja jag är nöjd. Nu har jag spenderat nästan en halv timme åt att ta ego bilder.. Pin. Därför ska jag nu sluta med det och slappa. Ingen träning idag, så det blir till att plugga. Ciao!


Nattplugg med Håkan

Historia prov imorgon och pga Falun har jag ej hunnit pluggat. Så gör det ikväll/inatt. Godnatt


En kille, tusen känslor

Hade en mysig natt, morgon, dag och eftermiddag med världens bästa. Vi har myst hur mycket som helst, cyklat, ätit, handlat godsaker, ätit, tv och pluggat. Vi har inprincip hunnit med allt man kan göra haha. Jag älskar honom så mycket


Axa floorball cup

Ja det gick som det gick kan man säga. Vi åkte hem med 1 vinst och 3 förluster. Jag åker även hem med en muskelbristning i låret. Inte roligt alls men känslan att vara hemma är galet underbar. Nu sitter jag och väntar på min pojke som sover över, hoppas han kommer snart. Är jättetrött..
Bjuder på några få enkla bilder, godnatt


Vad gör jag i Falun?

Jo, jag spelar innebandy cup. Det har gått sådär, spelade två matcher igår och ja dom förlorade vi. Första matchen var dock vår vilket var sjukt irriterande och andra matchen förlorade vi med 6-0 och det var ett ssl lag så siffrorna är förståeliga. Idag (fredag) spöade vi Bålsta med 5-1 efter ett roligare och enklare träningspass på morgon kvisten.
Sover gör jag mindre bra och äter gör jag i stort sätt hela tiden.

Idag fyller även min underbara storasyster ut, love you ❤
(Hade lagt upp bild men kan ej med endast 3G)
Godnatt


A perfect day

Älskling kom till mig strax efter 10:00 och då solade vi lite innan vi gick ner till bipen och körde lite skoj fotboll. Efter det åkte vi till centrum och shoppade lite.

Sedan blev det lunch hemma hos prinsen och massa utomhushäng med småsyskonen. Blev även en promenad till Ica, mys! Strax efter 17:00 åkte jag hem och packade. Hatar att packa, känns alltid som om man glömt något extremt viktigt. När allt var packat och klart åkte jag tillbaks och vi åkte och käkade pizza. Är fortfarande proppmätt men gott vare. Efter det blev det lite hejdå mys. Älskar honom så mycket.

Nu ska jag sova, imorgon åker jag iväg mot Falun. Vad jag ska göra där får ni veta då! (Skulle publicerats i onsdags)

https://cdn3.cdnme.se/1912100/6-3/pic_518d5df79606ee5f37a99b28.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1912100/6-3/pic_518d5df7e087c337178fec16.jpg" class="image">


Onsdag

Är ledig idag vilket är otroligt skönt. Har massa saker jag måste hinna med idag och det hoppas jag att jag gör. Just nu är farmor och farfar här och snart kommer älskling för lite hejdå mys.
❤ Pojkvän
❤ Packa
❤ Plugga


53 dagar kvar


After workout


Livet är väldigt bra

Endast 2 dagar i skolan den här veckan hur underbart kan det bli? Har dock mycket plugg som jag måste ta itu med ikväll och imorgon bitti.

Åker bort på torsdag så kommer inte hinna plugga något. Vart får ni veta sen ;) ska byta om inför träningen nu puss


Jag har fått helg


God natt

Fick en jättegod middag av mamma. Paj, sallad, baguette och revbensspjäll. Matkoma, yes! Hann bara plugga svenska, bokanalysen tog längre tid och göra än vad jag trodde det skulle ta så hann inte göra samhällsläxan. Detta innebär att imorgon måste jag plugga sönder.. Tur att jag slutar en timme tidigare. Godnatt


Tierd

Hej!
Jobbat idag igen mellan 08:00-15:00 men fick jobba över till tjugo över så är helt slut men pengarna gör mig en aning gladare. Har lärt mig att inte göra saker innan jobbet, Mattias åkte hem halv ett och jag kom knappt upp ur sängen imorse.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta det lite lugnt. Efter middagen blir det plugg. Hemskt men men, kan inte skjuta upp det mer än vad jag gjort. Hoppas ni har haft en bra helg kram


Hard work

Dagens arbetspass var helt ok. Har aldrig jobbat så intensivt. På sju timmar tog jag knappt någon rast, fick stå upp och äta för vi inte hade tid att sitta. Annars var det kul.

Belönade mig själv med lite shopping efter. (Mamma betalade) nu lagar vi tacos här hemma som vi ska äta ikväll. Mums! Sen ikväll kommer älskling över för att mysa. Kramis

Nya arbetsskorna som invigdes idag!


Flickan från ovan

Har fastnat framför filmen flickan från ovan. Borde egentligen ha pluggat och borde egentligen duscha och sedan sova. Men filmen är så bra.. Spänningen är obeskrivlig.

Sova får jag helt enkelt göra senare!
Imorgon väntar 7 timmars jobb, kul kul
Puss


W E E K E N D

Äntligen fredag! Skoldagen var riktig onödig idag gjorde ingenting förutom att sitta ute i solen på lunchen. Så härligt! Idag var det inte lika blåsigt..

Kvällens planer är att jag snart ska åka till Mattias och sedan ska vi ut och käka middag sen åker jag hem och pluggar svenska och myser. Och han åker vidare. Hoppas ni får en bra fredags kväll. Kram

+mitt fina hjärta <3


Dagens..


Torsdag

Hejhej! Håller verkligen på och sliter det sista i skolan just nu. Inte alls lång tid kvar, så mycket dagar som försvinner och det uppskattas verkligen. Om det bara kunde bli en aning varmare skulle väntan efter sommaren bli en aning kortare.

Gick i skolan mellan 08:20 - 16:00 idag och ja det var faktiskt en ganska bra dag med effektivt pluggande. Har en tröttsam helg att se fram emot.. Plugg plugg plugg *gäsp*
Har för inte så längesen ätit middag och nu ligger jag i sängen och vilar. Ikväll ska jag börja med en försenad inlämning. Hoppsan.. Hoppas ni haft en bra dag mina vänner. Kram


Valborg och en röd dag

I tisdags (Valborg och kungens födelsedag) grattis i efterskott kungen. Valborg ägnades två timmar i skolan och några timmar i Uppsala. Måste säga att Uppsala inte alls var kul, jättebesviken. Kvällen spenderades med mina två favoriter V och V. Sov över hos Vendela, det var jättemysigt. Alla vi tre somnade framför filmen upp vid ett. Hur söta? Haha.

Idag: vaknade upp hyfsat tidigt och tog bussen redan 10:50 från V in till stan. Åkte dit för glass ätande med min prins. Så gick vi en promenad i staden längst vattnet. Så mysigt! Sen tog vi tåget hem till M och fixade lite grejer. Sen åkte han på träning och jag hem. Efter hans träning kom han över på middag och efterrätt. Han åkte hem efter åtta och jag har inte gjort något speciellt alls sen dess. Nu ska jag läsa några sidor och sen sova. Godnatt och tack för två underbara dagar.


-


RSS 2.0