Påväg hem till mig


Endast 68 :- så värt!! Tackar Gud för denna app. Hoppas den sitter bra bara och passar. Kramis 

Godmorgon


Idag är en bra dag. Sovmorgon till kvart i ett skola, introduktion av jobb och sedan träning. Fullt upp men skoj. 
Hoppas ni får en bra torsdag. Kram 

Back on track

Hej! 
Det här med att uppdatera går sådär, haha. Ingen idé att jag lovar att uppdatering ska bli bättre för jag bryter bara mitt löfte. 

Hur som helst är livet helt okej-bra det skulle vara perfekt om det inte vore för innebandyn, som tynger ner mig rätt mycket. Vill inte ens prata om det blir bara arg. 

Idag har jag gått i skolan, två lektioner. Skönt. Efter skolan tog jag det lugnt, myste med min älskade hund och tog en promenad med honom. Senare kom älskling och vi hade en så himla bra dag. Dock brottades vi, om folk skulle se oss "låtsas brottas" skulle de bli rädd för vi är så sjukt våldsamma och seriösa. Plus att jag aldrig ger upp, hur mycket stryk jag än får. 
Avslutade dagen med att damma hela rummet och dammsuga. Så skönt. 
Nu ska jag sova, imorgon väntar en fet sovmorgon. Love torsdagar 
+ bild tagen idag 

Vilken dag +

Vilken dag det blev, till och börja med vädret. Vad gör vädergudarna? Jag är trött på att ständigt frysa och se ut som skit på grund av snö!! Lös det här nu. 

För det andra var det en sjukt jobbig dag i skolan för det kändes som om dagen var sjukt lång.. Haha knäppt. Men onsdagar = matte vilket gör dagen sämst men känns som vi har en lösning på gång nu. Äntligen! 

Efter skolan fick jag träffa min älskling. Alltid lika underbart, vi var först hemma hos mig och sedan hemma hos honom. Åt middag där, det var gott. 
Blev hämtad vid fem av Frida så åkte vi till Solna för att gå på en kroppskontroll med innebandy laget. Gick sådär för mig haha.. Måste ta tag i min stretching. 
Annars hände inte mycket mer än så. Morgon dagen är precis likadan, full med saker att göra. Berättar mer imorgon när en lucka uppstår. 
GODNATT 

Tisdag +

Hej! 
Vilken bra dag det varit idag, tisdagar är numera en favorit dag då jag endast går i skolan mellan 8:20 - 12:15. 
Stannade kvar i skolan för en lång lunch med kompisar, mysigt. Efter skolan blev det lite shopping plus en chai. Bra jävla dag helt enkelt. 
Nu ska jag ta tag i plugget, har matteprov imorgon och en svenska uppgift som ska vara klar. Får se om jag kan träna eller ej. Skulle vilja sova..
Kram 



En väldigt bra måndag +

Hej! 
Vid tre tiden idag kom älskling hit och vi hade en perfekt dag tillsammans. Massa gos, prat, skoj och film. Plus att han åt middag hos oss. Det blev tacos, på en måndag?? Asså gaaah vilken bra måndag: ledig, mys med pojkvän och sedan pricket över i:et tacos. Lycka! 
På kvällen tränade jag och efter träningen blev det lite mattematik med Douglas. 
Godnatt 

Twitter




Följ mig - @Sofieastrand 

Nya tag

Hej! Sorry för dålig update men har som vanligt prioriterat annat hehe. 
Hur som helst är det ny vecka med nya tag. Idag är jag ledig och det går inte att beskriva hur skönt det känns. Vaknade vid halv tolv, sov hur jäkla skönt som helst. Sen dess har jag bara tagit det lugnt och tagit en promenad med lucky. Nu ska jag börja plugga, har blivit extremt lat gällande plugget.. Blir så när man har det rätt lugnt i skolan. Man fortsätter med lugnet hemma istället för att ta vara på tiden och plugga.. Inte bra. 
Kram 
+ min go frukost 

Drömresa

Min största drömresa är New York och det vet jag att jag verkligen inte är ensam om. Alla som inte varit där ber till Gud att få åka dit (jag är en av alla) efter allt man hört, sett på filmer/serier verkar det helt underbart. Shoppingen, miljön.. Allt. Ett riktigt jäkla stadsliv med liv både dag och natt. Min pojkvän har varit där flera gånger och när han berättar om allt så vill jag bara gråta av avundsjuka. Så New york är mitt nästa resemål. Måste måste dit. Och jag hoppas jag kan övertala min familj att åka dit, i år. 


Låter min tweet beskriva dagen



Ett helvete. Onsdagar är annars en favorit dag men nu mera kommer den bli avskyvärd. Usch! Gick bra iallafall men mitt betyg ser inte lika bra ut.. 
Skit. 
Har inte gjort något speciellt efter 
skolan. Sovit och kollat på tv. 
Snart ska jag väl sova. Sovmorgon till kvart i ett imorgon, sköönt! 
Börjar sakna min älskling. 2 långa dagar kvar. Håll ut. 

En bra tisdag +

Ville inte gå upp imorse då sängen var ovanligt skön och ljuset som lös in i rummet var helt underbart. Men jag gick upp till slut och åkte med Frida till skolan. 
Tisdag är en bra dag med endast två jobbiga lektioner. Slutar enligt schemat kvart över tolv men det blir alltid tidigare än så. 

Köpte hem lunch som jag åt framför the walking dead. Sedan tog jag en hyfsat lång promenad med Lucky. I det helt fantastiska vädret. Jag satt också ute en stund i solen och bara njöt. Underbart. 
Efter det sov jag i någon timme och sedan middag plus träning. 
Nu: godnatt. 

Motivation



Monday +

Hej. 
Började med en sovmorgon imorse precis som alltid. Så jäkla skönt att börja halv elva på måndagar. 
Skoldagen gick superbra, men lite för lite studiemotivation på lektionerna. 
Åkte bil hem med pappa och det är ren lycka och komma hem en timme tidigare. Så himla värt. 

Annars så åkte min pojke till NY idag och kommer inte hem förrän på lördag. Så himla avundsjuk på honom, vill bara ha pengar och resa nu nu nu. Men nej.. Jag går hemma i trista Sverige i trista skolan. 

Senare ikväll är det innebandyträning. Trött? Ja! Taggad? Nej! Wish me luck. 
Kram 

Ny vecka, nya möjligheter +

Den här helgen har varit helt proppfull känns det som. Igår övningskörde jag i ca en timme. Därefter middag direkt. Sedan dusch och fix. Efter det mellomys och sen kom min pojke förbi och sov här. Supermysigt! 

Morgonen började alltså tillsammans med prinsen. Frukost och bara massa lek och brottning. Efter det fick jag agera doktor haha, lång historia. Sen åkte han hem till sig, minns ej vad klockan var. Imorgon åker han till NY så vi ses inte förrän om 6 dagar. 

När Mattias åkt övningskörde jag i ca en timme. Sedan åt vi middag hos mormor, supergott. Avslutade denna vecka med GAMEDAY borta mot duvbo och självklart förlorade vi.. Men men nu är det säsongens viktigaste matcher framför oss. 
Imorgon är det en ny vecka. 
Puss och godnatt säger jag. (Ursäkta det jobba inlägget med allt för mycket sedan..) 

Underbara väder +

Hej 
Igår jobbade jag mellan 16 - 00:40 extremt många timmar men igår gick det bättre än tidigare. Timmarna flöt på riktigt bra. Kom hem och somnade. 

Idag vaknade jag tidigt, halv tio. Trots att jag somnade jättesent igår, min säng är så himla oskön nu för tiden.. Usch. 
Vid halv tolv var jag ute och gick i en timme med lucky. Var supermysigt men blåste sjukt mycket, det förstörde lite.. 
Nu ska jag städa mitt rum och sedan övningsköra. Kram 




Torsdag

Hej! Idag började jag kvart i ett och kan säga att min sovmorgon blev ganska misslyckad. För att jag tog bussen en timme för tidigt, åt frukost alldeles för tidigt och ingen lunch = döhungrig under skoldagen. Som tur var hann jag gå av bussen i tid så jag kunde promenera hem och chilla i 40 min tills den bussen jag ska ta går. 

Skolan var helt ok men är hellre hemma hehe om vi säger så, men den här sovmorgonen kommer sitta fint varje torsdag fram till sommarlovet. Tränade ikväll och det gick ok. 

Imorgon blir det ingen uppdatering eftersom jag börjar skolan tidigt och ska därefter iväg på jobb fram till efter midnatt. Cash is king. 
Godnatt 
+ min första sovmorgon frukost. 

Mys

Har rättat och lämnat in svenska uppsatsen därför förtjänar jag inget annat än mys nu. Ligger i sängen framför the walking dead med mango och hallon, mumsigt. Nyttiga livet kan gå bra så länge frukten finns till hands. 
Nu ska jag fortsätta titta. Senare ikväll ska jag övningsköra. Kram 

Onsdag

Hej! 
Hade bara två lektioner idag med ett hål mellan dem. Värsta som finns men som tur var visade det sig att många andra också hade samma hål som mig. 
Efter skolan tog jag en fika med världens bästa Venus och Vendela. Så längesen vi alla umgicks men alltid så jäkla kul när vi gör det. Pratar non stop och skrattar dubbelt så mycket. Fick med som ni ser längre ner en tröja. Nu är det köpstopp ända fram till april. Detta gäller även onyttigheter. Mitt hälsosamma liv har börjat. Önska mig lycka till. Kram 
(Bild från Google) 

New in +



Love






Dåliga bilder +

Förlåt för väldigt orättvisa bilder på längden och hur det ser ut. (Bättre bilder kommer) 



First day at school after the holiday +

Wtf? Engelska. Lite ballt. 
Idag började skolan igen och jag utnyttjade min första sovmorgon hos frisören. Klippte mer än 1 dm och det känns så jäkla bra. Det var så himla slitet innan så nu är det äntligen friskt, lent, fräscht och glansigt. Ska börja ta hand om mitt hår nu. Klippa mig oftare använda värmeskydd och oljor osv. 

Skolan gick bra, var dock skit tråkigt som alltid. Är glad att jag slipper tillbringa så mycket tid där. 
Efter skolan blev det en god middag och sedan träning som jag ångrar att jag gick på. Är på dåligt humör nu.. 
Ska duscha och sedan sova. Godnatt 

Nytt schema

Jag kommer få ett ganska bra slut på vårtermin. Mitt schema, period tre: 
+ jag klagar inte 



Sorry +

Herregud vad längesen, förlåt men jag har helt enkelt tänkt på mig själv och inte på bloggen men jag ska bli bättre. Lär bli bättre eftersom det är vardag igen imorgon. 
Hur som helst har jag haft det sjukt bra det här dagarna med partaj, massa mys med vänner och min prins. Jobb, Träningar, matcher och jag fick äntligen åka skidor. Helt underbart, följde med min pojkvän och hans syskon plus pappa till Romme över en dag. Var superhärligt. Älskar att åka skidor! 
+ bilder 




RSS 2.0