Mot Mariefred

Nu är nästan allt klart så vi kan åka. Är så glad för jag älskar Mariefred. Taggad till tusen. Hoppas på ett donkenstop för är så himla sugen på hamburgaren Argentina. Rekommenderar verkligen. Kanske blir uppdatering där borta, vi får se. Puss och kram och glad midsommar fina ni. 



The walking dead

Hej 
Igår började jag titta på min serie igen, the walking dead. Tog ett långt uppehåll efter att ha tyckt serien blev för uttjatad. Men nu så, nu är det spänning igen. Ska kika på ett avsnitt till innan jag börjar fixa och trixa. 

Jobbar idag klockan 16:30 så tar det lugnt nu på förmiddagen. Imorgon åker jag till mitt favorit ställe. Längtar! 




Ett minne för livet

Hej! I helgen tror jag ingen missade att de var summerburst med tanke på alla bilder som las upp på min och andras instagram. 
Ni inte som inte varit på summerburst ni måste gå, de var bland de roligaste jag någonsin gjort. Aldrig varit på festival tidigare så de gjorde summerburst extra roligt för mig. Ska så dit nästa år igen! 
Världens bästa artonårspresent av min storasyster, miljoner tack! 



Speciella händelser ni missat

För att min kära mor tjatar så mycket på mig om att jag borde uppdatera så gör jag nu det. Klockan är bara 02:00 på natten. 

De största ni missat är att jag varit utomlands i maj på Mallorca med släkten. Var helt underbart att komma bort. Var borta i en vecka. 

Jag har klarat av andra ring och gått ut med sådär/dåliga betyg. Men nu har jag sommarlov och i trean ska jag slita mer men de tar vi om någon månad. 
En selfie för sommarlov. 
Har även gått på min fina väns Antonis student. 

Plus att min älskling har rest bort i en månad nu.. Så har spenderat all tid jag kunnat på honom innan han åkte. Middagar, shopping mys osv. 

Love you 

RSS 2.0