Skön känsla efter bra träningspass

Har tränat riktigt bra idag så är jävligt nöjd och glad över min egna insats. Körde först tre olika rumpövningar:
1:a övning körde jag 20x2
2:a övningen körde jag 22x2
3:e övningen körde jag 20
Det riktigt sved i mina skinkor, men det är ju så det ska va. Vill verkligen kunna se resultat! Skulle vara superkul.

Klockan kvart i åtta hade jag innebandy träning och istället för att springa ute körde jag uppvärmning inne. Hoppade hopprep ett bra tag och sen körde jag styrka med fokus på mage. Efter det körde jag ett 1,5 träningspass på plan. Och idag för första gången kändes det jävligt bra. Åh blir så glad när det går bra på innebandyträningarna och när man får beröm av tränarna känns det ännu bättre. Nu kommer jag sova gott!
Natti.


Tisdag

Har haft en ganska trist dag idag. Mitt humör har gått från bra till dåligt hela tiden och när det är så, ja då är det inge vidare. Fick också med mig rätt mycket plugg och det ogillar vi väldigt mycket. Men jag har bestämt mig för att kämpa det här sista dagarna som är kvar. Har lite tester osv men det ska jag nog klara av. Kämpa kämpa kämpa!! Pluggade precis 1 timmes matte så känner mig väldigt nöjd. Gjorde mer än planerat, applåder till mig (klapp klapp)
Nu ska jag gå upp på rummet och fixa lite och sätta på mig mjukisar. Sen blir det middag, korvstroganoff med ris! Mumsigt :) hoppas ni haft en bra dag kramis.


Veckans träning

Måndag: -----
Tisdag: rumpa, innebandy
Onsdag: rumpa, PW
Torsdag: rumpa, innebandy
Fredag: ledigt
Lördag: PW, mage/rygg/armar
Söndag: innebandymatch


Vilken helg

Ni anar inte vilken underbar helg jag har haft! Bäst bäst bäst. I söndags spelade jag min första innebandy match på evigheter och känslan att kliva ut på plan var helt otrolig. Dock gick det som de gick för mig men det är förståeligt . Ett mål i allafall, vi vann dessutom med 7-3 kanske det blev? Minns inte höhö. Nu är det bara lägga fokus på nästa match som är mot Sundbyberg go girls! Efter min match åkte jag till min älskling och åt lunch och myste. Där ifrån åkte jag direkt till kista för att träffa mina änglar Vendela och Venus! Vi åt middag och sen kollade vi på filmen EGO den var helt okej-bra. Handlingen var ganska uppenbar! Men snygg var huvudpersonen.
Efter bion åkte vi hem till Venus där vi tre skulle sova. Vi snackade bara en massa och åt en jättegod efterrätt.

Idag måndag
Vaknade jag upp hos Venus och vi gjorde amerikanska pannkakor till frukost. Mums! Efter det fixade ja och Vendela oss för att ta buss tåg hem! Eller jag åkte aldrig hem, åkte och träffade min pojkvän hos honom. Vi hade supermysigt. Planerade lite inför alla hjärtans dag vilket jag tror kommer bli bra. Längtar lite! Sen åt vi middag, frukter och ännu ett till mål. Riktiga fetknoppar men så äre.
Har precis kommit ut från en välbehövlig dusch och nu ska jag förbereda


Be strong and you will fix this

Hej! Träffade min mormor och morfar vid fyra tiden och var där till sju. Var helt underbart att se dom. Speciellt morfar, min krigare.

Kom hem med en portion sushi. Varit sugen på det i flera dagar så äntligen fick jag det. Till efterrätt blev det friterad banan och glass. En utav de godare efterrätterna! Kvällen spenderades inte åt att städa utan jag satt vid datorn och spela Sims. Det är typ världens bästa spel för du glömmer den verkliga världen och lever bara tillsammans med dina Simsgubbar och tro mig det är underbart när du mår dåligt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en tjejtidning sen sova! Ska städa rummet och spela match imorgon. Har en rolig kväll att se fram emot som jag längtar lite till <3


Öppethus

Hej! Idag så gick jag i skolan eftersom Rudbeck hade öppethus. Hade endast en halv timmes lektion men gick även på en utav melkis lektioner också.

Efter skolan åkte jag till Sollentuna C med några tjejer. Vi satt och luncha/fika på wayens i någon timme. Kom i allafall precis hem och nu sitter jag och väntar på att Frida ska hämta upp mig så ska vi besöka mormor och morfar! Vad som händer senare har jag ingen aning om.. Har ett rum som behövs städas så det ska jag unna mig själv med. Hoppas ni haft en bra dag och får en lika bra kväll. Kramis.


Dåliga tider

Hej! Både torsdag och fredag har varit två skitdagar. Har det lite tufft just nu och det tar på ens humör och beteende som fan. Dem enda man vill vara med är sin familj och släkt! Vi tar hand om varandra så klarar vi denna motgång, de vet jag.

Nu ska jag sova eftersom jag har skola imorgon.. Eller vet ej om man kan kalla det för skola eftersom jag har turen och bara har en halv timmes lektion sen slutar jag. Skönt! Ska stanna i Sollentuna C innan jag åker hem och tröstshoppa ett linne jag kollat in ett tag. Fick en underbar semesterersättning från då jag sommarjobba. Välbehövligt ska ni veta. Imorgon har jag en fullt planerad dag så sömn skulle behövas. Släcker lampan nu. Kram


Styrketräning

Avslutade kvällen på ett bra sätt! Gjorde två riktigt jobbiga rumpövningar. Det sved riktigt ordentligt om skinkorna ska ni veta. Nu kan jag somna nöjd! Imorgon kör vi samma övningar + innebandyträning. Ska vara med på flickor 03-04 träning imorgon.. Fråga mig inte varför.. Tycker det är jättetöntigt men men :) blir ingen uppdatering förns efter 22:00 skulle jag tro. Puss och godnatt!


Jag måste samla mod!

Hej! Nu är snart onsdagen slut, favorit veckodagen. Varför det är det ska jag berätta för er om två veckor. Spännande va? ;)
Hur mår jag då? Jag mår sådär. Ibland är det bra och ibland är det dåligt. Och ni kommer förstå mig snart varför det är på det viset.

Vad har jag gjort idag då? Fick en underbar sovmorgon till 10:25 då första lektionen var. Sov jättelänge eftersom jag fick skjuts till skolan. Första lektionen var idrott och det var lacross. Så himla roligt!! Vi ska köra det på fredag igen, Wei. Sen hade jag bara spanska och sen skulle jag egentligen slutat om det inte vore för att jag hade np på resurstiden. Vågar inte säga hur det gick.. Ämnet var engelska och de är svårt. Men håller tummarna som bara den för ett bättre betyg än E.

Efter skolan hände inte särskilt mycket. Älskling kom över för jag bad honom göra det. Behövde lite tröst! Tack för det . Sen tog vi en pw ner till sats (han skulle gymma) så gick jag hem sen i rask takt. Kvällen har jag spenderat och plugg och nu börjar jag strax bli klar och då ska jag skynda mig till sängen och sova. Hoppas ni haft en bra onsdag! Puss och kram


Godnatt

Somnar med denna underbara låt i öronen. Imorgon har jag sovmorgon och får skjuts till skolan, underbart. Har även mitt första nationella prov i ettan och ja jag är nervös för ämnet är engelska och jag är usel på det. Wish me luck


22/1-13

Hejsan! Idag har varit en bra dag. Skolan har flutit på bra och min arbetsinsats har varit kanoners. Vi ska ju alldeles strax välja kurser och jag har verkligen noll koll på vad allt detta innebär. Känns som om en tid hos syon skulle behövas!

Slutade skolan klockan två men stannade som vanligt kvar och gick på mattestödet i en timme. Så var hemma vid fyra! Välkomnades med en donkenmeny så det var rätt najs. Onyttigt men jävligt gott! Nu sitter jag i köket och väntar på att älskling ska komma. Han ska hjälpa mig med matten men vi ska också mysa givetvis.

Vi hörs ikväll!


100 dagar tillsammans


Min måndag

Kan faktiskt inte säga att denna måndag varit trist precis som den alltid annars är. Det har dels med isvaken och göra men också för att min sista lektion blev inställd så jag slutade 15 istället för 16. Så mamma kom och hämta mig så skjutsa hon mig till älsklingen som var hemma idag pga han hade ont. Vi myste och umgicks med hans familj. Sen gick vi även till sanda och köpte en varsin kycklingsallad. Smarrigt! Tack igen älskling.

Avslutad dagen med ett tufft träningspass. Har ingen kondition kvar och bollhanteringen är inte den bästa. Surt att det är så.. Nu har jag precis ätit wok som min kära mor gjort mums. Nu ska jag skynda mig till duschen! Godnatt


Isvak

Hoppade ju isvak imorse och det var bland det roligaste jag gjort. Och nej det var inte kallt eftersom jag hade ca 6 lager med kläder på mig kom vattnet knappt in på kroppen. Så det är jag jävligt tacksam för! Bjuder på lite bilder som jag printscreenat från videon då vi hoppar!


Bra avslut på veckan

Mitt i allt plugg hör älsklingen av sig och säger att jag ska komma så jag kasar iväg böckerna och flyger till honom. Typ. Stackarn har gjort illa handleden så måste ta hand om min prins extra mycket dom kommande veckorna. Idag gjorde jag en smörgås till honom. Det gilla han! Var så underbart att få vara med honom och äntligen kunna pussa på honom. Fick ju inte det förra gången.. Älskar dig!

Imorgon ska jag göra en jätteläskig sak med skolan.. Nämligen hoppa isvak och jag är så himla rädd. Har packat med mig helt stört mycket kläder att hoppa i så nu är jag osäker på om jag kommer lyckas ta mig upp.. Det värsta är att det är första lektionen också 08:20 usch. Jag mår dåligt. Tror jag tar och sover på detta! Godnatt


Pluggar!

Hola! Har faktiskt skött plugget hyfsat bra.. Gjorde klart min försenade idrottsinlämning och sedan analys. Tog lite mer än en timme så tyckte jag förtjänade en paus. Så passade på att äta lunch och kolla på gossip girl. Sen nu har jag pluggat spanska hur länge som helst. Håller på med glosor, och går faktiskt jävligt bra! Ska bara lära in mig texten och me gustan, osv. Sen tror jag att det mesta sitter i huvudet inför provet. Om jag ens får göra det.. Jag var ju sjuk när det skulle va. Nu ska jag fortsätta plugga! Kram


Bra start på dagen

Godmorgon! Vaknade tjugo över nio imorse men låg kvar i sängen i en timme. Planerade veckan som kommer, ser väldigt bra ut! Sitter i allafall just nu och äter en helt underbar frukost. Mums! Hoppas ni får en bra söndag
+ bär och banan smothiee, fruktigt te, macka med parmaskinka och kaviar.


Underbara dag!

Nu var hela lördagen avslutat och vi är redan en halvtimme inne på söndagen. Min dag har i allafall varit helt underbart bra. Lunchade med Sabrina och Elin på bullens för första gången. Var riktigt mysigt! Har verkligen underskattat de fiket.. Dit ska jag lugnt gå igen.

Vid halv fem åkte jag och mamma för att hämta upp Frida så åkte vi till Vallentuna där vi hade match. (Jag spela inte utan jag tittade) gissa om det var jobbigt. Är så spelsugen så jag tror jag dör. Dock förlorade vi så det var surt. Säsongens första och sista förlust!
När matchen var slut kom vi hem till en mysig middag som pappa och Fredrik lagat. Blev en väldigt känslosam middag som innehöll både skratt och tårar. Bästa familj!
Under tiden vi satt vid middagsbordet fick jag ett överraskande samtal från älskling! Blev jätteglad, inte hört hans röst sen i torsdags. Saknar honom, så jobbigt att veta att han är så långt bort från mig. Buhuhu! Och vi ska inte ses förns om en vecka. Jag tror jag smäller av.. Tur att vi går i samma skola ändå!

Nu ska jag gå upp och lägga mig och imorgon hörni då lovar jag att plugga! Annars får ni straffa mig hur hårt ni vill.
Kram och godnatt!


Godmorgon lördag

Gick upp hyfsat tidigt idag de vill säga vid halv tio. Gick ner åt en god frukost som innehöll yoghurt ned frukt i, en macka med parma skinka och sedan ett glad juice till de och ett glas chai havredryck som jag blev besviken på. Inte alls god. Var jättesmaklös.. Men den kanske smakar bättre kall vi får se.

Idag ser dagen väldigt trist ut har massa plugg att ta itu med så det ska jag göra. Får se om jag lunchar med tjejerna. Alla har ju gått och blivit sjuka och den ena är värre än den andra så vi får se om det blir av eller ej. Hoppas det blir av! Vill träffa mina tjejer..

Nu ska jag springa och fixa mig men innan jag gör de ska jag hjälpa mamma med en sak. Vi hörs senare kram


Hemma kväll

Har myst hemma hela dagen/kvällen. Middagen åt vi tillsammans med älskade mormor.. Jag beundrar din starkhet <3 sen åkte jag och storhandla med mamma alltid lika kul för jag frågar om så många grejer "mamma kan jag få en sånär"
Vi kom hem i lagom tid till gladiatorerna så jag satt och myste med naturgodis, ostbågar och läsk. Åt även en grapefrukt. Gott!

Har precis avslutat ett långt och djupt samtal med bästavän. Alltid lika skönt! Love you bestie! Förhoppningsvis så ses vi imorgon. Var trots allt över en vecka sen.
Nu ska jag kila iväg till badrummet och göra mig redo för läggdags. Ska upp i tid imorgon så jag hinner plugga innan vi tjejer lunchar. Puss och godnatt


Fina Januari


Godmorgon fredag

Har precis ätit en helt underbart god frukost, är helt proppmätt nu. Mums! Har varit jättebra för mig att vara hemma för har tagit hand om min kost väldigt bra. Vet dock inte om amerikanska pannkakor är så bra men men.. Hur som helst ska jag nu kila upp en våning och fixa mig sen ska jag gå en lång promenad i detta underbara väder. Solen lyser jättestarkt in genom fönstret och det hettar lite faktiskt. Är det våren som är på intåg eller bara en perfekt vinterdag? Kram på er


Bra torsdag!

Dagen har gått åt till att gå ut med min hund. Var ute och gick i en timme. Vi gick 5 km. Mycket bra! Imorgon ska jag gå ut och gå igen men inte lika långt.

Vid två tiden kom min älskling över. Vi myste (utan att pussas) det var riktigt tråkigt och väldigt svårt att inte pussa på underbaringen! Blev en hel del skratt. Tyvärr försvann han rätt tidigt och nu kommer vi inte ses på hela helgen. Kommer sakna honom..

Till middag blev det goda våfflor och tomatsoppa. Stämningen vid matbordet var helt stört flummig. Jag älskar min familj! Kommer få träningsvärk i magen efter allt skatta både från dom men också från Mattias. Bästa ni!

Har degat på rummet hur länge som helst och tror jag ska hoppa i duschen sen lägga mig i sängen och kolla på film. Imorgon MÅSTE jag plugga. Hela helgen också! Skärpning nu sofie. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har. Kram!


Godmorgon

Det gick inte så bra att gå upp den tiden som jag planerade, gick upp en timme senare atans då men men sitter just nu i köket och har precis ätit klart min frukost eller nästan. Har en liten bit kvar på mackan och en tablett att svälja.

Efter det är klart blir det att fixa sig i ett snabbt tempo sen gå ut med lucky på en långpromenad. Det kan både han och jag behöva. Senare kommer även melki över. Saknat honom! Puss kram


@ badkaret

Tar ett varmt badkar och låter tankarna flöda. Världens bästa ställe att tänka på. Lyssnar även på Håkan hellström - favoriten just nu. Efter det här ska jag plugga spanska, duktig tjej! Ska sova hyfsat tidigt ikväll. Men innan läggdags blir det gossip girl. Imorgon blir en plan full dag. Rudbeck är ledig imorgon men det påverkar inte mig något som är sjuk. Eller ja mår betydligt mycket bättre. Hoppas ni mår bra! Kram
+kolla hur mysigt jag har det..


Uttråkad

Det är så stört jobbigt att vara sjuk för du måste hela tiden hitta på saker så att du underhåller dig själv och just nu har jag ingenting att göra. Jag kan öppna alla mina skolböcker men det känner jag verkligen inte för. Vill ta ett varmt bad men tror jag skjuter upp de till ikväll. Likadant gör jag med läxorna. Nu ska jag titta på gossip girl, fungerade inte igår så jag hoppas det gör de idag.

Imorgon tror jag att jag ska baka bröd till frukost. Kan ju vara gott :) känner mig som en hemmafru haha.


Still sick

Hejhej! Är fortfarande sjuk men medicinen har redan hjälpt, halsontet har minskat så det är väldigt skönt. Ställde klockan på halv tio imorse så var uppe i hyfsat god tid. Började dagen med att göra amerikanska pannkakor till frukost. Åt precis upp och det var helt underbart gott. Blev dock mätt direkt! Så blir att göra klart dom sista och sedan lägga undan dom till senare. Kram på er


Godnatt

Hejhej! Spenderade dagen åt att slappa i soffan framför gossip girl och sedan i badkaret. Varit en väldigt seg dag. Imorgon ska jag försöka göra lite nytta istället för att bara glo på gossip girl.

Nu innan jag går och lägger mig ska jag sätta upp lite mål och träningsschema till mig själv. Vill ha en perfekt vältränad kropp till sommaren och en jävligt bra kondition. Är så taggad! Bli frisk sofie bli frisk.


Halsfluss


@ doktorn

Så har man gått och blivit sjuk igen. Väntar just nu på provresultat.. Suttit här sjukt länge och har varit här hos doktorn i snart timme. Hjälp mig!


Tre månader


Vecka 3

Måndag: 3 månader, skola till 17:00, innebandy träning
Tisdag: extra matte efter skolan mellan 14:00-15:00, innebandy träning
Onsdag: extra matte, pluggdag, träna själv
Torsdag: z-dag, träna själv, vara med kompisar, innebandy träning
Fredag: träffa kompisar
Lördag: plugga, innebandy match
Söndag: plugga

Tuff vecka framför mig med en massa plugg och träning. Men träningen ser jag fram emot är dock lite rädd att jag går ut för hårt redan nu i början.. Men det lär märkas. Som ni ser har jag och min pojkvän tre månader imorgon. Det går så fort, dessa månader har varit jäkligt bra! Nu ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon. Kram


Sunday

Hej! Då har vi redan gått våran första vecka sen lovet. Trots ett nytt år slutar inte tiden gå så fort som den alltid gjort. Idag söndag har varit en riktig deg dag. Umgicks med min pojkvän, vi bara myste och åt haha (Vi äter alltid) han åkte hem runt sex och då åt jag middag men var inte hungrig alls.. Efter det kollade jag på gladiatorerna. Barndomsprogramet som är lika roligt nu som då.

Nu ska jag försöka räkna lite matte sedan tar jag en dusch. Ska sova tidigt ikväll för jag är väldigt trött.. Hoppas ni haft en bra dag och vecka puss puss!


Skriver om min fredag

Hejhej!
Igår (fredag) hade jag endast en lektion i skolan som jag verkligen ångrade att jag gick på.. Men men fick reda på att min engelska var inställd när jag kom till skolan. Eftersom jag började så pass sent han jag spendera några timmar åt shopping med min syster. Fick med mig en fin tröja hem. Visar er senare!

Kvällen spenderades i häggvik på min underbara pojkvän och Jonas fest. Var lite struligt i början pga att polisen var där osv osv.. Men sen löste det sig och jag hade en sjukt lyckad kväll. Roligaste lokalfesten jag varit på! Var hemma vid två tiden och då däckad jag dirr. Sov dock väldigt väldigt dåligt!

Idag (lördag) ställde jag klockan så jag var hos mormor och morfars nya lägenhet vid elva tiden så hjälpte jag till med att inreda och göra det hemtrevligt där. Vi var klara vid sex tiden. Och kvällen spenderar jag med min pojkvän. Vi har precis ätit donken och nu ska vi kolla på film. Puss


L Y C K A


Torsdag

Hej! Idag är det torsdag vilket innebär att det bara är en dag kvar till helg. Lycka! Har planer för hela helgen så det är jävligt najs. Ser fram emot allt utom plugget.

Min skoldag har varit helt meningslös.. Började 08:20 och hade mina två första lektioner. Spanskan blev inställd men det visste jag att den skulle bli och sen hade jag mitt långa hål sen lunch fram till tre.. Och tror ni inte att den lektionen mellan 15:00 - 16:00 också är inställd. Läraren dyker aldrig upp?? Förjävligt så har endast haft två lektioner men kom ändå hem vid fyra tiden. Arg arg arg.


Onsdag

Hejhej! Idag har varit en bra dag förutom att jag var lite trött imorse, tog så lång tid för mig att ta mig upp ur sängen. Så idag ska jag ta vara på chansen jag har att sova i tid så ska göra det.

Efter skolan stannade jag kvar och gick på mattestugan och tro mig jag börjar förstå! Måste få E på provet.. Slut med F. Har inte gjort något speciellt annars tänkte därför göra lite nytta nu och plugga naturkunskap, 2 timmars lektionen är imorgon och snart är det helg! Glad tjej ❤ hoppas ni mår bra.
Bjuder på en bild på min fina pojkvän!


The absolutely true diary of a part-time indian - UTLÄST

E G O .


Skolan är igång

Hejhej! Glömde totalt bort att uppdatera igår då det var första skoldagen sen efter lovet. Tänkte därför uppdatera nu på vägen hem från skolan, har dock endast 6 % batteri men vad gör man inte för er mina miljoners läsare.

Dessa två första skoldagar har i allafall varit helt okej. Väldigt trött men annars var det okej! Har redan åkt på massa läxor men det är lugnt jag ska ta itu med allt nu när jag ändå inte kan träna. Nu har jag inte så mycket mer att säga er.. Puss och kram
(Skulle uppdateras 15:41)


Sunday

Hej! Denna sega sist dag på jullovet har spenderats tillsammans med min pojkvän. Ett bra sätt att spendera lovet på tycker jag. Bäddade precis rent i min
Säng så hoppas det hjälper en att somna tidigt ikväll.. Vi får se tror tyvärr inte det. Nu väntar en varm dusch på mig sen ska jag börda gossip girl och läsa ur min engelska bok. Tagga skola imorgon eller nej vill inte hatar det faktiskt wäää! Kram kram


Sega dagar

Allt jag skrev försvann, atans!
Är på ett lite segt humör just nu, fortfarande sjuk men har blivit betydligt mycket bättre än vad jag varit är förhoppningsvis frisk från allt på måndag då skolan börjar.

Har inte gjort så mycket idag eftersom jag varit sjuk men men.. Ska i allafall kolla ett avsnitt av gp nu sen läsa sedan sova. Måste ställa om dygnet lite ;)
Godnatt på er!
Här får ni en bild på en mindre sofie då det inte fanns några bekymmer eller sura miner..


Godnatt

Har fått mer ont i halsen än vad jag hade innan, grattis sofie! Med detta säger jag godnatt


Dags att bli stark

Hej! Älskling och jag har kommit överens om att sköta våran träning ordentligt nu så vi ser resultat senare och är snyggare än vad vi redan är höhö ;) så jag ska träna mina 3 innebandy träningar i veckan och 2 matcher på helgerna sen ska jag även löpträna själv en gång i veckan och det behöver bara vara en power Walk bara jag gör något liksom! Time to be fit
Vi har även sagt nej till godis och läsk! Nu jävlar.. Dock finns det bara ett problem jag måste bli frisk först sen så!
Önska oss lycka till

Tumblr_mg3ddbbjkh1qh296no1_500_large Tumblr_mg0kwhejm41rxjt8vo1_500_largeTumblr_mg0o9njlfr1rxjt8vo1_500_large


Ingen kunde röra oss - Kent


Tierd of being sick

Hej! Fortfarande lika sjuk, hostan dödar mitt bröst och febern gör satt jag ständigt svettas. Jobbigt det där..

Idag är det fredag och dagen ska spenderas åt plugg eftersom jag inte kan vara med på träningslägret alls. Viktigt att INTE träna när man är sjuk. Hoppas ni mår bra och att ni njuter av den sista ledigheten. Kram

Ps. Min pojkvän är världens bästa för han kommer över med massa godsaker så tittade vi på film. Fick även en helt fantastisk massage. Min prins ❤


Sjuk!

Hejhej! Efter nyår kände jag mig lite halvt risen och nu har det utvecklat och jag har blivit sjuk ordentligt. Legat sömnlös hela natten och snorat,hostat,frusit,svettas sprungit att hämta massa vattenglas för jag varit så törstig. Fyfan säger jag bara! Var exakt likadan för två veckor sen och blev inte riktigt helt hundra så blir jag jättesjuk igen. Blir jätteledsen! Såg fram emot mitt träningsläger som fan eftersom det var evigheter sen jag tränade hårt.. Fuck. Riktigt arg..


Nöjd!

Hejhej! Har redan läst lite över 70 sidor ur min engelska bok och det känns som jag har förstått mer än vad jag i vanliga fall gör men det är nog bara för att jag har haft koncentrationen på max och översett svåra ord! Efter denna plugginsats förtjänar jag vila :) kram


Avokadomacka

Mums vad gott! Min middag made by myself (som om det är svårt att göra)


New in

Köpte även två navelpiercingar och ett par svarta jeans men det var så tråkigt att fota så hoppade över det, busigt! Var helt okej i stan, väldigt kallt :( kom hem vid fyra och när jag kom hem myste jag i sängen med öronsnäckorna i! Nu ska jag plugga wie :) puss


Stockholm

Var uppe med tuppen imorse för att jag ska till stan med min mamma och syster. En hel dag åt shopping gissa om det gör en glad! Taggad till tusen för att bränna lite stålar. Hoppas ni får en toppen dag, njut av den sista tiden av jullovet :) puss och kram


Nytt år ny start

Hejhej! Då har man rensat bort alla gamla töntiga inlägg som funnits sen år 2010. Vill inte att nytt folk ska sitta och läsa allt patetiskt jag skrev som barn. Kändes ändå på något sätt som man raderade något av sig själv så det var lite jobbigt på sitt sätt. Men men som sagt nu börjar vi om och jag hoppas så många som möjligt ägnar lite utav sina liv åt att läsa om det jag skriver!

Nu ska jag sova eller innan jag sover måste jag städa på rummet för där ser det ut som om en bomb slagit ner.. Ska upp tidigt imorgon, varför får ni veta då! Pusshej
+ två bilder från nyårsafton lyckad kväll! Tack alla människor som bidrog.


2013 - Gott nytt år


RSS 2.0