Tråkigt på Mattelektionen


We did it


Seriesegrare


I forget.

Glömde för stunden bort att jag hade en blogg. I allafall både torsdagen och fredagen spenderades med pojkvännen och lite läxböcker. Mysigt!

Imorse (lördag) ringde klockan tio i sex och klockan sju var jag nere på jobbet. Gick riktigt bra och har typ fått in tallriksgreppet, på endast två dagar. Råkade även ta sönder en vatten karaff. Pang sa det. Slutade jobba halv tre och när jag kom hem duschade jag direkt. Nu ligger jag bara i sängen och håller på att somna.. Så nu ska jag sova i 40 min. Puss


Tisdag & Onsdag

Hej kära människor! Igår gick jag i skolan mellan 08:20 - 14:00 åkte där efter hem till min pojk och var med honom fram till träningen. Efter träningen slockna jag direkt.
Idag onsdag gick jag i skolan mellan 08:20-12:25 åkte hem direkt och var hemma efter ett. Gjorde en god lunch till mig själv och efterrätt. Sen kollade jag och Fredrik på film men jag somna hehe. Har inte gjort något mer men ska spendera resten av kvällen åt att plugga sam. Vill ha ett bra betyg.. Hoppas ni mår bra jag mår bäst. Puss


Z-dag

Tackar Rudbeck för en vilodag som spenderades åt plugg, mat, promenad och mys med pojkvännen. Varit en riktigt bra dag. Nu ska jag sova kram


Sunday

Dagen har varit både helt okej - bra. Började med att spela match och blev överraskad av min favorit kille på läktaren.

Efter matchen spenderade jag hela dagen med mitt hjärta från då till nu de vill säga 12:00-21:30

Nu ska jag kolla på en serie, skriva och anteckna lite. Imorgon är jag ledig, underbart ❤ dock ska dagen ägnas åt plugg och tråkigheter.


First day at work

D O N E


Underbara dag underbara liv

Dagen har varit perfekt, den skulle nog vara ännu mer perfekt om innebandylusten var större.

På min långa HL timme som min älskling har samtidigt åkte vi till wayens i Sollentuna C och fikade. Prinsen bjöd mig. Vi pratade lite om tiden som gått och tiden som kommer komma. Ser fram emot massa månader till.

Har inte gjort något annat än haft en underbar skoldag och ett sådär roligt träningspass. Godnatt hälsningar från en nyduschad sofie och renbäddad säng!

 


5 månader tillsammans

14/10-12 ❤❤❤


Jag har fått jobb


My day

❤ Skola 08:20-14:00
❤ Var med Antoni och älskling
❤ Träna

Imorgon väntar mig något stort.. Spännande! Godnatt


Monday - here we go again

Har varit en bra skoldag med mycket skratt men mot slutet försvann energin och jag blir seg och deprimerad. Ganska sjukt hur snabbt mitt humör ändrar sig.

Kom hem och åt middag och efter det la jag mig i sängen och plugga lite matte. Hann inte klart på lektionen så då måste man ta hem och plugga. Ska ringa Sabrina och sen ska jag läsa. Är helt sjukt omotiverad åt att träna. Vill helst ligga kvar här i sängen och kolla på film tills jag somnar..


Mysigt


Veckan som varit

Hej! Första skolveckan efter lovet är så gott som slut. Veckan har bestått av skola, mys med min prins, vänner, träningar och matcher.

Är väldigt seg just nu och har inte alls lust och göra de sysslor jag måste göra.. Men jag måste så får ta tag i allt alldeles strax.
Halv fyra idag ska jag åka på match i Hässelby mot Hässelby. Är inte taggad men lär nog bli det senare :) kram


Definitivt rätt låt som vann!

Happy.


Skit också


I Will make better misstakes tomorrow


Fina Håkan


Sunday

Berättar om dagen i punktform.
❤Match, vinst med 6-5
❤Lunch (donken)
❤Ta hand om sig själv
❤Promenad
❤Mys


Stadsbesök

Lördag:
Kvart i tolv var jag på väg in mot stan tillsammans med Vendela och Venus. Vi hade det supermysigt med massor av skratt (som vanligt) djupa samtal och massa shopping. Synd bara att vädret inte var lika bra som det varit tidigare i veckan. Det hade gjort denna underbara dag lite mer underbar.

Halv sju var jag hemma och då åkte jag med familjen - Frida till Märsta för att besöka Jocke med familj. Jocke fyller nämligen 19 år idag grattis igen. Vi åkte därifrån vid halv tio och sen jag varit hemma har jag bara fixat mitt rum. Nu återstår smink borttagning, lite skrivande sen ska jag dejta sängen.
+ gissa vad jag har köpt.. 😉


Ett ytterligare köp från veckan


Så många tankar

Vem kommer med svaren?


Åh, Gud det gör så ont att någon så nära kan va så långt bort


Mitt lilla hjärta sover så sött

Följde med mamma till veterinären klockan 11:00. Stackars lucky skulle operera bort sin tandsten. Han fick två sprutor och det gjorde ont i mig när jag såg hand panik. Stackaren! Han var sövd i en timme och när han var klar kom jag och mamma och hämta honom. Han är fortfarande helt trött sen sprutan och operationen. Stackarn har inte ätit något på hela dagen, han har bara sovit och sovit och sovit.

Jag däremot har förutom de varit med
Mamma och mormor till kyrkogården och kollat lite. Sen åkte vi till mio och djuraffären. Efter vi lämnat mormor köpte jag och mamma med oss sushi hem som vi precis ätit upp. Till efterrätt blir det glass maränger och strössel. Mums!


RSS 2.0