28/2 one last goodbye

Idag har vi tagit ett sista farväl till morfar. Du kommer leva med mig i mitt minne och jag vet att du tittar ner på mig från himlen. Du var så omtänksam mot alla människor spelar ingen roll om du kände dom eller ej. Du var ALLTID en bra människa. Du var envis, gav aldrig upp på något du påbörjat. Du har ställt upp så många gånger för mig och mina syskon särskilt när vi var yngre. Jag minns och alla minnen med dig gör så jag fortfarande kan le. Jag älskar dig, för mig är du inte borta. Du kommer alltid vara min morfar. Ska spridda vidare hur du var till mina barn. Jag ska få dom och förstå hur fin du va. Du är min förebild och jag ska ta efter dina kunskaper kring världen och din duktiga idrottsförmåga. Jag ska göra dig stolt, jag lovar morfar ❤❤❤


Världens finaste pojkvän.

Skynda dig hem!
Börjar bli jobbigt utan dig nu..


Mys middag

Klockan kvart över fem skjutsa mamma mig till tåget så åkte jag till Sollentuna igen, hehe. Där träffade jag Vendela och vi gick till ett ställe och åt sushi. Var super mysigt! Bra tjej de där ❤

Köpte med mig naturgodis hem så nu ska jag mysa ner mig i sängen.
Puss och godnatt


Ny inköpta saker


Onsdag

Bakslzndbjsjdj
Allt jag skrev försvann. Skit också!
Har i allafall varit i Sollentuna C sen 11:15 sitter just nu och väntar på Bella. Hoppas hon kommer snart. Är super uttråkad! Hör av mig senare kram


My day

Vid ett tror jag klockan var dök Emelie upp och vi satt och snackade om allt som berörda våra liv. Riktigt mys, älskar dig vännen ❤ sen gjorde vi brunch till oss, amerikanska pannkakor med frukt och smothiee, var sjukt gott! Emelie åkte hem vid sex tiden och då somnade jag framför gp och vaknade till middagen.

Halv åtta åkte jag på träning och det var fruktansvärt segt sen gårdagens pass. Nu ska jag kolla på Johan Falk med Fredrik. Godnatt


Uppdaterar er senare

Åker på träning nu! Uppdaterar om dagen efter. xoxo


Bra start på dagen

Börjar dagen med gossip girl. Världens bästa serie, tack för att du finns!


Godmorgon tisdag

Vaknade vid tjugo i nio imorse av ett bra sms. Har legat i sängen ett tag och funderar snart på att gå upp. Magen kurrar.. Dagens planer är att jag ska fotografera och bjuda Emelie på brunch. Har aldrig gjort "brunch" så ska bli kul att bjuda Emelie på det då det var längesen vi sågs.

Glömde dra ner mina rullgardiner inatt så det är jätteljust i mitt rum. Tror det är en utav anledningarna till varför jag vaknade så tidigt.


Godnatt


Dagens träning

Dagens träning blev inte alls som planerad. Gick verken till gymmet eller ut och sprang. MEN jag körde en hel del styrka och jag blev faktiskt svettig och trött.

Sen alldeles nyss hade jag ju innebandyträning och det var en väldigt seg och okoncentrerad träning så sluta med att vi körde kondition i stort sätt hela träningen. Så nu är jag helt slutkörd i kroppen.. Men det var en jäkligt bra träning då vi träna fys för de är vi bra på minsann!


Fina vinterdag

Var ju som sagt ute med hunden tidigare och oj vad fint väder det var!
Vid halv ett kom farmor och farfar hit och vid ett åkte vi ner till thaihouse och käkade. Matkoma så det skriker om det haha!

Nu ska jag göra mig redo för att träna. Blir dock inte gym då tiden inte finns, men jag kör styrka och går ut och springer. Time to be fit my friends!


Hej sportlov

Och då var vi inne på vårt sportlov! Är en jättefin dag med solsken så helst vill man bara sätta på sig slalomskidorna och åka. Men sån tur har inte jag, jag ska vara hemma hela veckan.

Imorse vaknade jag halv tio och jag har än så länge inte gjort något förutom att fixa ordning på rummet. Jag ska alldeles strax sminka mig sen ska jag gå ut på en kortare PW med lucky. Dagens planer är att träna och luncha med farmor och farfar. Myse!


Veckans träning

Eftersom Friskis & Svettis har sänkt sitt pris så det endast kostar 10 kronor så ska jag givetvis spendera min tid där. Är supertaggad! Dags att bli fit :)

Måndag: PW med lucky, promenad till och från gym, Gymma, innebandyträning.
Tisdag: PW till och från gym, gymma, innebandyträning.
Onsdag: PW till och från gym, gymma.
Torsdag: tränare för småbarn, innebandyträning
Fredag: PW till och från gym, gymma
Lördag: ledig
Söndag: innebandy match


Mitt hjärta reser

Har myst med min älskling hela kvällen.. Bästa som finns! Han tog bussen hem vid halv två och det var så jobbigt att se honom gå och veta att vi inte syns för ens om nio dagar.. Men jag ska ha kul så tiden går snabbare. Och älskling du var ha en trevlig resa, njut av värmen, maten, miljön. Njut av allt helt enkelt. Pussar till dig mitt allt.


När vändningen kommer

Spenderade bara kvällen hemma igår framför melodifestivalen. Pinsamma program..
Idag startade jag dagen med match mot midsommarkransen. Vi vann med 5-1 och tydligen gjorde jag mål men tror det var både Frida, Matilda och jag som gjorde det tillsammans då alla stog och vifta med klubborna framför mål.

Vid 15:00 åkte jag till farmor och farfar där jag även träffade mina fina kusiner. Kom hem alldeles nyss och nu sitter jag i soffan och kollar på gohst wispher. Tycker den serien är jättebra. Har dock inte följt den utan bara kollat på den lite då och då på tv.
Väntar på att min älskling ska komma. Han spelar match i Märsta just nu! Ska pussa på honom hur mycket som helst eftersom vi ska vara utan varandra i en vecka...


Bullens

Kom precis hem efter att ha fikat med Sabrina i två timmar. Riktigt mysigt, vi prata om allt och inget. Imorgon reser hon bort, du får ha det så bra! Njut varje minut hjärtat.

Nu ska jag ta av mig mina jeans och göra mig redo för att slappa resten av dagen. Mys


Godmorgon lördag

Igår blev en bra dag, träffade aldrig Bella utan jag träffade min pojkvän, Antoni och David istället. De bar kult! Sen följde älskling med mig hem och åt middag så gick vi åt varsitt hål vid nio (sorligt det lät) men jag gick till mina kompisar och han till sina.

Vid nio åkte jag in till stan med Vendela och Venus. Vi satt på café 60 och skrek till varandra (annars hör du inte) det bar i allafall supermysigt att vara med dom. Blev hämtad av pappa hos Vendela vid halv två.

Idag har jag inte mycket planerat men ska i allafall fika med Sabrina vid tre, mys! Mycket fika nu haha. Hoppas ni får en bra lördag puss


Aldrig utan dig


Dagens träning

Tre olika rumpövningar 20x2
99 grader mot en vägg 1:45 min
Plankan 1 min
Rygglyft 10
Armar maskin 20 kg 20


Bra start!

Vaknade vid nio tiden imorse och tog det riktigt lugnt framför gossip girl. Myse! Sen bestämde jag mig för att göra min absoluta favorit frukost, amerikanska pannkakor. Mums! Efter det klädde jag på mig och gick ut på en PW med lucky. Var riktigt skönt men väldigt kallt. Hade för lite kläder på mig. Nu ska jag köra ett lite enklare styrkepass här hemma! Sedan blir det dusch och träffa Bella. Kan berätta vad jag tränade sen. Kram


För jag har fått sportlov!

Idag gick jag i skolan från 10:25-16:00 sista lektion var sam prov och det kändes helt okej. Man kan endast få E så det hoppas jag att jag får annars hoppar jag av skolan.

Efter skolan åkte jag hem till min älskling som är sjuk. Åt middag där (vilket jag nästan alltid gör) sen vid sex tog jag bussen hem och åkte till träningen dirr. Träningen gick helt okej! Måste ladda upp inför söndagens match. Tagg tagg! Just nu sitter jag i köket och väntar på att Frida är klar i duschen. Tanken av att jag kan få sova ut lite imorgon är galet härlig. Hela morgon dagen är fullspäckad, vad jag ska göra får ni veta då. Natti


Onsdag

Dagen har varit väldigt bra! Hade bara en lektion. Idrotten vart inställd och det är ingenting jag gråter över. Något som däremot är lite sjukt är att jag aldrig kommer ha engelska eller idrott igen förns efter sommarlovet. Hur skönt?

Efter skolan var jag med min älskling och det var jag ända fram till kvart över sex. Mysigaste! Nu ska jag plugga matte och sam.. Skjut mig. Får tänka positivt, imorgon är sista dagen sen får jag lov. JAAA


Bad day

Usch usch usch vilken mindre bra dag detta var. Skönt att den är slut strax.
Har varit trött, osocial och grinig som bara den särskilt mot eftermiddagen. Hoppas morgon dagen ser bättre ut! Har bara två lektioner, engelska och idrott. Skönt! Ska vara med min älskling efter skolan sen plugga plugga plugga. Nu vet ni! Hoppas er dag varit betydligt mycket bättre än min. Kram


Godmorgon till musik


After workout

Kom precis hem från innebandyträningen. Det gick bra men är ännu inte nöjd med min insats. Kunde bättre. Nu äter jag i allafall mango och det var himla gott. Eftersom jag sitter och mumsar på en frukt tänkte jag lägga ut lite fruktiga bilder från we❤it


Happines

Min dag har varit så bra, happy happy happy. Mitt engelska tal framför klassen gick hur bra som helst. Jag är nöjd med vissa resultat på spanska kursprovet. Sen är det en annan sak som glädjer mig väldigt mycket. Sen har jag min underbara familj och släkt, fina vänner och en perfekt pojkvän. Åh vad jag har det bra! Ville bara säga det.
Nu ska jag träna! Kramis


Kyss mig

Kollar på bio i skolan. Kyss mig!


En lite bättre morgon

Godmorgon! Fick ett sms av schoolsoft att min lektion var inställd. Skönt.. Dock hade jag redan satt mig på bussen mot skolan. Men nu ligger jag i allafall i sängen framför gossip girl. Mysigt! Börjar 10:25


Avslutar veckan på följande sätt

+ plugg


Sunday

Hade en jättebra lördags kväll med Vendela och Venus. Vi tjockade med massa onyttigt och bara snacka och skratta. Tidigare på dagen drog jag till Friskis och Svettis och gymmade med Venus. Körde inte så jättehårt men lite brändes och byggdes tror jag.

Idag söndag spelade jag innebandy match och gjorde en utav mina bättre kanske till och med den bästa matchen denna säsong. Supernöjd! Blev en hattrick och en oavgjord match vilket är sjukt bra för att vara i djserien.
Träffade Mattias lite snabbt efter matchen, duschade där sen myste vi bara! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Hungrig tjej
This made me happy


Feb. 17, 2013

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont. Fortsätt som ett höstlov i vårens första flod. Som ett hjärta som vägrar sluta slå.


Godmorgon lördag

Idag kommer bli en bra dag!
Lycka lycka lycka


Fredagsmiddag


Hello friday

Finally! Hade bara en lektion idag så det var skönt men myste lite med Bella och melki i centrum. Tänkte köpa en skinjacka men det visade sig att det var slut på kontot (shit vad pin)
Nu ligger jag i sängen och myser med Håkan hellström bästa. Ska strax börja fixa i ordning i rummet sen ska jag kolla på gossip girl som var evigheter sen. Ser fram emot det minsann.
Kvällen spenderas med min pojkvän! Puss och kram


Favoriten


Världens bästa!


Valentines day & fyra månader

Vaknade på världens bästa sätt!
Åh vad jag älskar dig!! Kommer aldrig få nog av våran kärlek. Vi är bäst! Ingen kan älska som vi. Mattias ❤


Idag är jag som lyckligast

Har haft en toppen dag bortsett från en grej men annars har allt varit perfekt. Började dagen med en vandring. Vi hade friluftsdag i skolan och då gick vi i två timmar. Sen blev det korvgrillning!
Följde med älskling och mina favorit grabbar till Sollentuna C för att luncha. Mysigt!

Fick med mig min pojkvän hem och så låg vi bara i sängen och myste och prata. Bästa bästa du!
Vid fem åkte jag och Frida till Täby C och shoppade lite grejer hihi sen vid åtta då det stängde reste vi hem. Men tyvärr var nyckeln inte i jackficken så vi fick fortsätta med vårat lilla äventyr till mormor. Där stannade vi i en timme och sen åkte vi hem och kom in. Skönt!

Är väldigt trött så nu ska jag släcka lampan. Längtar till imorgon ❤
Pusspuss


Bra avslut på denna dag


Egen träning - check

Körde ett bra rumppass idag som bestod av fyra olika övningar. Om det sved!! Nu känner jag mig nöjd.
Är på väg till innebandy träningen nu, känner tyvärr inget sug för det men men. Kriga, kämpa, håll ut!


Aloe Vera drycken

Hejhej! Kom hem för en stund sen. Har varit i skolan och haft ett prov. Fick en semla av min lärare supersöt hihi. Blev godkänd på provet även fast jag inte pluggat. ALDRIG MER OMPROV. Oacceptabelt!

På vägen hem från skolan stannade jag på Ica och köpte med mig lite grejer till på torsdag. Ser fram emot alla ❤ dag hihi! Nu ska jag äta middag puss


Tisdag

Hej! Börjar sent idag pga att vissa skriver np i matte. Skönt! Första lektionen är muntlig komplitering för mig. Fick ju F på mitt naknak prov. Hoppas det går bra! Har dock inte pluggat något men men jag kör på magkänslan. Hoppas ni får en bra dag!
+ mjukisdress idag!


Pengar knas

Det finns så mycket man vill göra men så lite man kan göra om man lever på ett studiebidrag.. Alla fina kläder man vill ha, skor, väskor. Alla fika stunder man vill ta med sina fina tjejkompisar. Det kostar och dom som lever på studiebidraget har en hel del pengar knas. Önska jag kunde ladda ner kläder lagligt lika så skor och väskor. Då hade allt varit lika lättare..
Xoxo en ledsen tjej


Monday

Hej! Upptäckte under dagen idag att jag har en hur chill vecka som helst framför mig. Åh happy happy! Idag var den ända jobbiga dagen. Imorgon börjar jag 12:30 och slutar 14:00. Onsdag friluftsdag då jag endast ska promenera. Torsdag alla hjärtans dag.. Fredag en lektion på morgon sen två efter lunch vilket innebär att jag har över 3 timmars hål. Underbart skönt! ✨

Idag var jag hemma från skolan 18:00 och då mådde jag skit hade läskigt ont i magen min. Men det försvann senare mot kvällen då min pojkvän kom förbi i någon timme. Love love love!
Nu ska jag duscha och sedan plugga. Hare bra!


Kämpa på!


Hello sunday

Vaknade strax innan tio tillsammans med Sabrina (hon sov över) vi gick upp direkt och gjorde frukost sen åkte hon direkt. Nu har jag varit ensam i lite mer en än timme.

Har ägnat min tid åt att skriva. Skriva är något jag älskar att göra. Så himla roligt, något som mer är roligt är att planer. Jag gillar att ha koll på vad som ska ske framöver så nu har jag planerat några veckor framför mig vad som kommer hända.
Nu ska jag börja fixa mig och plocka bort lite tvätt. Efter det blir det ett litet rumppass och sedan plugg plugg plugg. Har massor att göra. Var även tänkt att familjen skulle åka till farmor och farfar men stackars farfar har blivit sjuk så det blir inte av. Krya på dig farfar <3
Ni får ha det så bra så hörs vi.
+ min dagbok, vi kommer jättebra överens hihi!


My favorite place on earth


Nöjd!

Har klippt 1 dm på längden och klippt upp håret en aning. Jag har även gjort blonda slingor. Så himla nöjd! Bästa Natalie.


Väntar @ frisören


Godmorgon lördag

Har varit vaken sen tjugo över åtta. Legat och degat i en timme, supermys! Hade varit ännu mysigare om min kille var med.. Hur som helst idag är det lördag och dagen är fullbokad av händelser. Klockan 11:00 sitter jag hos frisören och klipper och slingar mitt hår spännande. Efter det vill jag hinna shoppa lite naturgodis till ikväll. Sen måste jag hinna med att plugga. #Hardlife. Kvällens planer är att spela en dj match och träffa Sabrina. Var evigheter sen så det kommer bli bäst. Vi ska se filmen lol och uppdatera varandra om allt vi missat! Längtar. Nu ska jag gå upp och äta frukost, puss.


Snipp snapp slut så var fredagen slut

Fyndig rubrik! Hur som helst.. Hej med er. Jag mår bara bra och de hoppas jag att ni också mår. Idag var det fredag och jag gick i skolan sen 08:20 - 16:00 hade en rolig dag om jag ska vara ärlig. Efter skolan träffade jag mitt hjärta. Vi myste hos mig en stund. Vet inte vad klockan var när han drog vidare men då började jag i allafall små städa lite och sen satte jag mig vid skrivbordet och pluggade idrott. Blev klar med uppgiften så det är najs som fan. Nu återstår bara några saker kvar to do. Nu ska jag i allafall släcka lampan och sova natti!


Its too cold outside for Angels to fly


After workout

Har tränat innebandy precis och trots antal spelare var träningen hyfsat bra. Gick rätt bra för mig också så det är skönt. Tidigare idag var jag i skolan och efter besökte jag min älskling för att be om ursäkt.

Nu ska jag träna rumpan min och SEB duscha! Efter det har jag lite och göra med.. Fyy. Imorgon är det fredag puss


A$$ A$$ A$$

Hej! Tränade rumpan ikväll, ordentligt slarvade lite igår och gjorde övningarna så snabbt och endast en gång. Övningarna jag gjorde var sjukt jobbiga idag, det sved i mina skinkor. Ligger och kollar på matchen, har pluggat lite spanska glosor men är alldeles för trött just nu. Får plugga imorgon innan provet. Nu ska jag borsta tänderna sen sova godnatt.


Onsdag!

Hej! Idag var det en lugn skoldag, första lektionen hade jag ingen lärare och andra idrott och sist spanska sen åkte jag direkt hem. Sen vid halv tre träffade jag älskling och han följde med mig till tandläkaren, snäll! Hade inga hål utan borstade mina tänder jättebra. Så det var kul att höra :) duktig tjej! Efter det åkte vi hem till älskii och där pluggade vi, myste och åt. Nu är jag hemma och ska fortsätta plugga spanska hela kvällen slutkursprov imorgon och på fredag. Hur ska detta gå? Innan jag pluggar ska jag träna rumpan ordentligt och efter det dusch. Klockan halv nio ska jag kolla på Argentina-Sverige i hopp om att se älskling. Puss
+ bjuder på en mindre vacker bild på mig. #fulatider#justnu


Tisdag

Hej! Träningen igår gick inte alls särskilt bra och tråkigt var det. Avslutade måndagen med att prata med älsklingen till efter tolv så denna morgon (tisdag) fick jag stressa och de gillar jag inte. Är på dåligt humör också men jag hoppas det går över under dagen. Slutar 14:00 idag men ska stanna kvar till skolan på mattestöd så kommer sluta 15:00 vilket betyder att jag är hemma 16:00 och då blir det full fokus på spanska och naturkunskap hela jävla dagen. Dö vad trist men måste få bra betyg och då måste man kämpa! Kram


Monday, I hate you

Har haft en bra första dag på veckan är bara väldigt stressad över allt plugg. Kommer behöva hoppa över innebandy träningen imorgon och bara plugga plugga plugga! (Hej geek)
Kom hem från skolan vid fem och då stod maten på bordet så jag åt. Mums, fiskpinnar och potatis sen spenat. Godaste! Gjorde precis lite spanska och nu ska jag förbereda lite saker inför morgondagen. Sen blir det att träna rumpan och sedan åka på innebandyträning. Känner på mig att vi har ett helvetes pass framför oss för matchen i söndags ska vi inte vara nöjda med. Aj aj aj men måste kila nu! Kram


Godnatt

Vecka.6
Måndag: plugg 08:20-16:00, plugga, träna rumpa, innebandy träning
Tisdag: plugg 08:20-14:00, mattestöd 14:00-15:00, plugga, träna rumpan, innebandy träning
Onsdag: Plugg 08:20-12:35, vara med älskling, tandläkaren 14:40 träna rumpa/PW
Torsdag: Plugg 08:20-16:00, plugga, träna rumpan, innebandyträning
Fredag: Plugg 08:20-16:00 farfar fyller 73 år <3
Lördag: träna själv, städa rummet, plugga, match, träffa bästavän
Söndag: plugga, fira farfar
+ renbäddad säng


Sunday

Hej!
Igår åkte jag och min älskling in till stan och tanken var att vi skulle shoppa men alla affärer stängde när vi kom dit. *pin* så vi gick på bio och såg skräckisen Texas chainsaw 3D den var väldigt läskig hihi. Satt och mosa min pojkväns arm och han mosa mitt lår, hihi! Efter bion gick vi och käkade på ett ställe där jag alltid åt med min familj när jag var lite mindre och de hade verkligen blivit dåligt. Så vi slängde några sedlar i sjön. Älsklingen följde med mig hem efter så låg vi och myste i någon timme sen åkte han hem!

Idag söndag: vaknade tidigt utav mig själv, inte vanligt alls! Klockan kvart i elva hade jag samling och kvart i tolv började matchen. Min fina satt på läktaren! Gick helt ok för mig, en balja i allafall. Lagets insats hmm vi kan så jävla mycket bättre. Vi lär bli straffade med massa fys imorgon, FYY. Har precis pluggat lite och nu när mamma kommer hem ska vi bädda rent min säng mys!! Innan de ska jag kolla banken. Vi hörs puss
+tänker på dig Morfis ❤❤


Workout

Hejhej! Vaknade klockan nio imorse och låg kvar i sängen en halvtimme sen gick jag upp och åt frukost. Efter frukosten satte jag på mig träningskläder och gick ut och sprang 5 km. Måste få tillbaka konditionen efter veckorna då jag varit sjuk. Gick helt okej att springa men vart trött snabbt och fick ont i bröstet men jag gav mig inte och sprang vidare.
Efter det tränad jag rumpan lite. Najs! Nu är jag nyduschad och påklädd. Precis ätit en tomat & mozzarella tallrik, mums. Sitter nu och väntar på att åka upp till mormor för att fira morfar lite även fast han inte finns.
Senare ikväll ska jag till Stockholm stad med min älskling!


Morfar ❤

Grattis på födelsedagen världens finaste morfar. Idag skulle du fyllt 74 år och om det inte vore för den där jävla cancern skulle du funnits kvar hos oss och du hade ätit tårta med oss idag. Har fortfarande inte förstått att jag aldrig mer kommer kunna prata med dig eller titta in i dina fina ögon.. Om jag fick en önskan så skulle jag önska att du kom tillbaka med en frisk och stark kropp. Jag älskar dig!


Farväl morfar ❤

Igår 14:25 somnade min morfar in efter att ha krigat i tre år med sin allvarliga cancer i levern. Blev hämtad från skolan och åkte direkt till morfar och sa farväl. Aldrig varit med om något så jobbigt.

Nu lever du i mitt hjärta och jag vet att du alltid kommer följa mina steg och val jag tar och gör. Du var en sån god människa som alltid ställde upp för allt och alla. Jag älskar dig min fina hjälte, krigare och morfar. Jag glömmer dig aldrig! Pussar och kramar


RSS 2.0